Хороскоп

Какво вещаят звездите за 5 ноември, четвъртък

АСТРОХОРОСКОП ЗА 05.11.2020

ОВЕН

Премълчавайте

Напрегнати сте заради трудности, които не сте очаквали. Работете без прибързаност. Премълчавайте и ще спечелите уважението на околните, особено на вашите колеги и началници. Не бъдете взискателни. Постарайте се да избягвате споровете и конфликтите и не обръщайте внимание на критичните забележки по ваш адрес.


ТЕЛЕЦ

Не критикувайте

Преди обяд не избързвайте с критиката към колегите си, нито с желание да блеснете със способностите, които те оценяват и без да им ги натрапвате. Създавате предпоставка за служебни конфликти заради невъзможността да реагирате спокойно. Поставете началото на нови занимания.


БЛИЗНАЦИ

Проблеми с колеги

Не позволявайте на когото и да било да ви принуждава да завършите бързо работата си, защото качеството няма да е добро и ще се изложите. Ще ви притеснят проблеми с колегите и деловите партньори. Не са изключени разочарования. Деловите разговори са успешни, ако са проведени в неформална обстановка.


РАК

Не избързвайте

Ваши делови партньори споделят с вас идеите си за разширяване на фирмената ви дейност. Преценете ги добре, преди да се съгласите с тях и да започнете кампания за популяризирането им. Прекалената активност на работното място ви вреди. Стремежът към успех и желанието ви да разрешите бързо всичките си задачи води до грешки. Не избързвайте в нищо.


ЛЪВ

Делова среща

Преценете дали да предприемете делово пътуване зад граница, или да се заемете със служебните си задачи, въпреки че може да няма ограничения. Решението ви за промени, свързани с кариерата ви, е във ваша полза. Общуването с колегите ви е хармонично. Не избързвайте в действията си. Очаква ви делова среща, която ще запомните с постигнатия успех, но и с приятно чувство.


ДЕВА

Не се надценявайте

За да успявате и да сте доволни от себе си, не надценявайте възможностите си в този ден и не се надскачайте, защото умората ви вреди. Избегнете рискованите сделки. Във ваша полза е да сте търпеливи, спокойни, уверени и да се задълбочите в задачите си. Помислете дали не грешите, че отказвате допълнителна работа.


ВЕЗНИ

Не се доверявайте

Не са изключени проблеми с колегите ви заради опита им да ви пречат на работата, въпреки че вие помагате и на тях. Ако сте предпазливи и избягвате разправиите, успехът е с вас. Не се доверявайте на непознати хора, само защото са ви приятни. Не пропускайте възможността за разговор с началниците си.


СКОРПИОН

Пътувайте

Днес ви предстои да изживеете положителни промени в материално отношение, свързани с допълнителна работа. Не позволявайте да ви прекъсват докато работите, за да отхвърлите задълженията си по-бързо. Деловите разговори са успешни. Пътувайте, ако ви предоставят такава възможност.


СТРЕЛЕЦ

Неуспехи

Стабилизирайте постигнатото, без да влагате емоция. Не започвайте нови задачи. Работата няма да ви донесе очакваните резултати. Не се ядосвайте на неуспехите си, защото са временни, а и с ядове и нервно напрежение няма да постигнете нищо. Деловите срещи и разговори са неуспешни и е по-добре да ги отложите.


КОЗИРОГ

Промени

Без колебание направете необходимите служебни промени, дори и ако се налага да уволнявате подчинени. Резултатите от постигнатите материални успехи очаквайте след известно време. Случайните делови запознанства няма да изчезнат безследно и ще са ви от полза. В състояние сте да получите признание.


ВОДОЛЕЙ

Не се карайте

Пригответе се от сутринта за умишлено създавани ви трудности на работното място. Не се карайте с колегите си, а им обяснете, че ще намерите начин да се справите. Не е изключено въпреки препятствията, някои неочаквани, да имате успехи и да научите за предстоящи стабилни приходи.


РИБИ

Нямате късмет

Не е благоприятна за вас активната работа в този ден. Не са изключени разправии на работното място заради неприятни делови срещи и разговори от предишните дни, които днес обсъждате и колегите ви кипят от ярост. Справяте се добре със задачите си. Не прекалявайте с критиката. Късметът не е с вас.


ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 5 НОЕМВРИ

Луната е в Рак.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранено е отстраняване на мастит на гърдите сред раждане. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са пилингът, терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на Съдбата си и да забравите прибързаността, която е изцяло във ваша вреда. Търпението, компромисът, тактичността са ваши съюзници.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *