Какво вещаят звездите за 11 ноември, сряда

АСТРОХОРОСКОП ЗА 11.11.2020

 

ОВЕН

Бъдете предпазливи

 

Бъдете предпазливи в разговорите на работното място и внимателни към новите си познати, колкото и да са ви допаднали. Ще ви е трудно да убедите вашите близки и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте

 

Проведете разговор, който без причина инатливо отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи.


БЛИЗНАЦИ

Премълчавайте

 

На работното място запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си.


РАК

Завършете задачи

 

Ако сте на работното си място, запазете спокойствие и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обяд, а след обяд се срещнете с ваши колеги, за да обсъдите важни проекти. В този ден са възможни проблеми с личния ви автомобил. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване зад граница.


ЛЪВ

Отложете пътуване

 

Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Нови запознанства са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви. Отложете планирано пътуване заради невъзможност да изоставите задачите на работното място.


ДЕВА

Не споделяйте

 

Не проявявайте емоция на работното място и не взимайте импулсивни решения. Не планирайте в този ден важни делови срещи. Не споделяйте плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване.


ВЕЗНИ

Успешен ден

 

От сутринта се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех с начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на колегите. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата.


СКОРПИОН

Не давайте мнения

 

Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание. Не избързвайте в изказване на мнения, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на Съдбата. Тя ще ви покаже верния път.


СТРЕЛЕЦ

Изненади

 

Орисани сте да срещате странни и необичайно различни хора. Денят ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и ще успеете да се справите с трудностите на работното си място.


КОЗИРОГ

Неблагоприятен ден

 

Денят е неблагоприятен заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги посочите на колегите си. Не започвайте задачи, свързани с мечтаните от вас професионални успехи. Съветвам ви заради аспектите на планетите да обмислите новите доходоносни предложения, и да се възползвате максимално от тях.


ВОДОЛЕЙ

Не се намесвайте

 

В този ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради спънки по планираните инвестиции, но и заради очаквано за вас бавещи се финансови постъпления. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо трябва да се реализира, нека стане без вашата пряка намеса. Не пътувайте.


РИБИ

Търпение

 

Ще имате успех, ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете планираната командировка, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения.


 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 11 НОЕМВРИ

Луната преминава от Дева във Везни в 18.09 ч.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са ботоксът и филърите (заради опасност от нараняване и трудно зарастване на тъканите), мезотерапия, антицелулитна терапия (ръчен масаж) – организмът задържа течности. Позволени са масажът на лицето и тялото, коса – боядисване и сешоар, епилацията. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 11 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви радва с материални достижения. Не разчитайте на други облаги, дарени от Съдбата. Бъдете внимателни в отношенията си, за да не ги развалите и да не отдалечите любимите хора от себе си до степен на невъзвратимост.

 

11 ноември Проф. д-р Иван Харалампиев Иванов – бивш ректор на ВТУ

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *