Отзвук от „Етър ВТ“- „Арда“ 0:0

Петко Петков: „Напрежението от липсата на точки се отрази и в атака“

Старши треньорът на „Етър ВТ“ Петко Петков бе доволен от старанието на футболистите в мача с „Арда“ (Кърджали), завършил 0:0, но очаква повече агресия в атака, за да се стигне до победи.

„Мисля, че резултатът е заслужен. Не си спомням да е имало чисти голови положения в мача. Съжаляваме, че в атака не успяхме да сътворим повече ситуации. Знаем „Арда” с какви играчи разполага в предни позиции. Като стратегия да затворим подстъпите към нашата врата и да чакаме на контраатака в този мач е оправдано.

За съжаление, можеше повече да развием атаките си. В крайна сметка това е – нула на нула – една точка. Фактът, че срещу отбор като „Арда” не само не допуснахме гол, но и гостите нямаха чисто голово положение, е позитивно. За да победим и да взимаме точки, които са ни необходими, трябва да дадем повече в атака. Това напрежение от липсата на точки се отрази и в атака. Иска ни се да изглеждаме по-агресивно. Имаше моменти през второто полувреме, в които „Арда” имаше инициативата. Аз съм доволен от старанието, но има още какво да се желае”, коментира старши треньорът на „Етър ВТ“ Петко Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *