Представителките на следните три зодии всяват най-голям страх у мъжете

Те са независими, самоуверени, властни…

Зодията има много по-голямо значение, отколкото допускаме. Тя не само разкрива някои черти на характера ни, но може да окаже влияние и върху избора на партньор. Докато някои знаци са кротки домошари, то други са самонадеяни командаджии.  Тук ще ви разкрием представителките на кои зодии плашат най-много господата и защо.

Дали в службата, в интимната връзка и дори в леглото – силните жени не се дават лесно и обичат да се налагат. Чорапите му се търкалят навсякъде? Властните дами в никакъв случай няма да търпят подобна небрежност. Прави се на мачо? Строгата половинка на бърза ръка ще му свие сармите. Как мислите, страхуват ли се мъжете от вас?

Овен

Овенът е екстровертен, честен, самоуверен и страстен. Управляван от планетата Марс и от елемента огън, той се гневи лесно, но и бързо му минава. Жените Овни знаят точно какво искат и обикновено го постигат. В семейството най-често те носят панталоните. Атрибут, който плаши повечето мъже!

Близнаци

Близнаците са управлявани от Меркурий и елемента въздух.  За тях се смята, че се приспособяват лесно и имат лек характер. Във всеки случай на жените Близнаци не им липсва известна доза самомнение и самодоволство – те са дейни и обичат разнообразието. Затова мачото и чехльото нямат никакъв шанс при тях!

Скорпион

Скорпионът се управлява от Плутон и Марс и неговият елемент е вода. Жените Скорпиони са решителни, силни, страстни и притежават силна воля. Те не обичат да им нареждат и обикновено поемат юздите в свои ръце. Господата, които се стряскат от тези „мъжки“ качества, трябва да имат едно на ум, когато си избират партньорка.

Източник: обекти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *