164 четения

Мъжете, представители на тези зодии, са най-неблагонадеждни в любовта

Мечтаете за семейство и деца? Искате спокойствие и домашен уют? Ако търсите ИСТИНСКИЯ, послушайте съвета ни и си отваряйте очите на четири при избора на партньор! Представителите на някои зодии просто не са създадени за трайна връзка. Или иначе казано, не се оставят лесно да бъдат водени на каишка. Те се стремят към перфекционизъм, въртят жените на малкия си пръст или са непостоянни и не ги свърта на едно място.  Разбира се, тези мъже притежават известен чар, иначе не бихте се влюбили в тях. Освен това фактът, че не се задържат дълго при никоя жена, не означава непременно, че са неверни. Все пак е добре да имате едно наум, ако избраникът ви е представител на някоя от следните 3 зодии:

Близнаци

Домашно огнище и семеен уют? Това е все едно да оковете мъжете Близнаци с пранги. Те не обичат да са сами, защото са общителни и се наслаждават на живота. Пътуват много и като цяло са неспокойни натури. Чувстват се най-добре в компанията на красиви жени и се впускат с настървение от една любовна авантюра в друга. Съветваме ви да си потърсите някой друг, докато не е станало късно!

Дева

Всъщност не е нужно да се страхувате, че мъжете Деви ще ви изневерят. Обаче: те са непоправими перфекционисти! Което означава, че е много трудно да им угодите. Обичат да критикуват и винаги се стремят към съвършенство – или търсят съвършената жена. Ако около вас цари хаос, значи не сте правилната партньорка за мъжа Дева.

Везни

„Браво на теб!“ Това не се отнася за кучето ви, а за мъжа Везни. Той постоянно се нуждае от похвала и поощрение, най-вече от страна на жените – а това, разбира се, може да бъде доста изморително. Не получи ли от вас това, което иска, ще го потърси другаде. Ако смятате, че няма да се справите с тази роля и навикът му да флиртува ви вбесява, по-добре си намерете партньор от някоя друга зодия.

Източник: обекти.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *