Вашият хороскоп за 13, 14 и 15 ноември

Овните имат закрилата на съдбата, Близнаците ще имат успех, само ако са коректни и се справят сами

 

ОВЕН

 

13 ноември. Очаквайте запознанства, час от които носят полза и в годините пред вас. Работата ви и умението да се справяте с всичко ще бъде отчетено от ръководството и ще получите парично възнаграждение. Проведете отлаганите делови разговори. Подпишете важните документи и договори. Радвате се на закрилата на Съдбата.

14 ноември. Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят е почивен и ще ви се стори скучен, защото времето тече бавно, сякаш е спряло за отдих във вселенските простори. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте.

15 ноември. От сутринта в почивния ден сте вдъхновени и готови да поставите началото на творческите си идеи. На работното ви място цари спокойствие. Трудностите може да са породени от рискованото ви участие в спекулативни сделки. Отношенията и с колегите, и с близките ви хора са хармонични. Не взимайте прибързани решения, избягвайте грешките.


ТЕЛЕЦ

 

13 ноември. Вашата чувствителност ще ви изиграе лоша шега, ако не овладеете емоциите си. Склонни сте да отмъщавате на колегите си за трудностите. Очаквайте подобряване на материалното си състояние. При необходимост потърсете помощ. Пътуванията зад граница са нежелателни или ако са неотложни, не сядайте зад волана.

14 ноември. В почивния ден изчакайте търпеливо настъпващите промени, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане както в личните, така и в служебните отношения. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари и още пари, ако искате да си спестите загубите. Деловите контакти ви носят разочарование.

15 ноември. В почивния ден не бива да засягате близките си и да спорите с вашето дете, ако не сте доволни от оценките му. Мислете за предстоящите задължения на работното си място. Отложете деловите срещи, въпреки че нямате забрани, но денят не е добър за тях. Стабилизирайте колегиалните си отношения. Предложенията, отправени ви днес, ще повлекат след себе си финансови загуби.


БЛИЗНАЦИ

 

13 ноември. Не избързвайте и работете със съзнанието, че ако сте разумни, ще успеете. Бъдете практични. Едва следобед се отдайте на новите си занимания. Проведете важните делови разговори и срещи. Не отказвайте предложения за доходна работа, която ще завършите до края на деня. Приходите не са ви излишни, а и няма да усетите умора.

14 ноември. Бъдете разумни и не забравяйте вашите отговорности в този почивен ден. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех, дори и ако сте добре подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех.

15 ноември. Денят е почивен и ви обещава отлично самочувствие и душевна хармония, ако не забравяте, че самоанализът ви носи полза. Имате намерение да започнете нов бизнес. Обсъдете идеята си. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате, успехът е с вас. Не разчитайте на помощ отстрани. Справете се сами със задачите си.


РАК

 

13 ноември. Избягвайте разправиите у дома и на работното място. Обърнете внимание на новите изгодни предложения, без да давате положителен отговор в същия ден. Справяте се успешно със задълженията си. Не надценявайте силите и възможностите си и не разчитайте на добрия случай. Изгодата от направените предложения е нереална.

14 ноември. Намерете време в почивния си ден за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието в рисковани инвестиции. Трудностите ви предпазват от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. Жънете материални успехи с успешно завършване на поставена задача.

15 ноември. Не се ядосвайте заради забавени плащания, които ви пречат в почивния ден да направите нужните покупки. Деловите контакти са затруднени. Пазете се от конфликти. В състояние сте да се справите със задълженията на работното си място. Оправете лошото си настроение, породено от некоректността на ваши делови партньори.


ЛЪВ

 

13 ноември. Очаквайте заслужени финансови постъпления. Няма да липсват и професионални трудности, изискващи задължителен анализ на работата ви до момента. Заемете се с рутинните си задължения. Не правете прибързани изводи на работното място, ако не сте уверени в правотата си. Избягвайте критиката към вашите колеги.

14 ноември. Пригответе се да предприемете промени, които са планирани от вас преди време, но не бива да са импулсивни. В почивния ден разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си.

15 ноември. При желание от ваша страна, въпреки че денят е почивен, се заемете с творческа дейност. Полезни са всякакви срещи и разговори, както и стабилизиране на новосъздадени отношения. В своята стихия сте и активността ви заразява вашите колеги. Справяте се успешно със задачите си на работното място. Деловите разговори са успешни.


ДЕВА

 

13 ноември. Възползвайте се от благоприятната възможност да оформите важни документи, свързани с желанието ви да започнете частен бизнес. Не споделяйте какво сте постигнали, за да не ви попречат. Очаквайте подкрепата на партньорите си. Не проявявайте раздразнение, ако видите, че планираното се осъществява по-бавно от очакваното.

14 ноември. В този почивен ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежа ви към контакти, е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си.

15 ноември. Не се колебайте при взимане на важни професионални решения, но с разума си. В почивния ден внимавайте с новите делови запознанства и анализирайте всяка дума, която чувате. Бъдете внимателни в думите и действията си и не разчитайте на чудеса, а само на себе си, защото няма как да отложите служебните си задължения.


ВЕЗНИ

 

13 ноември. Не се включвайте в обсъждане на съвместни финансови операции. От вас се изисква особена предпазливост по отношение на запознанствата. Възможни са срещи с неприятели. Търсете начин да стабилизирате собствените си позиции. Отложете деловите срещи и разговори и не подписвайте финансови документи. Бъдете предпазливи.

14 ноември. Предстои ви труден почивен ден, но ако работите с вашите колеги, успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не взимайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си.

15 ноември. Нуждаете се от разтоварване, а и денят е почивен. Очаквайте промени, свързани с материалното ви положение. Отпуснали сте се и трудно ще се справите с професионални проблеми, които изискват светкавично разрешаване. Ако сте зад волана, бъдете предпазливи. Не бързайте към уговорена делова среща, ако искате да постигнете успех в разговорите. Бъдете умерени.


СКОРПИОН

 

13 ноември. Ако нещо в деня ви не върви по план, ставате досадни и раздразнителни. Трудностите няма да ви попречат да жънете професионални успехи. Промените, които ви предстоят, са и положителни. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си. Не е желателно да сте прибързани.

14 ноември. Не очаквайте професионални успехи, ако в почивния ден изобщо не сте се подготвили за разговорите и срещите. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия.

15 ноември. Подхождайте разумно към това, което ви се случва в почивния ден, защото може Съдбата да ви изпраща послание. В очите на околните сте стабилни и спокойни, но под тази маска се крие невероятна емоционалност. Тя е причината да имате неприятни срещи, които ще ви ядосат. По-добре отложете планираните разговори. Непредвидени разходи ще нарушат стабилността на бюджета ви.


СТРЕЛЕЦ

 

13 ноември. Бъдете активни и работете упорито, но със засилено внимание. Жънете неочаквани материални успехи. Пазете се от кражби. Пътуване ще ви се отрази добре. Не очаквайте помощ от деловите си партньори. Само ще загубите време в очакване и ще си създадете допълнителни проблеми.

14 ноември. Днес денят е почивен, но е във ваша полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта. Следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не взимайте спонтанни решения.

15 ноември. От сутринта в почивния ден сте в добро настроение, защото думата ви се чува и всичко казано от вас се приема без противоречие. Начинанията са успешни, ако са отдавна планирани. Обмислете ги и пристъпете към действие. Обърнете внимание на обажданията по телефона, ако са свързани с новите делови предложения и намерете изгодата за себе си.


КОЗИРОГ

 

13 ноември. Въпреки желанието на вашите колеги да ви помогнат, неприятностите в този ден са породени от емоции. Направете необходимите промени на работното място. Деловите разговори ще ви ядосат. Новите предложения може да ви донесат покровители и приятелска подкрепа. Не бързайте да осъществите замисленото.

14 ноември. Начинанията са успешни, ако са добре обмислени и в почивния ден не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите.

15 ноември. Имате сили да завършите работата си, особено ако това е вашата цел в почивния ден. Предпазвайте се от измама. От значение за професионалната ви кариера е да докажете на колегите си, че сте коректни. Ще издигнете авторитета си. На работното място се справяте отлично. Нежеланието да разберете партньорите си е повод за разправии у дома, които ви напрягат и изнервят.


ВОДОЛЕЙ

 

13 ноември. Прибързаността ви води до грешки, които трудно ще поправите. По-добре не ги допускайте, или ако е възможно, бързо ги отстранете. Проведете планираните разговори, без да подписвате договори. Обмислете ги още веднъж. Денят не е добър за делово пътуване. Дразни ви намесата на хора, които са добронамерени и искат да ви помогнат.

14 ноември. Ще ви ядосат в почивния ден заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени. Възможни са приходи. Не бързайте с инвестициите.

15 ноември. Днес денят е почивен, но вие сте отново във властта на неподходящи познанства с особени хора. Добре е да ги избягвате. Всички проблеми, с които се сблъсквате в този ден, са породени от нежеланието ви да премълчавате. Отложете деловите разговори и срещи. Не обсъждайте нови договори, дори и ако сте планирали това предварително.


РИБИ

 

13 ноември. Общуването с непознати или малко познати хора е неблагоприятно. На работното място ще имате успех, ако сте разумни. Възможни са финансови успехи. Деловите разговори и срещи са успешни. Денят е благоприятен за смяна на работата, ако сте уговорили всичко предварително и само се местите от едното на другото място. Бъдете решителни.

14 ноември. Предстоят ви запознанства в този почивен ден, наситен с резки промени в настроението и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си. Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой.

15 ноември. Колкото и да е силно желанието ви в почивния ден да се притечете на помощ на човек, когото цените и дълбоко уважавате, преценете дали не правите непоискано добро, за да не си спечелите враг в негово лице. Следобед ще усетите завист, породена от успехите ви, която е нещо обичайно и не бива да ви притеснява.

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

 

13 НОЕМВРИ – ПЕТЪК

Луната преминава от Везни в Скорпион в 18.19 ч.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са пилингът и антицелулитната терапия. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект, масажът на тялото и лицето.

До прехода на Луната са забранени операциите на бъбреците, пикочния мехур и подстомашната жлеза, а след това на половите органи, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

14 НОЕМВРИ – СЪБОТА

Луната е в Скорпион.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са обикновеният, химическият пилинг и апаратните терапии. Позволени са масажът на лицето и тялото, епилацията, маникюрът, педикюрът.

Забранени са операциите на половите органи и дебелото черво, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

15 НОЕМВРИ – НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 17.47 ч.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранено е полагането на постоянен грим и татуирането. Не подстригвайте косите си. Позволени са терапиите против бръчки с лифтинг ефект, епилацията, маникюрът и педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември дава възможност за начинания. Всичко започнато ви носи успехи в следващите години, ако е добре обмислено и не сте прибързани. Рискованите начинания ви обещават провал.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 14 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да се подчините на Съдбата си и да забравите прибързаността, която е изцяло във ваша вреда. Търпението, компромисът, тактичността са ваши съюзници.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за разширяване на кръга от познати и приятели. След сравнително затворения живот през отминалата година настоящата ви подтиква към запознанства и дори към смяна на кръга от познати, ако сте надраснали своята среда.

 

13 ноември Дончо Дончев – общински съветник, Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *