175 четения

Георги Иванов – Геша: „Не омаловажавайте труда на момчетата“

Спортно-техническият директор на „Локомотив“ излезе с официална позиция по повод появилата се публикация от кмета на град Симитли Апостол Апостолов, че главният съдия на двубоя от XIII кръг на Втора Професионална лига между отборите на ОФК „Локомотив“ (ГО) и ФК „Септември“ (Симитли), завършил 3:0, е изпълнявал поръчка. Позицията бе публикувана на официалния сайт на горнооряховския клуб http://lokomotivgo.com

„Целият треньорски щаб на нашия отбор, прочитайки публикацията от кмета на гр. Симитли, остана с впечатление, че не ОФК „Локомотив“ (ГО), а някой друг отбор е спечелил този мач. Ние играхме много силно през целия двубой и заслужено победихме, отбелязахме три гола, а и изтървахме още поне толкова.

Препоръчваме на г-н Апостолов да изгледа записа от мача и да види как съдията на мача спести два червени картона на неговия отбор още през първото полувреме. Не бива с лека ръка да се изказват такива твърдения, защото те омаловажават труда на футболистите на ОФК „Локомотив“ (ГО). Статистиката ясно показва, че ударите към двете врати са 10:2 в наша полза. След дългото отсъствие на колегите от Симитли от професионалния футбол те явно не знаят, но специално на съдията Димитър Буров никой и по никакъв начин не може да му въздейства!“, сподели спортно-техническият директор Георги Иванов.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *