270 четения

Тези 4 зодии са най-големите клюкари

Някои хора просто не могат да се спрат: щом ви видят гърба, веднага започват да ви одумват. Това може да е свързано със зодията им. Защото Венера, Юпитер, Марс и сие оказват голямо влияние върху характера им. Ето кои зодии имат навика да шушукат зад гърба ви.

Скорпион

Силна воля и своенравие – това са типичните отличителни черти на Скорпионите. Те обаче могат да бъдат и безкомпромисни. Каже ли някой лоша дума за тях, обикновено го приемат твърде лично и си отмъщават. В състояние са да разтръбят най-интимните му тайни, дори ако става дума за техен близък приятел.

Овен

Овните са известни с ината си. Те са амбициозни и са готови на всичко, за да постигнат целите си. При това не се свенят да сплетничат зад гърба на другите. Внимавайте, защото докато се усетите, може да разпространят някой пикантен слух за вас. Така че се въздържайте да споделяте тайни с Овни – те просто не умеят да си мълчат!

Стрелец

Стрелците вярват на всичко, което им се каже, и го предават нататък нефилтрирано. Защото обичат да са в течение на последните клюки и да наблюдават лицата на слушателите си, докато им ги разказват. Понякога обаче дори не осъзнават, че са проявили нетактичност, и не забелязват, че злословят зад гърба ви.

Близнаци

Близнаците обичат да клюкарстват и изпитват болезнено желание да знаят всичко за другите. Наслаждават се, когато разкриват любопитна информация за някого пред общ познат. Способни са дори да разпространят неверен слух за вас, стига да блеснат в очите на околните.  На тези хора не бива да доверявате нищо лично!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *