144 четения

4-те зодии, чиито представители обичат да общуват с бившите

Желанията да компенсирате “загубата”, след раздялата с партньор и да върнете времето назад са абсолютно нормални за всеки. Някои намират сили да забравят за безнадеждната връзка. Други често провокират първите „ненатрапчива“ комуникация. Въпреки, че отдавна намират утеха в обятията на нов любовник.

Какво е това: психологическа нагласа или желание да вземете всичко от живота? Експертите в астрологията са уверени, че това поведение е характерно само за определени знаци на Зодиака. Между другото, всеки техен представител има своя собствена мотивация.

Така например, заради своята импулсивност Овните не искат да разделят хората на тези, с които е възможно да общуват и тези, на които е забранено да се каже и дума. Те са възможно най-прости и ясни. Ако са искали да изразят нещо на бившите влюбени, определено ще се обадят или пишат. Бившите им, обаче не трябва да си създават илюзии за подновяване на връзката: Овните не обичат да стъпват два пъти в една и съща река.

Близнаците са просто доста общителни личности и непринудени. Те не се обиждат срещу бившия партньор и следователно не виждат нищо лошо в трогателно поздравяването му за рождения му ден. Вярно е, че това има свои нюанси. За Близнаците е важно да разберат, че някой ги допуска и копнее за комуникация. Те са прекалено любопитни и затова искат да знаят къде и с кого е бившата им сродна душа сега.

Представителите на зодия Стрелец обичат да “пишат” на бившите си. Това се дължи на тяхната патологична мания да разрушават всичко наоколо и да изграждат света наново, малко по малко. Въпреки факта, че последната им връзка може да продължи не повече от седмица, глупаво е да очакваме тези хора бързо да забравят бившия си. Също така трябва да помните: тези партньори са може би най-токсичните от всички.

„Надеждата умира последна“ – това е житейският девиз на всички Риби. Когато се разделят с партньорите си, те се опитват да направят всичко, за да останат в добри отношения. Тези хора не понасят кавги и свади. За тях е важно да знаят, че всеки момент бившите влюбени ще вдигнат телефона и ще им се притекат на помощ. Като цяло в тази тактика на поведение има разумно зрънце истина.

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *