418 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 17.11.2020

ОВЕН

Имате сили

 

От сутринта в този ден ще се радвате на отлични отношения с вашите колеги. Обсъдете интересните идеи и планове, които са обвързани с ваша обща цел. Имате достатъчно сили, за да отхвърлите задачите си. Срокът за завършването им е до края на деня. Докажете, че сте отговорни.


ТЕЛЕЦ

Напрежение

 

Незавършени задачи от предишната седмица са причината за нервно напрежение и трудности. Не проявявайте агресия. На работното място от сутринта ще имате срещи и ще се занимавате с рутинни задължения. Очаквайте приходи, ако запазите спокойствие и не сте прибързани при взимане на решения за инвестиции.


БЛИЗНАЦИ

Под емоция

 

Не е желателно да пътувате, защото сте разсеяни и ще си навлечете неприятности с пътната полиция, а при предстояща делова среща ще обречете и нея на провал. Отново сте във властта на емоцията, която трудно сдържате. Не проявявайте висока активност на работното място. Рискованите начинания са неуспешни.


РАК

Интриги

 

Денят ви носи успешни начинания. Не взимайте прибързано важни решения и не се изкушавайте от предложение за финансови инвестиции. Следобед се пазете от интриги и клюки, които разпространяват ваши съседи заради завист към професионалните ви успехи.


ЛЪВ

Не спорете

 

Имате сили да се справите с трудностите, ако не забравяте да преценявате действията си. Работете спокойно и уверено. Денят ви обещава признание. Трудностите са породени и от ваши действия. Заетостта ви носи приходи, но сте застрашени от проблеми заради склонността ви да спорите.


ДЕВА

Семейни проблеми

 

Имате възможност да наложите идеите си. Следобед сте потиснати и депресирани заради властващата емоция, породена от семейни и роднински проблеми. Не ви се работи. Не сядайте зад волана, защото сте нервни. Промените на работното място са във ваша полза, затова не ви съветвам да им се противопоставяте.


ВЕЗНИ

Търпение

 

Бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без да избързвате. Ще ви ядосат финансови загуби заради ваши грешки, породени от доверяване, с което ви е трудно да се справите. Не навлизайте в безсмислени спорове. Следобед обстановката ще започне да се разведрява. Въоръжете се с търпение.


СКОРПИОН

Работете усърдно

 

Длъжни сте, дори и ако сте уморени и напрегнати, да сте задълбочени в служебните си задължения. Ако допуснете грешки, трудно ще ги поправите. Деловите разговори са успешни. Денят ви обещава материални успехи, ако сте подготвили предварително договорите и остава само да ги подпишете.


СТРЕЛЕЦ

Не рискувайте

 

Денят ви изкушава да срещнете нови хора. Трудно преценявате новите си познати. Не рискувайте с начинания на работното място. Препятствията ви помагат да се огледате. Обстановката, в която работите, не е особено благоприятна, но имате покровителството на ръководството.


КОЗИРОГ

Създавате трудности

 

Идеите, които обмисляхте, няма ви донесат очакваните резултати, ако поставите началото им. В състояние сте да си създадете трудности заради разрешаване на професионални проблеми. Звездите предупреждават да не взимате важни решения. В общуването с началниците и колегите си съхранете спокойствието си.


ВОДОЛЕЙ

Не оспорвайте

 

Организирайте и проведете важни делови срещи, но без да подготвяте договори. Не забравяйте да изслушвате мнението на другата страна и да не го оспорвате при първата среща. От вас зависи дали ще съумеете да спечелите от търговия, но въпреки изкушението, не бива да рискувате.


РИБИ

Работа

 

Заемете се с кореспонденцията си и се обадете на тези ваши партньори, които дълго пренебрегвахте. И вас ще ви търсят през целия ден за срещи и за работа. На работното място не пропускайте възможността да се заемете само с най-неотложните си задачи.

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 17 НОЕМВРИ

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 18.34 ч.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Татуирането и полагането на постоянен грим са забранени, защото водят до хронични кожни проблеми. Позволени са маникюрът и педикюрът. Денят е добър за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември e време на пътувания и промени, които изпълват със съдържание живота ви през тези месеци, а и през следващите девет години. Бъдете активни и ще жънете богата реколта от успехи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *