Забава и знание

Какво става с „Хелс Китчън” 4? Шеф Виктор Ангелов под въпрос за тази пролет в Нова тв

Ефирът на Нова телевизия има огромен шанс да е една идея по-спокоен и по-малко креслив тази пролет. Защото шеф Виктор Ангелов май ще пропусне сезона със своето шоу „Хелс Китчън”.

Все още се бави обявяването на официален кастинг за ново издание на състезанието за професионални готвачи и нищо чудно проектът да бъде временно стопиран.

Подборът на участниците за предишните сезони на „Хелс Китчън” обикновено започваше през октомври. Така се даваше достатъчно време на екипа да избере най-интересните кандидати за кулинарна слава в професионалната кухня, а след това шеф Виктор Ангелов да посочи сред тях точно тези, с които иска да работи в предаването. Но тази година кастингът все още не е обявен.

Проверка на „Уикенд” показа, че на сайта на риалитито все още е активна формата за кандидатстване за сезон 3, който бе излъчен тази пролет и приключи през май с победа на Реджеп Бадев. Какво става със сезон 4, поне засега не е ясно. Фенове на състезанието вече се питат дали и напролет ще могат да гледат любимото си риалити.

Но до момента не са получили отговор – нито положителен, нито отрицателен. Това навежда на мисълта, че вероятно в Нова все още се водят преговори за съдбата на „Хелс Китчън“ догодина. Екипът, който прави шоуто, твърди, че четвърти сезон ще има през 2021 г.. Но от Нова все още не проявяват никакви признаци на активност във връзка с неговата подготовка.

За сравнение – конкурентното „Мастършеф” на Би Ти Ви все още излъчва епизоди, заснети в началото на 2020-а, но вече тече кастинг за 2021-а. Продуцентът на „Като две капки вода” по Нова – Маги Халваджиян, пък все още работи по своето шоу „Маскираният певец”, но преди седмици пусна анкета сред феновете на шоуто за двойници с въпрос „Кого искате да видите в „Капките” напролет?”. На фона на тази активност за „Хелс Китчън” все още не се споменава и дума.

Колкото повече време се бавят в Нова, толкова по-малко време имат за подбор на атрактивни кандидати за евентуален нов сезон на „Кухнята на ада” догодина. Не е изключено да оставят на изчакване проекта да сметка на по-слабо познат формат.

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *