497 четения

Какво вещаят звездите за 18 ноември, сряда

ОВЕН

Обучение

 

Не ви е възможно да общувате спокойно нито на работното място, нито у дома. Ваш съсед ще ви създаде проблеми рано сутринта когато тръгвате за работа. Ще научите, че ви изпращат на курс за квалификация, за който отдавна мечтаете. Новината няма да ви зарадва, защото обърква плановете ви за месеца, но си струва да приемете обучението.


ТЕЛЕЦ

Не шофирайте

 

Отложете пътуванията и деловите срещи за следващите дни. Емоцията ви вреди и ви пречи да сте активни на работното място. Не сядайте зад волана. Пътувайте с такси или с обществения транспорт, ако се налага да заминете на делово посещение, нека друг шофира вместо вас. Тези от вас, които се занимават със строителство, да не рискуват с първа копка за строеж.


БЛИЗНАЦИ

Стабилни сте

 

В този ден сте стабилни в поведението си, което ще се отрази добре не само на отношенията с колегите ви, а и на тези с близките ви. Ще постигнете целите си, но бъдете търпеливи и осъзнато отговорни, а и не бива да рискувате. Склонни сте да прощавате с лекота чуждите грешки, като по този начин обезоръжавате неприятелите си.


РАК

Правете компромиси

 

Отнасяйте се особено предпазливо към новите предложения, които ви поднасят днес, въпреки че не са изненадващи, очаквали сте ги. Не се впускайте в активна работа, защото сте застрашени от грешки заради прибързаност. Възможни са проблеми в отношенията, ако не сте компромисни.


ЛЪВ

Не спорете

 

Искате да увеличите знанията си и имате намерение да го сторите чрез вашите познати. Както новите запознанства, така и възобновяването на старите са подвластни на емоцията и ще ви навредят в бъдеще. Следобед избегнете разгорещен спор на работното място, в който не е добре да взимате участие.


ДЕВА

Бъдете тактични

 

Бъдете умерени и тактични пред хора, от които зависи вашата кариера. Не са изключени прибързани действия от ваша страна. От сутринта ще ви развалят настроението на работното място заради несъгласие с идеите ви. Възприемайте всичко спокойно и въздържано и се подгответе за работа, за да не пропилеете деня в ядове.


ВЕЗНИ

Бъдете предпазливи

 

Денят ви е напрегнат и изпълнен с неочаквани, но предвидими и преодолими професионални трудности. Въпреки тях се очертават добри възможности за печалба. Не ги пропилявайте, но и не харчете спечелените пари. Във ваша полза е да сте предпазливи към новите си познати.


СКОРПИОН

Не инвестирайте

 

Омръзнали са ви претенциите на вашите колеги и близки. Едните искат да им помогнете, другите – постоянно да им обръщате внимание. Не се включвайте в несигурни инвестиции, само защото търсите лесна печалба. Честата смяна на настроенията е пречка в работата ви.


СТРЕЛЕЦ

Подкрепа

 

Трудно ще получите подкрепа, за да осъществите новите си идеи. Очаквайте изгодни делови предложения, които трябва да обмислите добре. Започнатите задачи ще бъдат успешни. Не се лишавайте от подкрепата на колегите си, която ще ви даде увереност.


КОЗИРОГ

Внимавайте

 

Днес сте с променливо настроение, защото обмисляте пътуване, което е пречка да се справите със задачите си. Ще избегнете проблеми, ако сте внимателни. Не се поддавайте на влияние отстрани. Налага се да признаете, че успехите ви се дължат и на помощ, оказана ви от вашите колеги.


ВОДОЛЕЙ

Не споделяйте

 

Бъдете особено предпазливи с новите си познати, ако са свързани с деловата ви дейност и днес се появяват в живота ви. Не споделяйте идеите си, ако имате свой бизнес. Предпазвайте се от финансови загуби. Не са изключени проблеми в деловите отношения.


РИБИ

Отчитайте всичко

 

В този ден се отнасяйте сериозно към новите си партньори и бъдете активни на работното си място. Очаквайте трудности, породени от недоразумения. Отчитайте всички малки и незначителни подробности на това, което ви се случва и ги анализирайте. Не пренебрегвайте общественото мнение, което е от значение, ако ви предстои важна задача.

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 18 НОЕМВРИ

Луната е в Козирог.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Направете разтоварващ ден, пречистващ от токсините в организма. Забранени са полагането на постоянен грим, маникюрът, педикюрът. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е време да стабилизирате постигнатото в изминалата година. Начинанията са нежелателни. Подходяща е за създаване на семейство, ако и Съдбовната ви забрана за брак е отпаднала.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *