393 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 19.11.2020

ОВЕН

Приходи

 

Очаквайте информация за финансови постъпления. Денят е подходящ за взимане на важни решения. Смело се захванете със служебните си задачи и успехът няма да закъснее. Ще проведете дискусии и задълбочени разговори. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място.


ТЕЛЕЦ

Спокойствие

 

Предстои ви ден на спокойна работа без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения. Ако сте инатливи и заядливи, сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си.


БЛИЗНАЦИ

Приемете мнения

 

Денят е неблагоприятен за вас. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са полезни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително.


РАК

Успешен ден

 

Сложете в ред документацията на фирмата си. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре.


ЛЪВ

Ядове вкъщи

 

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с новите си задачи. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното.


ДЕВА

Нов проект

 

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа, но не бива да се преуморявате.


ВЕЗНИ

Не бъдете активни

 

Днес сте изпълнени с енергия, но не работете прекалено активно. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, особено в личния живот. Възможни са грешки, ако работите в сферата на науката и правите изследвания. Бъдете отговорни.


СКОРПИОН

Издигане в работата

 

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако проявите такт и търпение. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми, свързани с финансите. Не търсете потвърждение на правилността на своите действия.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични

 

Колкото и да ви иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Не се опитвайте да решавате спорните отношения сами, без да сте съветвали с адвоката си.


КОЗИРОГ

Успех в работата

 

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек.


ВОДОЛЕЙ

Без помощ

 

Ще се появят внезапни препятствия, породени от странични фактори, които не трябва да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко. Работете търпеливо и задълбочени в задълженията. Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти. Сами ще се справите по-бързо.


РИБИ

Не губете време

 

Днес сте в изгодна позиция, която трябва да използвате, затова се опитайте да не пилеете деня си в ненужни разговори. Промените са във ваша полза, независимо че немалко завистници около вас се опитват да ви попречат да ги предприемете. Звездите ви подкрепят в желанието да постигнете целите си.

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 19 НОЕМВРИ

Луната преминава от Козирог във Водолей в 22.24 ч.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците, стъпалата, дермосоникът, татуирането, маникюрът и педикюрът. Позволено е боядисване на косите. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 19 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември засилва стремежа ви да анализирате изминалите години и да осъзнаете грешките си, а също и да се обогатите с нови знания. Самотата е търсено състояние, но понякога ви тежи.

 

19 ноември Иван Александров – зам.-директор на Регионална библиотека „П. Р. Славейков”, общ. съветник, В. Търново

Петко Петков – кмет на Михалци

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *