769 четения

Трактори и камиони минават по моста за Каранци, който е пред срутване

По обявения за опасен и пред срутване мост за село Каранци продължават да минават трактори и камиони въпреки забраната, алармира Красимир Иванов.

„Мостът още е хлътнал, това е безумие! От май до сега минаха… 29 седмици. Ремонтът още не е започнал въпреки периодичните  обещания на държавата, че това щяло да стане след няколко седмици. Мостът е потънал поне още с 20 сантиметра и това се вижда с просто око“, заяви още местният жител.

Други вече са качили клипове в социалната мрежа, на които се вижда как трактор се движи по съоръжението. За него още пролетта бяха намерени над два милиона лева за спешен ремонт от агенция „Пътна инфраструктура“. До момента и навръх идването на зимата все още обаче дори няма стартиране на ремонтните дейности по неизвестни причини. Хиляди пътуващи от района минават с колите си по обходен маршрут от 40 километра, за да ходят на работа в Полски Тръмбеш, Велико Търново и Горна Оряховица.

Един коментар за “Трактори и камиони минават по моста за Каранци, който е пред срутване

  • 18.11.2020 в 13:03
    Permalink

    И какъв е смисълът от всички тези публикации като „държавата“ не си мръдва пръста вече година и половина за да извърши ремонта на този мост и нехае за съдбата на хората живеещи в Каранци, Орловец и Виноград.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *