101 четения

6 типа връзки, от кои да бягаме

Няма значение колко различни и уникални сте като индивиди, вашите връзки често се развиват според широко разпространени сценарии. Вижте кои са шестте типа връзки, с които ще се сблъскате през живота си.

1. Зряла връзка
В тези отношения и мъжът, и жената помагат на другия да израства – емоционално и ментално. Не може да се движим напред, без да имаме емоционална зрялост, и този тип взаимоотношения наистина помага в развитието на всеки. Ако имате такъв партньор до себе си, това ще ви мотивира да постигнете това, което според вас е извън възможностите ви. Ако сте в такава връзка, вие сте много щастлив човек.

2. Връзка „комфортна тишина“
Определението за нея е, когато двама души са толкова емоционално привързани и се чувстват уютно помежду си, че могат да прекарат много време в мълчание, без да им пука за това какво се случва около тях. Постигането на този тип взаимоотношения е много трудна задача, тъй като отнема много време и усилия. Представете си, че вечеряте с любимия в тотална тишина. Ако това не ви кара да напрягате, тогава може да отсечем, че имате една от най-емоционално стабилните връзки в света.

3. Удобна връзка
Тези взаимоотношения не са нито лоши, нито добри. Хората обикновено се нуждаят от тях, за да постигнат целите си, независимо дали са свързани с кариера или социалния си живот. В най-лошия случай само един от двамата партньори е наясно, че едва ли ще бъдат заедно до края на дните си. Въпреки това те често остават толкова дълго един с друг, колкото е необходимо да се постигне определена цел. Тези взаимоотношения се прекратяват веднага след като двамата (или само единият) получат това, което желаят.

4. Връзка „експеримент“
Този тип взаимоотношения са тотално егоистични. Те се характеризират с това, че единият от партньорите си поставя за цел да промени другия. Амбициозните половинки във връзката искат да видят дали техният експеримент ще бъде успешен и дали ще успеят да ви превърнат в перфектния човек според техните виждания. Почти 98% от случаите тези връзки се сгромолясват със страхотен тътен.

5. Връзка „влачене“
Това е един от най-лошите видове. Връзката отдавна е трябвало да приключи, но партньорите се влачат все още заедно. Такъв тип отношения обикновено се случват след като вече веднъж двойката вече се е разделила, но след няколко месеца отново се е събрала с илюзията, че може да даде нов живот на умиращата любов. И двамата знаят, че вече не са добри един за друг, карат се по-често, отколкото се обичат, все по-нещастни са с всеки изминал ден, но не искат да се пуснат. В крайна сметка, всичко рано или късно свършва. Ако сте в такава връзка, най-добре скъсайте всичко от раз.

6. Връзка „състезание“
Този вид отношения не водят до нищо добро. Когато двама души са влюбени, те се стремят взаимно да си помагат. Във връзка „състезание“ има нотка на конкуренция. Партньорите са склонни да се съревновават помежду си най-вече с постиженията си в кариерата. Нерядко това не само че убива любовта, но не е изключено доскоро любимите да се превърнат в съперници и врагове. Ако сте в такава връзка, бързо си плюйте на петите.

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *