Фитнес кралицата Анита Маркова от Г. Оряховица стана ментор в риалити предаване

Професионалната бодибилдинг инструкторка ще помага за трансформацията на три жени

 

32-ГОДИШНАТА КРАСАВИЦА ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА АНИТА МАРКОВА СЕ ВКЛЮЧВА В ДЕБЮТНОТО ИЗДАНИЕ НА РИАЛИТИ ФОРМАТА „ПРОМЯНАТА“. Фитнес шампионката ще помогне безвъзмездно за постигането на мечтаната телесна фигура на три жени, които страдат от недостатъци във визията си и не могат сами да постигнат желаните резултати. Целият процес ще бъде представен на зрителите на предаването, което се излъчва в най-голямата видеоплатформа YouTube.

В първия епизод на шоуто бяха представени менторите. В своята визитка горнооряховката споделя, че повече от осем години се занимава с фитнес, а от известно време изготвя тренировъчни и хранителни режими. Анита спечели Европейското състезание по бодибилдинг за жени през 2018 година в Италия, а след това представи България на фитнес първенство на Бахамите. В началото на 2020 г. тя издаде книга със съвети за здравословно отслабване и извайване на тяло.

Анита ще си партнира с Лиляна Ангелова – известна с участието си във VIP Brother, автор на рубрика в предаването „Папараци“, и Альона Гъркова, която работи в областта на превантивната холистична медицина.

Трите менторки провели кастинг за избор на участнички в риалити формата, като първоначалната идея била да изберат само една дама. Те обаче били силно впечатлени от историите на кандидатките, сред които жена, станала майка едва на 17 години и опитала да се самоубие, друга – преживяла тежко детство заради баща с проблеми с алкохола, и т.н. В крайна сметка те решили да дадат шанс за промяна на три жени.

Това не е първата инициатива, която Анита подкрепя безкористно. Преди няколко месеца тя отряза дългата си коса, за да я дари за направата на перука за жена с онкологично заболяване.

Галина ГЕОРГИЕВА

One thought on “Фитнес кралицата Анита Маркова от Г. Оряховица стана ментор в риалити предаване

  • 19.11.2020 в 11:47
    Permalink

    Много хубаво е това да се помага на душата. Но най- много има нужда хората да поддържат здравословен начин на живот. Кардиологичните проблем показват, че хората не правят нищо по въпроса , за да са здрави в зряла възраст

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.