703 четения

Вашият хороскоп за 20, 21 и 22 ноември

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

20 НОЕМВРИ – ПЕТЪК

Луната е във Водолей.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са дермосоникът, татуирането, лечението и ваденето на зъби. Позволено е пречистване на организма от токсините. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


21 НОЕМВРИ – СЪБОТА

Луната е във Водолей.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците, стъпалата, дермосоникът, татуирането, лечението и ваденето на зъби. Позволени са маникюрът и педикюрът, боядисването на косите, пречистване на организма от токсините. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


22 НОЕМВРИ – НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Водолей в Риби в 06.05 ч.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са епилацията, подстригването на косите, началото на диета, както и приемът на алкохол и упойващи средства заради опасност от алергии и пристрастяване. Позволени са терапиите за лице, масажът на лицето без избелващи средства.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.

Скорпионите имат добри шансове във всички начинания, Близнаците да не харчат без причина


ОВЕН

 

20 ноември. Предстои ви ден, позволяващ стабилизация. Всичко, което предприемате, трябва да е разумно. Подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения заради срещи и разговори, които не са свързани с работата ви.

21 ноември. В този почивен ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие, но само от вашето търпение и умение да сте сговорчиви, когато е необходимо, зависи да ги съхраните. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания.

22 ноември. Ще останете разочаровани в очакванията си за големи печалби от ваши начинания, въпреки че денят е почивен. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. Въздържайте се от пътувания. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си, за да ви донесат очакваните резултати.


ТЕЛЕЦ

 

20 ноември. На работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете до края на деня започнатото и отложете важните разговори за следобед. Вечерта се усамотете и анализирайте постигнатото.

21 ноември. Съдружник ще реши в почивния ден да ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни, въпреки дългогодишната работа. При първа възможност прекратете отношенията си. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи чрез нова работа. Ще е грешка ако се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност, дори и от обвиненията към вас.

22 ноември. Престанете да мърморите в почивния ден на партньора си, на работното място или на съдружника си за негови пропуски, а вижте вашите собствени. Заради трудностите на работното си място не прекалявайте с претенциите си. Всичко замислено може да почака. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако работите в сферата на търговията, успехът е с вас.


БЛИЗНАЦИ

 

20 ноември. Разчитайте изцяло на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови успехи. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си и да промените начина си на работа е във ваша вреда.

21 ноември. Предстои ви поредният неблагоприятен почивен ден. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си, а това е важно за вашата работа. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото до момента. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите.

22 ноември. Заредени сте със сили и желание за работа, въпреки че денят е почивен. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца, не прахосвайте парите си без причина. Отложете уговорените делови срещи.


РАК

 

20 ноември. Ще ви е трудно да се примирите с обидните думи, изречени от ваш колега. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди. Деловите разговори са неуспешни. Отложете ги. Нереалността на плановете може да доведе до финансови загуби.

21 ноември. Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време, въпреки че денят е почивен. Освен финансовите постъпления, ви радват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности.

22 ноември. От ранни зори в почивния ден ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви стремежи са причина за трудностите, които срещате по пътя си. Печелите неприязненото отношение на колегите си. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите.


ЛЪВ

 

20 ноември. Не допускайте провал, след като сте пожънали небивал успех предишния ден. Успех си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата. Изпълнявайте преките си задължения на работното място. Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане.

21 ноември. Поднесете идеите си на вашите колеги и въпреки че денят е почивен, не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора си. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на плановете и задълженията.

22 ноември. Дребни детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този почивен ден, а това не е във ваша полза. Бъдете концентрирани и търпеливи. Говорете с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях.


ДЕВА

 

20 ноември. Стараете се да общувате с различни хора, сякаш търсите нова среда. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите. Не се разсейвайте, за да не загубите напразно времето си. Не очаквайте новина за парите, които се надявате да получите. Ще закъснеят с няколко дни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи.

21 ноември. Очаква ви напрегнат, но ползотворен почивен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното място, не се поддавайте на примамливи предложения. Коригирайте някои свои грешки.

22 ноември. На работното място, въпреки че денят е почивен, се справяте отлично с рутинните си задължения. Промените са положителни. Всичко, започнато в този ден, ще ви донесе успехи. Единственото изискване е да не сте прибързани. Следобед посетете свои делови партньори, с които от месеци искате да договорите общи проекти.


ВЕЗНИ

 

20 ноември. Преди да се доверявате на поднесената ви информация я проверете лично. Днес се пазете от прибързани действия. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват, защото идват навреме. Деловите срещи са успешни.

21 ноември. Имате възможност да разширите дейността си, въпреки че провеждате разговорите в почивния ден. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате.

22 ноември. Бъдете умерени в разходите през целия почивен ден. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си. Разчитайте преди всичко на себе си.


СКОРПИОН

 

20 ноември. В този ден сте в добро настроение, което не е знак, че трябва да сте услужливи за мързеливите си колеги. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина. Звездите ви подкрепят във всички начинания. Не пропускайте добрите възможности, които ви дарява Съдбата.

21 ноември. Използвайте цялото си влияние, за да разрешите в почивния ден труден проблем на работното място. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си, само за да не разочаровате някого.

22 ноември. Трудностите са породени от безотговорността на ваш колега, но не пречат да успявате на работното място в този почивен ден. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно. Не избързвайте да критикувате колегата си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате.


СТРЕЛЕЦ

 

20 ноември. Дори и ако сте планирали гостуване, не ви препоръчвам да пътувате. Бъдете предпазливи към новите си познати. На работното място се предпазвайте от грешки. Страдате заради невъзможността ви да оцените реално характерите на хората, с които се срещате. Не създавайте предпоставка за скандал с ваш инатлив колега.

21 ноември. В почивния ден ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас.

22 ноември. Жънете успехи и в почивния ден и естествено отново ви завиждат. Имате нова възможност да постигнете делови споразумения. Подгответе за подписване финансовите договори със задгранични партньори. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши конкуренти. Не разказвайте притесненията си.


КОЗИРОГ

 

20 ноември. Трудностите, които не сте очаквали, ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени, но забравете за начинанията. Стабилизирайте постигнатото от началото на годината.

21 ноември. Денят е почивен, но е и благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място. Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи.

22 ноември. Начинанията са неуспешни, затова ги загърбете в почивния си ден. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. Денят не е благоприятен за пътуване. Не рискувайте! Не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели.


ВОДОЛЕЙ

 

20 ноември. Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Пътуванията реализирайте с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си.

21 ноември. Помислете за начините, чрез които и в почивния ден да докажете правотата си пред ръководството и да получите заслужено признание, особено с новите идеи и проекти, които им поднасяте. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия. Търпението ви носи повече полза от прибързаността.

22 ноември. Отново обмислете деловите разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални планове. Не пропускайте, въпреки че денят е почивен, да се видите с ваш приятел адвокат и да обсъдите възможния риск. Следобед се концентрирайте в обичайните си задължения. Бъдете въздържани. Не мислете за промени на работното място.


РИБИ

 

20 ноември. Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора, озовали се случайно във вашето обкръжение. Разсеяност може да доведе до финансови загуби. Не се опитвайте да завършите задачите си за по-кратко от определеното време. Възможни са грешки, които трудно ще поправите.

21 ноември. Съдбата ви дава възможност в почивния ден да заслужите и да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца, защото е от значение за края на годината. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение.

22 ноември. Днес, въпреки почивния ден, сте претоварени с работа заради очаквани финансови успехи. Претенциите на ваш колега, че има повече знания от вас, ще ви подразнят, защото знаете, че не е така. Не насрочвайте делови срещи днес. Уговорете ги за друг ден и не се опитвайте да поучавате колегите си как да работят, за да излеете гнева си.


 

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 НОЕМВРИ!

Проф. Петко Петков – ВТУ, председател на Съюза на учените в България, клон ВТ

Васил Василев, общ. съветник П. Тръмбеш

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви радва с материални успехи. Не разчитайте на други облаги, дарени от Съдбата. Бъдете внимателни в отношенията си, за да не ги развалите и да не отдалечите любимите хора от себе си до степен на невъзвратимост.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 НОЕМВРИ!

Д-р Сибила Маринова, нач. на отделението по реанимация

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Прекратете отношенията, които ви тежат, изживели са своето време или блокират пътя ви. Завършете всичко изостанало в изминалите девет години.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 22 НОЕМВРИ!

Христо Ганев – кмет на Обединение

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември дава възможност за начинания. Всичко започнато ви носи успехи в следващите години, ако е добре обмислено и не сте прибързани. Рискованите начинания ви обещават провал.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *