3134 четения

Д-р Вилдан Рамиз се присъедини към екипа от професионалисти в търновската дерматологична клиника iClinic Dermatology & Aesthetics

Младата лекарка се грижи за дерматологичните проблеми и разкрасяването на клиентите през уикендите

 

НОТКА НА ЕКЗОТИКА И ГОЛЯМО ОЧАРОВАНИЕ ВНАСЯ Д-Р ВИЛДАН РАМИЗ в екипа на високотехнологичния дерматологичен център iClinic dermatology & aesthetics във Велико Търново. Наскоро тя се присъедини към колектива на модерната клиника и вече застава рамо до рамо с д-р Мария Азарова и д-р Ростислав Георгиев на страната на клиентите, желаещи да съхранят красивата си младолика визия и да спрат часовника на времето по отношение на външния си вид. 26-годишната лекарка борави с върховите технологии в сферата на дерматологията и естетичната медицина, с които разполага iClinic Dermatology & Aesthetics, и не спира да надгражда уменията и знанията си в тази сфера.

Д-р Рамиз е от Севлиево. През 2018 година завършила медицина в Тракийския университет, а в момента е трета година специализантка по кожни и венерически болести в Плевен. Успоредно с това работи в родния си град, а през уикендите е на разположение на клиентите на iClinic Dermatology & Aesthetics, осигурявайки достъп до иновативните процедури и в почивните дни.

„Избрах да се посветя на дерматологията, защото като всяка жена и аз се вълнувам от това да запазя красотата на външния си вид максимално дълго. Исках да съм полезна на дамите, а и на мъжете, които се борят с кожни проблеми и несъвършенства, и са наясно, че съвременната естетична медицина разполага с много оръжия срещу стареенето. Освен това обичам предизвикателствата, а дерматологичните заболявания са такива, тъй като са трудни за лекуване и изискват продължителна терапия“, сподели д-р Рамиз.

Преди да се присъедини към екипа на клиниката в старата столица преминала обучителни курсове в Пловдив и София при едни от най-добрите лекари в сферата на естетичната медицина у нас. След това се отдала на много четене на литература във връзка с модерната апаратура, с която се работи в Clinic dermatology & aesthetics.

„АЗ СЪМ НА ПРИНЦИПА, ЧЕ АКО ПРАВЯ НЕЩО, ТО ТРЯБВА ДА Е ПО НАЙ-ДОБРИЯ НАЧИН. Затова влагам всичко от себе си, за да се развивам. Д-р Азарова и д-р Георгиев много ми помагат и черпя вдъхновение от опита им“, разкри тя.

26-годишната специализантка определя като най-желани процедури от клиентите Hydrafacial Md – комплексна терапия за лице, която позволява дълбоко почистване, овлажняване и подмладяване на кожата и лазерния лифтинг Alma Q lift, обявен за най-добра антиейджинг терапия за 2019 година на Световния конкурс MyFaceMyBody Awards в Лас Вегас.

По думите й двете процедури имат моментален ефект и след тях регенерирането на кожата продължава във времето.

Твърди, че много търсени са и инжекционните процедури – поставяне на филъри и ботокс. Прави й впечатление, че тенденцията за големите обеми по лицето отшумява и повече са клиентите, които искат подобрение в рамките на естествения вид, без да се разбира, че e постигнато чрез корекция.

„Лекарите знаем съставките на всяка субстанция, която ще поставяме, и ненапразно учим анатомия. По лицето има много важни нервни окончания и кръвоносни съдове и некомпетентно лице може да предизвика сериозни поражения за цял живот. Освен това ние питаме дали човекът има някакви заболявания, за да изключим евентуални контраиндикации. Всяко лице е индивидуално и се подхожда по различен начин. Има определени критерии за съхранение на материалите и можем да обясним каква е правилната грижа след поставяне на субстанции“, уточни д-р Рамиз.

26-годишната специализантка сподели, че стандартната дерматологична грижа за кожата трябва да включва добра хидратация – както отвътре, чрез прием на повече течности, така и отвън – чрез различни мезотерапии, а също и ежемесечно апаратно почистване на кожата.

iClinic Dermatology & Aesthetics се намира на улица „Чавдар войвода“ 7 и работи всеки ден от 10:00 до 19:00 часа. Телефони за връзка: 0882 00 44 55 и 0882 00 44 54.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *