259 четения

Мними врачки отмъкнаха 4000 лв. от старица, докато търси дрехи за бедни деца

Две мними врачки са успели да откраднат 4000 лева от 85-годишна търновка от дома й. Случката се разиграва в сряда сутринта. Тогава на вратата на старицата позвънили възрастна и млада жени. Мургавите измамнички разказали трогателна история за бедни деца без дрехи. Те били тръгнали по къщите да търсят хора с добри сърца, които да дадат непотребни стари дрехи за хлапетата.

Възрастната жена поканила жените, които много приличали на баба и внучка, в апартамента си. Сълзливите истории продължили и разчувствали бабата. От дума на дума жените казали,че освен това развалят и магии и са специалистки в това. Търновката отишла да търси дрехи и кърпа за ритуала за разваляне на магията в друга стая. През това време крадлите преровили гардероба и намерили скътани спестявания от 4000 лева. След това по живо по здраво си тръгнали без да развалят магията, но бабата все пак им дала дрехи. След това установила,че й липсват парите и се оплакала в полицията.

Преди около година в друг търновски квартал, но по същата схема, е била завлечена пак със солидна сума и друга възрастна жена. Крадлите не са заловени, но сега разследващите се надяват, че мнимите врачки ще бъдат установени задържани.

Н. ГЕОРГИЕВА

Един коментар за “Мними врачки отмъкнаха 4000 лв. от старица, докато търси дрехи за бедни деца

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!