АСТРОХОРОСКОП ЗА 24.11.2020

ОВЕН

Предложения

Насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота. Запишете се в образователни курсове, без значение от годините ви и професионалната ви позиция. Осъществете всичките си професионални цели за деня. Възможни са приходи, както и нови изгодни предложения.


ТЕЛЕЦ

Успешни сделки

В този ден облаците над главата ви ще се разсеят и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори. Ще усетите прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с всяка възложена ви работа. Сделките, които сключвате, са успешни.


БЛИЗНАЦИ

Делови успехи

Анализирайте действията и грешките си. На работното си място очаквайте полезни делови контакти и професионални успехи. Юридически проблеми намират добро решение. Следобед посетете свои делови партньори, с които имате възможност да уговорите нова съвместна дейност.


РАК

Търпение

Рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви. Днес оказвате силно влияние върху колегите си, но този факт не ви дава право да ги използвате заради материалните си стремежи. Трудностите в последните дни са ви притеснили. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано постепенно се увенчава с успех.


ЛЪВ

Изясняване

Предстои ви изясняване на отношенията на работното място. Сутринта ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваши колеги. Следобед пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи и подгответе документите за подпис. Обмислите разширяване на дейността си.


ДЕВА

Бъдете активни

Денят е благоприятен за обогатяване с нова информация. Възможни са сблъсъци с ръководството, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Въпреки че не ви се работи, се постарайте да бъдете активни, ако вашата намеса е от значение за авторитета ви.


ВЕЗНИ

Внимавайте

Ще отхвърлите много работа, но резултатите няма да ви задоволят. Няма да сте доволни и от подписаните договори и споразумения, но те ще ви донесат добри приходи. Възможни са грешки, които с усилие ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите предложения. Жените да внимават при работа с делови документи.


СКОРПИОН

Не бързайте

Стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало. Целеустремеността ви и творческият подход ще доведат до добри резултати в работата, ако сдържате емоциите си, в чиято власт сте от сутринта. Не сключвайте сделки. Ако ви предлагат нова работа, не бързайте да я приемете, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви.


СТРЕЛЕЦ

Не инвестирайте

Обмислете начинанията с колегите си и проведете разговорите си на работното място. Не се изкушавайте да предприемате инвестиции, които не сте обсъдили с ръководството. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви, преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си.


КОЗИРОГ

Сделки

Поставете началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи. Денят е идеален за сключване на сделки, особено ако са свързани с финанси. Ще направите голяма крачка по пътя към поставената цел.


ВОДОЛЕЙ

Не критикувайте

Пригответе се за запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни. Не допускайте лошото настроение да попречи на професионалните ви успехи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с критиката на работното си място, само защото не сте доволни от някого или нещо.


РИБИ

Пазете се

Днес сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя си, но причината не зависи от вас. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за идеите, които имате.


ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 24 НОЕМВРИ

Луната преминава от Риби в Овен в 17.03 ч.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са фотоподмладяването, лифтингът, филърите, ботоксът, подмладяващите процедури за лице, полагането на постоянен грим заради поява на алергии. Позволени са сешоарът, маникюрът и педикюрът.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час – на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е идеална за разширяване на кръга от познати и приятели. След сравнително затворения живот през изминалата година си позволете нови запознанства и при необходимост смяна на кръга от познатите си, ако сте надраснали своята среда.

24 ноември Петър Петров – началник отдел „Устройство на територията и строителство” – Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *