392 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 25.11.2020

ОВЕН

Не се инатете

В пряката ви професионална дейност се предпазвайте от грешки, породени от доверяване на непроверена информация. Искате да блеснете с цената на финансови загуби. Не бива да пропускате служебно или лично пътуване заради ината си. Ако го пропуснете, ще съжалявате още вечерта.


ТЕЛЕЦ

Четете внимателно

В този ден е добре да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансите си. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори. Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор, който се налага да подпишете днес, като четете и най-дребния шрифт.


БЛИЗНАЦИ

Предложения

На работна среща няма да успеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, въпреки трудностите, които имате на работното място. Не пропускайте допълнителните доходи. Не ви препоръчвам да смените работата си, но не оставяйте без внимание печелившите делови предложения.


РАК

Бъдете внимателни

Не бива да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. Предстои ви наситен с емоции ден. Ще получите признанието и на колегите си, и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. Бъдете внимателни към новите запознанства, без значение дали са делови или лични. Отидете на работа в добро настроение.


ЛЪВ

Нервни сте

Днес сте напрегнати и нервни, с променливо настроение. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си. Забравете ненужните разговори, както и желанието ви за работа с документи.


ДЕВА

Пътувайте

Обмислете предстоящо провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани в делови отношения. Не е изключена подкрепата на влиятелни личности. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Пътувайте.


ВЕЗНИ

Емоционални сте

Емоцията пречи на напредъка в работата и ви създава сериозни трудности в общуването. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех.


СКОРПИОН

Промени

Денят е изморителен и напрегнат, но е благоприятен за начинания и преместване на нова работа. Обсъдете намеренията си с компетентни юристи и преценете дали постъпвате правилно. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си, за да не се провалите с някоя не намясто изречена дума.


СТРЕЛЕЦ

Обмислете

Обмислете замислените от вас начинания заедно с колегите си, бъдете активни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него. Деловите разговори са успешни. Разчитайте на интуицията си при изпълнение на поставените ви задачи.


КОЗИРОГ

Не прибързвайте

Поставете началото на новите задачи, но само след като сте ги обсъдили с вашите началници и колеги. В състояние сте да предизвикате неочакван обрат в живота си заради неподходящи запознанства с непочтени хора. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви планове.


ВОДОЛЕЙ

Не харчете

Пригответе се за трудности на работното си място. Ако не съберете сили да ги преодолеете, сами сте виновни за бъдещите си проблеми. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите.


РИБИ

Успехи

Денят ви поднася възможност да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете успехи. Ще ви поднесат информацията, която ви е необходима, без да я искате. В професионалния живот успехът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте новина за приходи.


ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 25 НОЕМВРИ

Луната е в Овен.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са терапиите за лице, фотоподмладяването, лифтингът, филърите и ботоксът,  епилацията, боядисването на косите, студеното къдрене, лечението и ваденето на зъби. Позволено е подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември e година на трудности, породени от странични фактори или чужди грешки. Нужно ви е спокойствие и търпение, защото са неизбежни и непредвидими. Начинанията са забранени.

25 ноември Проф. Милко Палангурски – зам.-ректор на ВТУ

Георги Стефанов – зам.-директор на „Момина крепост”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *