342 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 26.11.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 26 НОЕМВРИ

Луната е в Овен.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са подмладяващите процедури за лице, полагането на постоянен грим, боядисването на косите, студеното къдрене. Позволено е подстригване на косите до 15.17 ч. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Приятен ден

 

Предстои ви спокоен и разтоварващ ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Ще изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си, свързани с работата.


ТЕЛЕЦ

Уверени и спокойни

 

Днес сте във върхова форма и сияете с чар. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте, дори и с цената на повече усилия, да отхвърлите работата си.


БЛИЗНАЦИ

Нови възможности

 

Днес сте променливи и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Звездите ви отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях и успехът ще бъде с вас.


РАК

Трудности

 

Трудности ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари.


ЛЪВ

Успешен ден

 

Въпреки трудностите ви предстои успешен ден, в който жънете за пореден път материални успехи. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. След обяд имате повече трудности, затова завършете всичко важно сутринта и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени.


ДЕВА

Не се ядосвайте

 

Днес се чувствате в свои води на работното място. Постарайте се да сдържате емоциите си и да завършите работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете, ги поправете и продължете напред.


ВЕЗНИ

Не се натоварвайте

 

Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки.


СКОРПИОН

Концентрирайте се

 

Денят ви е напрегнат, но успешен. Освободете се от песимизма си. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки че сте неуверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа.


СТРЕЛЕЦ

Работете сами

 

Запознанствата на работното място ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел.


КОЗИРОГ

Бъдете тактични

 

В този ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са ви предложени от ваш партньор. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си.


ВОДОЛЕЙ

Не спорете

 

Денят позволява да водите разговори, свързани с промени на работното място. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции. Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място.


РИБИ

Напрегнат ден

 

Запознанствата ви трябва да са добре преценени. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Денят е напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе отлични приходи.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 26 НОЕМВРИ!

Иван Няголов – адвокат

Блага Георгиева – районен прокурор на Свищов

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември e време на пътувания и промени, които изпълват със съдържание живота ви през тези месеци, а и през следващите девет години. Бъдете активни и ще жънете богата реколта от успехи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *