599 четения

Астрохороскоп за 27 – 29 ноември

Спорове и критики на работното място между Козирози, Раци и Водолеи, Девите очакват заслужено повишение, логиката на Везните слага точка в дискусиите


ОВЕН

27 ноември. Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства. Не е изключено да се почувствате виновни заради факта, че не сте изпълнили задачите си у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията на работното ви място.

28 ноември. Неочаквани събития може да ви извадят от летаргията и да се наложи в почивния ден да участвате във важна среща. Не е изключено да ви поканят на политическа дискусия. На работното си място се справяте добре с поставените ви неочаквано трудни задачи. Както винаги сте в отлична форма и се изкушавате да блеснете, но може да си спечелите врагове.

29 ноември. Ще ви изненадат приходи, които са добре дошли в почивния ден, след вчерашните ви притеснения. Не бързайте да харчите, дори и да ви се струва, че няма да изпаднете в криза. Следобед ще получите предложения за нови професионални изяви от ваша страна и добри приходи. Преценете дали не са рисковани.


ТЕЛЕЦ

27 ноември. Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но не сте решили какво и кога да започнете и дали този ден е подходящият. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и да става около вас.

28 ноември. Отхвърлете до обяд в почивния си ден служебните задължения. Следобед поставете началото на нови задачи. Намерете най-добрата подкрепа за идеите си във вашата сфера на дейност. Общувайте предпазливо при запознанства, за да не ви измамят с някое некоректно предложение. Можете да организирате приятелска вечеря.

29 ноември. Ще имате добри доходи, за които научавате в почивния ден, и ще направите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обяд. Не са изключени разочарования, ако сте на работа. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекалената си чувствителност. Деловите разговори са успешни, ако ви предложат да ги проведете днес.


БЛИЗНАЦИ

27 ноември. Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си. В личните отношения липсва хармонията само защото сте решили да се инатите.

28 ноември. Погрижете се да защитите интересите си, въпреки че в почивния ден сте повлияни от емоцията. Склонни сте да се карате и с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. Рискувате да сринете авторитета си заради обиди, изречени към колеги, които винаги са ви подавали ръка в трудни моменти.

29 ноември. Не бъдете прекалено изнервени, ако ви принуждават да правите ремонти в почивния ден, особено ако сте планирали нещо друго, което според вас ще ви донесе приходи и признание. Потърсете компромис. Ако имате възможност, пътувайте и се разтоварете от напрежението. Задълженията ви на работното място изключват разговори по телефона с хора, които се опитват да ви съсипят деня.


РАК

27 ноември. Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи.

28 ноември. Изпитвате потребност, въпреки че денят е почивен, да кажете мнението си, без да се налага да премълчаване пропуските на вашите колеги. Реалната оценка на постигнатото е болезнена за вашите колеги и не я приемат. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми, на които нарочно не обръщахте внимание.

29 ноември. Контактите в почивния ден са много, а запознанствата могат да ви донесат немалко разочарования. През целия ден сте подвластни на резки промени в настроението. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място, не се претоварвайте. Работата ви спори и без притеснения от ваша страна.


ЛЪВ

27 ноември. Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби преди края на месеца. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате.

28 ноември. Вашият авторитет ще се издигне, ако завършите до края на почивния ден започнатата сутринта работа. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. Вечерта направете анализ на постигнатото, за да отстраните грешките и да запълните пропуските в знанията си. Подгответе програмата си за следващия месец.

29 ноември. Днес, в почивния ден, сте готови на всичко, за да отхвърлите задачите си до края на деня, и след това да се отдадете на развлечения с ваши гости от чужбина. Наложете си спокойствие и ще отхвърлите задачите си с лекота. Бизнесмените, на които предстои да планират инвестиции, могат да изчакат няколко дни.


ДЕВА

27 ноември. Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно.

28 ноември. Не разчитайте на късмета си в този почивен ден. Активната работа е единствената гаранция за успех. Не се притеснявайте да поискате помощ от колегите си или от влиятелните си познати. Добре е чрез тях да разрешите важен професионален проблем, който не бива да ви притеснява повече.

29 ноември. Ще се радвате на успехи в този почивен ден. Ще постигнете разбирателство с партньорите си и ще получите съвети от приятели. Не се доверявайте на непознати. Бъдете внимателни, за да не пропуснете възможността за провеждане на разговори с началниците си и да искате повишение.


ВЕЗНИ

27 ноември. Заредете се с воля и решителност и променете навиците си. Въпреки шансовете за приходи денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване.

28 ноември. Днес, въпреки че денят е почивен, сте напрегнати и изнервени от неочаквано посещение на ваши познати, които искат финансова помощ. Изпълнени сте със сили, но сте разсеяни и нямате желание за работа. Бъдете упорити, ако искате да се справите бързо със служебните си задачи и да се приберете навреме у дома.

29 ноември. Логиката и сериозно изречените думи в почивния ден успяват да убедят хората около вас да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят. Всички реални идеи можете да реализирате с помощта на близки хора. Трудностите са преодолими и не бива да ви притесняват. Бизнесмените, които развиват дейност, свързана с големи инвестиции, могат да потърсят нови партньори.


СКОРПИОН

27 ноември. Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден заради планираните важни задачи. Възможни са загуби. Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи.

28 ноември. Предприетите от вас необмислени промени са причината за неприятностите на работното ви място в почивния ден. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. Не е във ваша полза да спорите без причина с колегите си. Пътуванията са успешни.

29 ноември. Не пътувайте, защото в почивния ден сте разсеяни. Надеждите и плановете ви няма да се осъществят, ако предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с колегите и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, ако можете да я завършите в деня.


СТРЕЛЕЦ

27 ноември. Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги няма да успеете да ги успокоите.

28 ноември. Начинанията са нежелателни. Почивният ден позволява да завършите започнатите задачи. Значимо предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. Предпазвайте се от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които ви носят загуби.

29 ноември. Помислете си върху плановете за близкото бъдеще. Пристъпете в почивния ден към изясняване на отношенията, които сте развалили. Отложете планираните делови разговори. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако прахосвате парите си необмислено преди края на месеца.


КОЗИРОГ

27 ноември. Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции, не е благоприятно за вас.

28 ноември. Ще ви подведат с лъжи за лесни успехи, ако в почивния ден решите да се отдадете на нереалните си фантазии. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате стабилността си. Бъдете критични към постъпките си, особено на работното място. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани в общуването с колегите си.

29 ноември. Не проявявайте доверчивост към непознати хора, за да избегнете загуби, защото, сторите ли го, а след това се отдалечите, ще се почувстват обидени и готови да мъстят. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си на работното място. Бизнесмените да избягват инвестициите, за които нямат доказателства за гарантирана печалба.


ВОДОЛЕЙ

27 ноември. До обяд не уговаряйте срещи. При запознанства не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения. Вечерта очаквайте полезни делови срещи. Не обръщайте внимание на дребните неприятности.

28 ноември. Ядосани сте, защото и в почивния ден търсите отговори за проблеми на работното място, от които зависят важни за вас решения. Взаимоотношенията ви с вашите колеги са обострени. Не слушайте близките си, които ви предлагат да си останете у дома и да не ходите на работа, защото ще си създадете допълнителни трудности.

29 ноември. Неочаквани проблеми заради неподходящи запознанства налагат да въведете ред в живота си в този почивен ден. Отдалечете от пътя си хората, които проявяват нездрав интерес към вашите планове. Не бъдете прекалено доверчиви, ако се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви планове. Обмисляйте добре действията си.


РИБИ

27 ноември. Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо, особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи.

28 ноември. В почивния ден трудно ще се справите със служебните си задачи, ако се лутате между желанието си за развлечение и вашите задължения и се чудите на кое от двете да дадете предимство. Ако сте убедени, че ще постигнете напредък в работата с поредното начинание, се заемете с него без повече бавене.

29 ноември. Подгответе се в почивния си ден за изненадващо посещение на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат лична полза. Бъдете предпазливи. Всички, които имат намерение да сключват договори за съдружие, днес да проведат консултации с бъдещите си партньори.

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

27 ноември, петък

Луната преминава от Овен в Телец в 05:42 ч.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са фотоподмладяването, терапиите за лице, лифтингът, филърите, ботоксът, епилацията – механична, подмладяващите процедури за лице, боядисването на косите, студеното къдрене. Позволени са подстригването, почистването на вежди, електроепилацията, коламаската, маникюрът и педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час – на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

28 ноември, събота

Луната е в Телец.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са фотоподмладяването, лифтингът, ботоксът и обилният прием на алкохол заради възможни алергични реакции. Позволени са маникюрът, педикюрът, почистването на вежди, подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

29 ноември, неделя

Луната преминава от Телец в Близнаци в 18:15 ч.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, парната баня, лифтингът и ботоксът. Позволени са коламаската за жени, електроепилацията, почистването на вежди, маникюрът и педикюрът. Денят е добър за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Честит рожден ден

На родените на 27 ноември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е време да стабилизирате постигнатото в изминалата година. Начинанията са нежелателни. Подходяща е за годеж и създаване на семейство, ако и съдбовната ви забрана за брак е отпаднала.

Честит рожден ден

На родените на 28 ноември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември засилва стремежа ви да анализирате изминалите години и да осъзнаете грешките си, а също и да се обогатите с нови знания. Самотата е търсено състояние, но понякога ви тежи.

Честит рожден ден

На родените на 29 ноември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви радва с материални успехи. Не разчитайте на други облаги, дарени от съдбата. Бъдете внимателни в отношенията си, за да не ги развалите и да не отдалечите любимите хора от себе си до степен на невъзвратимост.

27 ноември

Димитър Николов – журналист, издател

28 ноември

Величка Димитрова, отдел „Реклама“ – в. „Борба“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *