2592 четения

Месечен хороскоп на знаците – ноември 2020

ОВЕН

Ноември

През ноември, стига да си наложите умереност, такт, търпение и да не се изкушавате да критикувате, често без причина, имате шанса да оправите проблемните отношения и да създадете нови и полезни партньорства. Уменията и интелектът ви ще бъдат дразнители за хората около вас, но този факт не бива да ви тревожи. Изявете най-доброто от себе си и не допускайте да помрачат дните ви, които може да се окажат невероятно успешни след 3 ноември, когато Меркурий преминава в директното си движение. Внимателно и с разумна оценка подберете хората, с които продължавате да работите и през следващата година, и се разделете с тези, които са ви предали. Тази задача е задължителна, ако участвате в проекти, чието начало предстои. Не проявявайте такт и неувереност, особено ако се налага да се защитите, бъдете крайни и говорете истината, дори и ако е болезнена. Не се захващайте с непосилни задачи. Месецът е добър за създаването на семейство.


ТЕЛЕЦ

Ноември

През ноември вашата пасивност и унилост ще изчезнат мигновено след 3-и, когато Меркурий преминава в своето директно движение, за да се втурнете презглава, неистово, на всяка цена, без оглед на средствата и без миг спокойствие да общувате, да се запознавате, да се срещате с делови партньори. И все пак предупреждението да внимавате кого допускате до себе си важи и през този месец, въпреки че впечатлявате с активния си обществен живот и мнозина се стремят да са част от вашето обкръжение. Помнете, изявяват се тези от вас, които се занимават с изкуството, но и всички, които притежават умението да покажат в подходящия момент своя интелект. Интуицията ви е силна. Използвайте я на всяка цена, за да не се обграждате с използвачи. Ако научите нечия тайна или проблем, защото са ви помолили да помогнете, не бива да го споделяте и с най-близките си хора, за да не навредите на човека, който го е споделил с вас. Ако сте решили да споделите живота си с вашия партньор, съветвам мъжете, родени в знака, да направят предложението си за брак. Семейните се радват на хармония и разбирателство.


БЛИЗНАЦИ

Ноември

През ноември няма да сте доволни от себе си, защото, каквото и да започнете, е свързано с трудности, които ви изнервят. Тяхното преодоляване ви разкрива нови, по-добри възможности, дори шанса животът ви да тръгне в нова посока, стига да не сте прекалено обсебени от вашата непогрешимост. Ако действате с разума си, въпреки трудностите успявате, но без да предприемате начинания, особено до 3 ноември заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не отказвайте помощта на близки и колеги, дори и ако осъзнавате, че не всички са добронамерени и търсят и своята лична изгода. Тези от вас, които търсят половинката си, може да я срещнат. Месецът не е добър за създаване на семейство, защото прехвърля трудности и в брака, дори и Съдбовната ви забрана за брак да е отпаднала.


РАК

Ноември

И през ноември, след 3-и, когато Меркурий преминава в директното си движение, се подгответе за промени и пътувания и ще постигате отлични резултати заради благотворното влияние на планетите, които са причината да осъществявате всичките си планове. Радвате се на уважението на вашите колеги, които също ви подкрепят и ви помагат да постигнете душевно равновесие. Успехът е във вашите ръце. Не се подвеждайте от чуждото мнение. Ако работите сами, се справяте по-добре. Откажете се от внезапното хрумване, което, ако не е добре премислено, може да се окаже губещо по-късно. В състояние сте да изпълните всяка разпоредена ви задача, но не бива да се лишавате от пътувания зад граница. Бъдете по-упорити и самостоятелни, ако не искате в един момент да изпаднете в депресия, осъзнавайки, че тъпчете на едно място, вместо да вървите напред.


ЛЪВ

Ноември

През ноември се сбъдва вашата мечта да постигнете стабилност в живота си и най-вече да създадете хармония в отношенията си, дори и с хора, с които до този момент отказвахте да общувате, без да имате причина. Забравете за начинанията до 3 ноември заради все още ретроградното движение на Меркурий. Постарайте се да крачите бавно към целта, за да не пропуснете възможности, които ви гарантират допълнителни приходи преди края на годината. Няма защо да се притеснявате да искате това, което ви е необходимо, ако сте нечии подчинени, но не се опитвайте да искате, без да е заслужено, повишение на заплатата, защото може да има обратен ефект и да си създадете проблеми. В семейството ви цари спокойствие и разбирателство. Месецът е подходящ за сключване на брак


ДЕВА

Ноември

Ноември, след 3-и за вас, е поредният месец на професионален възход. Завладяват ви нови идеи и желание да ги осъществите, като този път сте готови и с парите. Проверете отново всички документи и си изяснете срока, в който ще започнете да си връщате вложените средства. Не се изхвърляйте с по-голяма сума от планираната, дори и ако искате да блеснете, защото никой няма да оцени това ваше действие, най-много да ви измамят и да получите по-малко приходи, а финансовата криза, в която ще хлътнете, ще бележи със знака на проблеми цялата следваща година. Предани и верни партньори сте в делови план и в брака. Няма да ви харесват шумните компании. Предпочитате да се усамотявате, да се занимавате с нещо, което ви е приятно, или просто да мечтаете. В професионален план не се очертават проблеми, но в личния живот са възможни, защото постоянно сте заети.


ВЕЗНИ

Ноември

През ноември парите идват при вас с лекота. Не бива да отказвате допълнителни задачи, за да не съжалявате след това за пропуснатия шанс. Не ви съветвам да пътувате и да се впускате в начинания, защото ще са провал, ако не сте ги обмислили и планирали. И най-малкият риск е неоправдан. Разходите, дори за лично пътуване, са нежелателни. Тези от вас, които имат колебание дали да прекратят съществуващи, но нежелани отношения, могат да го сторят. Сега е моментът, за да освободят пътя си за нови, полезни делови и лични отношения. Не е изключено да се влюбите неочаквано, но не възприемайте това влюбване като шанс да създадете семейство или нова връзка, защото скоро ще се окаже, че или ви е разочаровало, или е временно развлечение.


СКОРПИОН

Ноември

През ноември сте длъжни да владеете емоциите си, да сдържате чувствителните си и не на място проявени реакции само защото някой ви е засегнал. Кълбо от нерви сте, околните ви избягват. Постарайте се да приключите с отношенията, които вече ви тежат, а най-важното е да се справите с изостаналите задачи, за да не се окажете без пари през декември. Месецът не позволява подписване на финансови документи, но е подходящ да върнете дълговете си. Малцина от вас ще го сторят. Не са изключени проблеми и с вашите близки, които са притеснени от постоянното ви мърморене и отправяните им упреци, без да са заслужени. Не се надявайте на прошка. Може дори да ви изоставят, а ако не се промените, брачната ви половинка да направи крачката към развод. Не бива да изневерявате, за да мъстите и да си крепите потиснатото самочувствие, защото вредата отново е само за вас.


СТРЕЛЕЦ

Ноември

През ноември сте емоционални до степен на агресия и желание за физическа саморазправа, ако някой застава срещу вашите планове. Дори и след 3-и, когато Меркурий е вече в своето директно движение, ви е забранено да сключвате договори – финансови или за нова работа, защото сами предопределяте провала си. Начинанията са забранени, завършете всичките си изостанали задачи. На всяка цена прекратете отношенията си с хора, които непрекъснато искат от вас услуги или пари, за да не ви досаждат и в бъдеще. Притежавате изявена чувствителност и състрадателност спрямо околните, към чиито проблеми нямате сили да останете безразлични, но в желанието си да подадете ръка правите непоискано добро и си печелите неприятели.


КОЗИРОГ

Ноември

Ноември ви позволява да печелите добре от вашата пряка, но и от допълнителна работа. Приемайте допълнителните задачи само ако са доходни, но не и ако са на колеги, които отказват да ги завършат. Не бързайте да обещавате инвестиции само защото сте се видели в пари. Тези приходи скоро ще ви трябват, за да осъществите вашите собствени планове и цели. Ще се наложи да покривате неочаквани плащания, свързани с ваши роднини и прехвърляне на имоти, затова е добре да не се лишавате от спестяванията си. В личния ви живот привидно цари спокойствие, но всъщност отношенията ви започват да пушат заради вашата заетост и късно прибиране. То изнервя брачната ви половинка и тласка брака към криза. Ако отношенията ви са съвсем охладнели, може да се окаже, че е решила да се изнесе от дома ви, докато вземете решение за съвместното ви бъдеще.


ВОДОЛЕЙ

Ноември

През ноември емоцията е причина да сте особняци, да не изпълнявате обещанията си и да забравяте уговорките, дори и ако са свързани с романтична среща. Готови сте да избухвате от най-малката критика, която сте заслужили и усложнявате още повече отношенията си. Не се престаравайте и изкушавайте от начинания на работното място, а се заемете само с тези ваши задължения, които сте длъжни да завършите, особено ако между тях има доходоносни. Няма да е лесно на семейството ви, което трудно търпи вашите капризи и веч­ните упреци, че не ви разбират, но всъщност вие отказвате да разберете и себе си, и тях. Ако не си наложите търпение, ако не овладеете гневните си изблици, със сигурност ще си спечелите врагове сред най-близките си хора, а и отдалечаването им до степен да отказват да разговарят с вас дори и за делничните ви отговорности.


РИБИ

Ноември

През ноември, без първите три дни от месеца, заради ретроградното движение на Меркурий може да поставите ново начало, да се заемете с мечтаните задачи и да инвестирате във вашите нови проекти. С право сте горди от постиженията си, а егото ви е впечатляващо. Съветвам ви да не сте прибързани въпреки самомнението ви, че за вас няма невъзможни неща. Пазете се от ласкатели, които искат да се домогнат до вашите планове заради усещането им, че сте неуверени, което е измамно, но те не го осъзнават. Бъдете самите себе си, за да ви оценят така, както очаквате. Не прекалявайте с изискванията към вашите близки и подчинени, ако искате да имате тяхната подкрепа. Месецът е добър за създаване на съдружие, ако познавате добре хората, с които имате намерение да работите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *