Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

HMI е новият спонсор на футболния „Етър ВТ“

Най-големият производител на дезинфектанти, антисептици, професионални детергенти и индустриални обезмаслители в България влезе в официални партньорски отношения с футболен клуб „Етър ВТ“. Новината бе съобщена на официална пресконференция от един от собствениците на HMI (Hygiene Medical Industry Co., Ltd.)- Евгени Костадинов, председателят на УС на великотърновския клуб Деян Куздов и члена на клубната управа Любомир Филипов. Договорът между двете страни вече е факт, като те ще си партнират до края на настоящето футболно първенство. Логото на компанията, която е с 25- годишна история вече е отпечатано върху фланелките на футболистите. То е разположено на гърба над номерата на играчите и на двата ръкава.

„Не е тайна, че ситуацията е тежка, но с подкрепата на HMI вече ще дишаме по- леко. Искам да изкажа своята благодарност за партньорството, което започваме. Дадохме заявка, че ще търсим подкрепа от местния бизнес. Една от най-големите местни компании даде своето съгласие да си партнираме. Благодаря на г-н Евгени Костадинов и на г-н Виктор Азманов. Те вече са част от нашия клуб“, заяви Деян Куздов и връчи фланелка с № 1 на Евгени Костадинов. Такава ще получи и Виктор Азманов, който не успя да присъства на пресконференцията. Двамата получиха и вип клубни карти на „Етър“.

„Благодаря на HMI, че се отзоваха и ще ни помагат. Договорът ни е до края на първенството, а когато „Етър“ остане в Първа лига, ще преподпишем нов с още по-добри параметри“, заяви Любомир Марков.

„Ситуацията в страната е тежка, искам да уверя всички, че вирусът съществува и не вярвайте на тези, които горят маски. Ние всички трябва да сме заедно. Нека всички фирми от В. Търново да участваме заедно и помогнем на футбола. Ние помагаме и на ХК „Етър-64″, но сега ще помагаме и на футболния „Етър“. Нашите деца трябва да спортуват, а батковците трябва да им дават пример. Самият аз също съм бил юноша на „Етър“. Клубът сега не е добре, но ако се обединим, ще му помогнем. Вярвам на новото ръководство и играчите, че ще излезем от тази криза. Новият треньор е млад и перспективен, знае какво прави. Кметът Даниел Панов също помага. Заедно, заедно и само заедно. Очаквам да тръгнем към победи“, заяви Евгени Костадинов.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *