245 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 30.11.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 30 НОЕМВРИ

Луната е в Близнаци.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, парната баня, почистването на лице – механично, обилният прием на алкохол – възможни са алергични реакции, подстригването на косите. Позволени са боядисването на косите, сешоарът и оформянето на веждите. Лечението и ваденето на зъби. Денят е добър за зачеване.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Владейте се

 

Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шанса да ви подкрепят при необходимост.


ТЕЛЕЦ

Трудности

 

Трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, ще ви объркат плановете за деня. По-добре се задълбочете в служебните си задължения. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете желаните начинания в последния ден на месеца.


БЛИЗНАЦИ

Без начинания

 

Начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги.


РАК

Самочувствие

 

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност, днес жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово.


ЛЪВ

Бъдете дискретни

 

Нямате желание за работа. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, които срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна.


ДЕВА

Бъдете решителни

 

Не взимайте прибързани и необмислени решения. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления.


ВЕЗНИ

Разочаровани сте

 

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на работното място. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции.


СКОРПИОН

Премълчавайте

 

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Не сте изключение. Поправете грешката си още днес. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно.


СТРЕЛЕЦ

Постъпления

 

Бъдете внимателни при провеждане на разговори с вашите колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления.


КОЗИРОГ

Справяте се трудно

 

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си, не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте потиснати.


ВОДОЛЕЙ

Ще се справите

 

Новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. По-добре не напускайте сегашното си работно място. Ще съумеете да се справите бързо с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи.


РИБИ

Загуби

 

Загубите, които може да предизвикате в този ден, са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 НОЕМВРИ!

Мина Илиева – главен секретар на Община В. Търново

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Прекратете отношенията, които ви тежат, изживели са своето време или блокират пътя ви. Завършете всичко изостанало в изминалите девет години. Начинанията водят към провал. Връзките са краткотрайни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *