212 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 01.12.2020

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

1 ДЕКЕМВРИ – ВТОРНИК

Луната е в Близнаци.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Позволени са епилацията, педикюрът и маникюрът, лечението и ваденето на зъби. Забранени са механичното почистване на лицето, парната баня, подстригването на косите.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 


ОВЕН

 

Преценявайте с разума си действията си на работното място. Не се опитвайте да налагате мнението си, ако искате професионалният успех да не ви изостави. Избягвайте необмислените начинания. Няма да ви отминат служебни проблеми, породени от импулсивните ви действия. Не рискувайте.


ТЕЛЕЦ

 

Сутринта се справяте добре със служебните си задачи, въпреки че никак не ви се работи, заради притеснения, породени от празниците в края на месеца. Деловите разговори са особено успешни за ваша изненада. Предложенията за инвестиции проверявайте внимателно, за да не вложите парите си напразно. Не пътувайте.


БЛИЗНАЦИ

 

Не е изключена възможността да поставите началото на успешна дейност, обвързана с нови делови партньори. До обед завършете вече започнатите задачи и направете крачката към началото на току-що разработените идеи. Успехът е с вас, ако подхождате разумно и отговорно към задълженията си.


РАК

 

Настъпил е мигът, в който можете да получите финансова подкрепа от деловите си партньори. Работещите в сферата на частния бизнес са задължени да проведат деловите си разговори. Инвестициите трябва да са в умерени граници. Не надхвърляйте възможностите си, за да не търпите провал.


ЛЪВ

 

Отхвърлете до края на деня набелязаните служебни задачи. Не се доверявайте сляпо на поднесената ви информация, за да не съсипете отношенията с колегите си. Ваши нови познати не са могли да ви впечатлят. Не допускайте да ви използват. Не си разваляйте настроението заради интригите, които сте дочули. Не сте сигурни, че са свързани с вас.


ДЕВА

 

Бъдете инициативни, но с мярка и не се оставяйте във властта на ината си, който не само ви вреди, но ви печели и врагове. Пътувайте, ако прецените, че отдалечаването от работното място няма да обърка плановете ви и да изостанете със задачите си. Не рискувайте с необмислени начинания. Избегнете грешките.


ВЕЗНИ

 

Посветете деня на вече започнати задачи, които трябва да завършите днес, доброто възнаграждение си заслужава усилията.  Неприятни новини, свързани с поредните опити да ви навредят, ще ви ядосат. Не отговаряйте със заядлив тон и не доказвайте правотата си, защото истината за лъжовната информация по ваш адрес съвсем скоро ще излезе наяве.


СКОРПИОН

 

Очаква ви спокоен ден, въпреки трудностите, с които за пореден път ще се справите без усилие. Разчитайте на рутината и натрупания опит. Избягвайте необмислените начинания. Мнозина от вас ще се заемат с нова, приятна и перспективна задача, въпреки че искате да имате повече време за почивка. Разпределите силите си така, че да не се уморявате. По-добре е да не действате прибързано.


СТРЕЛЕЦ

 

Предизвиквате упорството на колегите ви, които отказват да ви подкрепят, защото не приемате мнението им. Не споделяйте новите си идеи, свързани с професионалните ви стремежи. Ако развивате проспериращ бизнес със сигурност ще се намери кой от обкръжението ви да ви навреди, като се възползва от получената информация.


КОЗИРОГ

 

Проявете упоритост във всичко, което правите. Запознанство, без значение дали делово или лично е причина да съжалявате, че сте го поискали. На работното място се справяте блестящо със задълженията си. Не се притеснявайте от трудностите. Подгответе пътуване, свързано с провеждането на делова среща, която ще предизвика промени в живота ви.


ВОДОЛЕЙ

 

Очаквайте предложения за служебни задачи, които ви носят приходи. Поставете конкретни задачи на колегите си или на вашите подчинени, за да не ви създават проблеми. Пътувайте само при уговорена неотложна делова среща. Не се обвързвайте с обещания за участие във финансово съдружие.


РИБИ

 

Вместо да се оплаквате стабилизирайте позициите си на работното място. Откажете се от прибързаните начинанията, но бъдете дейни. Проблеми, които упорито отказвахте да разрешите ви изнервят напълно заслужено, защото сте предизвикали случващото се с вашите действия. Виновници търсите някъде извън вас, но всъщност сте самите вие.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 Декември!

Габриела Йосифова – отдел „Реклама“ – в. „Борба“

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година дава възможност да увеличите приходите си. Не очаквайте друго положително развитие в живота си. Опитът ви да подобрите отношения ще ги влоши.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *