378 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 02.12.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 2 ДЕКЕМВРИ

Луната преминава от Близнаци в Рак в 05.32 ч.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са обилният прием на течности и началото на диета, пилингът, парната баня. Позволени са терапията против бръчки с лифтинг ефект и стягане, лечението и ваденето на зъби. Денят е добър за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

Ценете колегите

Начинанията са успешни. Изпълнени сте с желание да покровителствате околните, но не прекалявайте, за да не се окажете в центъра на конфликт. Прибързаността ви на работното място е забранена. Колегите ви ценят вашите възможности и знания, но е добре и вие да им докажете, че цените техните, за да не се почувстват употребени и забравени.


ТЕЛЕЦ

Владейте се

Няма да ви липсват запознанства. Преценете ги добре, защото между хората, с които се срещате, са ваши бъдещи делови партньори. Избягвайте разправиите на публични места, за да си спестите грубото отношение и физическа разправа от страна на непознати хора, които, без да знаят за какво сте се ядосали, няма да защитят вас, а виновните. Овладейте емоцията!


БЛИЗНАЦИ

Подкрепа

Ще получите неочаквана, но важна подкрепа от влиятелни познати. Не е във ваша полза да сте прибързани, въпреки огромното ви изкушение да изпреварите времето. Жънете впечатляващи успехи в професионалния живот. Направете реална оценка на възможностите си, ако искате да осъществите успешно бъдещите си планове.


РАК

Не споделяйте

Запознанствата ви може да не са подходящите, затова не споделяйте плановете си с непознати хора. След време ще съжалявате, че сте се доверили. Не е във ваша полза да противоречите на колегите си. Не допускайте влиянието на агресивни и настойчиви наставници, защото трудно ще се откъснете от тях, за да си извоювате самостоятелност.


ЛЪВ

Не харчете

Бъдете разумни. Не е необходимо да давате пари на някой, спрял ви на улицата, или да харчите на обяд за случайни хора, прилепили се за вас, за да ви използват. Задълбочете се в задачите си на работното място, за да не станете причина за служебни проблеми. Неуспехите ви изнервят и ви пречат да постигнете целите си за деня. Не проявявайте лекомислие.


ДЕВА

Не бъдете активни

Заемете с ежедневните си служебни задължения. Не са желателни прекалено активни действия от ваша страна, ако усещате липса на компетентност. Напротив, бъдете искрени, ако ви е необходима помощ. Емоцията е водеща и може да доведе до проблеми в отношенията ви, ако не я овладеете. Запазете спокойствие, което е гаранция и за доброто ви настроение.


ВЕЗНИ

Починете си

Въпреки трудностите по пътя си, сте в професионален подем. Успехът е с вас, ако разчитате само на себе си и не се надявате на помощ отстрани, която може да се окаже подвеждаща, или хората, на които разчитате, да ви навредят. Съветвам ви след като завършите задачите си да се отдадете на почивка. Не се поддавайте на желанието да работите до късно вечерта.


СКОРПИОН

Завист

Приходите ви ще дойдат, ако сте дейни и отговорни и не сте прибързани. Трудностите са случайни и не заслужават вниманието и притесненията ви. Въпреки тях сте в състояние да се справите бързо със служебните си задължения. Бъдете уверени в качествата и знанията си. Не разчитайте на помощ заради завистта на колегите ви, които очакват да се провалите.


СТРЕЛЕЦ

Ще се справите

Бъдете отговорни и внимателни. Не тръгвайте на път, ако сте заредени с агресия, подтикваща ви да шофирате с висока скорост. Вредата е и за вас, и за околните. Планирайте действията си, свързани с постигането на новите ви професионални планове. Въпреки трудностите, ще се справите със задачите си на работното място.


КОЗИРОГ

Не давайте заеми

Не отказвайте предложенията за допълнителна работа, ако имате знанията и силите да я завършите в рамките на този ден. Ще ви изненада новина, свързана с неочаквано високи финансови постъпления. Не давайте заеми, защото исканията на колеги и приятели не са добронамерени. Отговорността към постъпките ви е задължителна.


ВОДОЛЕЙ

Изнервени сте

Не допускайте загуба на пари заради необмислени и рисковани инвестиции, за които сте готови да дадете съгласие. Трудно ще възстановите финансовата си стабилност. Изнервени сте, а емоцията пречи на възможността да си наложите спокойствие. Не се доверявайте на хора, които целят да се заемете с осъществяване на техни проекти.


РИБИ

Без начинания

Рискувате да развалите отношенията с колегите си, затова ви съветвам да не бързате с начинанията. Подобре ги послушайте и поставете началото им около обяд. Безпощадни сте към подчинените си, но с право, след като съзнателно ви пречат да завършите планираната работа за месеца. Вашите мисли и идеи ще достигнат до другите хора без особени усилия от ваша страна.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 2 Декември!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година е емоционална и изпълнена с негативни противоречия. Прекъснете отношенията, изживели времето си. Начинанията са забранени.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *