Горещи новиниКрими

Шофьор отива на съд за смъртта на 74-годишна пешеходка от Присово

Небрежен шофьор отива на съд за смъртта на 74-годишна пешеходка от Присово. Пътната драма е станала на 5 януари 2018 г. в центъра на селото. С.Т. е обвинен от Окръжна прокуратура за това, че във фаталния ден  07:15 часа при управление на моторно превозно средство – лек автомобил марка „БМВ X5” нарушил правилата за движение по пътищата, като не се движил възможно най-вдясно по платното за движение, а на разстояние 2,65м. от южния край на пътя. При избиране скоростта на движение превишил допустимата скорост от 50 км/час, като се движил със скорост от 58,68 км/час. Заради това по непредпазливост причинил смъртта на възрастната жена.

3 thoughts on “Шофьор отива на съд за смъртта на 74-годишна пешеходка от Присово

 • Коолко на време са го съъдят и още не са го осъдили..И коолко тоооочно са изчислили скороста му,,,(според парите)

  Отговор
 • Хубаво е да се знаят следните неща:
  Шофьорът е собственик на една от големите бизнес фирми във Велико Търново и редица заведения в града. При официалната информация от криминогенния бюлетин за фаталната дата през 2018-а година, МВР бе написало ( това може да се провери в архива), че удара е станал със 109 км-115 км.ч. Сега изведнъж, стана 58!!! км.ч.
  Нито една от националните медии не е разследвала случая. Нито една търновска медия не пише името на лицето, убило жената, докато си отива в закусвалнята (кафенето) в града, тъй като живее в Присово. Междувременно лицето смени злощастното БМВ X 5 с Порше Карера, и отскоро кара бясно, новото си BMW 850…до следващата катастрофа

  Отговор
  • Ами да бяхте го написаали вие поне, след като сте толкова запознат ! Иначе постът ви виси като поредната клюка….!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *