Хотел „Есперанто“ влезе в рекламата на „Почивка БГ“

Общинският хотел „Есперанто” в центъра на Полски Тръмбеш вече се рекламира в сайта „Почивка БГ“ редом с големи комплекси в страната. За него пише, че разполага с  36 реновирани стаи  с две и три легла. Всяка  стая има собствен санитарен възел, климатик, хладилник, кабелна телевизия, WI-FI интернет и разполага със собствен паркинг. Недалеч е градският парк, в който има игрище  за футбол, баскетбол, волейбол, тенис на корт и съоръжения за фитнес на открито, модерна детска площадка с люлки, пързалки и спортни съоръжения. В близост е новоизградената тенис зала.

Минералният извор отстои на 800 м от хотела, където функционират два открити басейна с минерална вода и хидромасажни вани. На същото разстояние се намира и открит плувен басейн с олимпийски размери. „Есперанто“ е един от малкото в страната общински хотели, запазени от време оно, но реновиран със собствени средства на Общината.

3 thoughts on “Хотел „Есперанто“ влезе в рекламата на „Почивка БГ“

  • 04.12.2020 в 20:50
    Permalink

    Снимка от филм на ужасите, реклама като за хотел от веригата Хаят. Как хотела се оказа точно по средата между плувния басейн и минералните бани?!?

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *