502 четения

Овните да се пазят от неподходящи запознанства, Телците да не предприемат промени

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

4 ДЕКЕМВРИ, ПЕТЪК

Луната преминава от Рак в Лъв в 14.52 ч.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранено е посещението на сауна и солариум, а също и началото на диета. Маникюрът и педикюрът, направени днес, ще издържат дълго.

До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

5 ДЕКЕМВРИ, СЪБОТА

Луната е в Лъв.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са началото на диета, моделирането и отслабването в коремната област. Позволени са пилингът, ваденето и лечението на зъби, маникюрът и педикюрът.

Забранени са операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

6 ДЕКЕМВРИ, НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Лъв в Дева в 21.45 ч.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са солариумът, сауната, началото на диета. Позволени са епилацията, маникюрът, педикюрът, лечението и ваденето на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

4 декември. Не взимайте прибързани решения и не действайте импулсивно. Опитите ви да надскочите себе си няма да бъдат успешни, особено ако имате пропуски в знанията си. Бъдете умерени и търпеливи. Обмислете добре идеите си за нова посока на професионално развитие и изчакайте подходящия миг, за да поставите началото.

5 декември. В почивния ден трудностите може да блокират пътя ви заради недоглеждане и пропуски при изпълнението на служебните задачи, които са ви поставили сутринта. Неприятен факт е, че се лишавате от уважението и важната подкрепа на колегите си. Сами си създавате проблеми на работното място, от които този път няма да излезете сухи и невинни.

6 декември. Общувате през целия почивен ден, но всъщност запознанствата ви са с неподходящи хора, които не ви разбират, въпреки че искат да научат всичко за вас, за да разпространяват информация и да се правят на знаещи. Впечатлени сте от комплиментите и обожанието им, но не забравяйте, че ви ласкаят именно заради прикрити и непочтени намерения.


ТЕЛЕЦ

4 декември. Постигнете поставената цел, като насочите силите си в работа. Не предприемайте необмислени промени, дори и ако сте принудени от обстоятелствата. Докажете на вашите неприятели, че притежавате и положителни качества, ако до този момент сте им показали само отрицателните и сте се хвалили без покритие.

5 декември. Късметът не е с вас в този почивен ден и не ви подкрепя според очакванията ви. Не допускайте провал заради прибързаност. На работното си място отхвърляте задачите си с лекота. Не се натоварвайте с отговорностите на колегите си. Отложете планираните срещи, ако не сте обмислили добре идеите, които искате да обсъдите.

6 декември. Подобре е в този почивен ден да не уреждате кредити с приятели и служители в банка или финансова къща. Съветът е за всички, без значение дали заемате ръководен пост, или сте заети със собствен бизнес. Разочаровани сте, че колегите ви се отклоняват от набелязаната посока. Избегнете финансови загуби, като не се съгласявате да подготвяте за подпис неясни договори.


БЛИЗНАЦИ

4 декември. Трудностите са причина да сте депресирани и напрегнати, защото са комбинирани с предложения за сериозни, но притесняващи ви инвестиции. Успехът е с вас, ако се занимавате със строителство и продажба на недвижими имоти и имате насрочени огледи. Пристъпете към обсъждане на предварително уговорени търговски сделки.

5 декември. Днес, въпреки че денят е почивен, сте склонни да се поддадете на странично влияние, без да осъзнавате, че неприятели искат да ви отклонят от поставените цели. Позволили сте си необмислени промени, които затрудняват изпълнението на служебните задачи. Следобед ще изчезне цялата ви самоувереност. Не ви съветвам да пътувате.

6 декември. Ако имате намерение да пътувате в почивния ден, сторете го за развлечение, без да уговаряйте делови срещи, за да не създадете с упорството си негативно отношение към себе си. Не подготвяйте за подпис финансови документи с неясни клаузи, дори и с различна от днешната дата. Направете цялостна проверка на вашите фирмени и счетоводни документи.


РАК

4 декември. Бъдете отговорни към служебните си задачи. Откажете се от пътуване, без значение дали е делово, или лично. Предпазвайте се от ненужни разходи, които ще нарушат финансовата ви стабилност. Не се поддавайте на изкушението да предприемате служебни промени. Ако не са обсъдени предварително и с вашите колеги, няма да ви донесат успех заради липсата на подкрепа.

5 декември. Промените няма да ви харесат. За съжаление трябва да се примирите с всичко, което се случва в този почивен ден, и да приемете ставащото безропотно, колкото и да ви е трудно. Не предприемайте рисковани начинания, които ще провалят целия ви ден и ще изнервят вашите колеги. Стабилизирайте позициите си и резултатите, които постигнахте сутринта.

6 декември. В почивния ден уредете разговори с финансови институции за кредитиране на ваш бизнес. Не пропускайте да се задълбочите в условията на банката, четете между редовете и написаното с почти невидим шрифт, за да не се окажете разочаровани. Стабилизирайте постигнатото до момента, иначе рискувате да се сринете когато не очаквате. Денят е идеален за интервю във връзка с работа или за представяне на нови идеи.


ЛЪВ

4 декември. Бъдете скромни в исканията си на работното място. Намерението да печелите повече от колегите си ще ви създаде неприятели, не само заради опита да изземете техни задачи, а защото нямате нужните знания. След като сте засегнали ваш колега за професионалните му качества, защото сте завидели на интелекта му, на всяка цена му поднесете извиненията си, за да не го превърнете във ваш враг.

5 декември. Настроението ви е променливо заради проблеми, които искате на всяка цена да разрешите в почивния си ден. Вашите колеги са готови да ви повярват и помогнат, ако провеждате спокойно разговорите си с тях. Сторете го и успехът е с вас. Не ви съветвам да пътувате, защото сте разсеяни, напрегнати и нервни и ако сте зад волана, рискувате проблеми.

6 декември. Почивният ден забранява да давате обещания за заеми заради добродушието, което е част от вашия характер. Не се съгласявайте на инвестиции, за които нямате достатъчно предварителна информация. Не се налагат рисковани действия, а и не бива да ги допускате. Заради финансовите ви успехи, потвърдени и от вашите приходи в този ден, рискувате да се сблъскате с озлобление и завист.


ДЕВА

4 декември. Предстои ви активна работа от сутринта в този ден, въпреки че може би имате други планове. Неприятности няма да липсват, ако не избегнете критиката към ваши делови партньори. Помогнете на колегите си и без колебание изгладете недоразуменията, възникнали преди време. Прибързаните действия и думи са нежелателни.

5 декември. Изненадата ви в почивния ден са интересни запознанства. Заредени с добро настроение, ще осъзнаете, че трудностите са преодолими. Вървете уверено към целта си. Денят не позволява договаряне на съвместен бизнес и подписване на финансови документи. Не допускайте разходи, които могат да доведат до личните ви загуби.

6 декември. Въпреки почивния ден, достигате нов връх в професионалното си развитие. Отменете срещите и съвещанията с колегите си или с вашите подчинени, без значение кога сте ги планирали. Анализирайте финансовото си положение. Денят е идеален за подготвяне на договори. При необходимост потърсете в интернет финансовите и банкови институции, които да посетите.


ВЕЗНИ

4 декември. На работното място успехът е с вас, ако сте заети само с професионалните си задължения. Начинанията са нежелателни, защото са плод на импулсивните ви и прибързани действия. Не се опитвайте да надминете ваши конкуренти, като надскачате собствените си възможности. Стабилизирайте постигнатото в изминалите дни.

5 декември. Трудностите в почивния ден, ако сте на работното си място, са породени от грешки на колегите ви. Ще се справите, ако проявите нужното търпение и се задълбочите в работата си. Идеите ви ще бъдат подкрепени. Приемете предложената помощ. Не се захващайте с нови задачи в този ден, ако не са спешни и със срокове, които трябва да спазите.

6 декември. С помощта на партньори, с които вече си сътрудничите, ще постигнете с лекота материални успехи, въпреки че денят е почивен. Чувствате се изпълнени с енергия и сте устремени към нов връх. Промените са във ваша полза, ако ги предприемате предпазливо. Изявете възможностите си на работното си място, ако се занимавате с изкуство или с научна работа.


СКОРПИОН

4 декември. Изгладете финансовите разногласия с партньорите си. Предпазвайте се от конфликти. Проведете или поне уговорете срещи. Не се колебайте да позвъните по телефона на деловите си партньори, ако нямат възможност да се срещнат с вас лично, но можете да проведете видео среща. Разговорите са важни за вашите планове.

5 декември. Всички, които сте на работа в почивния ден, не допускайте финансови загуби, защото съдбата ви е заложила само и единствено материални успехи, ако не прахосвате, но и ако сте дейни и отговорни. Не проявявайте доверчивост. Късметът може да ви изневери. Измамниците ви дебнат, ако пазарувате в голям магазин. Предпазвайте се от кражби.

6 декември. Имате стабилна кариера и добра заплата, но рискувате заради вашата наивност в почивния ден да пропилеете възможността, свързана с желанието да блеснете в ново поприще, въпреки че имате да развивате нови знания и умения, за да започнете новата работа. Анализирайте внимателно постъпките си. В състояние сте спонтанно и емоционално да вземете решение и да пристъпите към промяна на работното си място.


СТРЕЛЕЦ

4 декември. Водещ е стремежът ви да постигнете финансова стабилност, но нека не е на всяка цена, защото може да се разминете с целта си. Успехът отново ще споходи работещите в сферата на търговията, които имат възможност да спечелят добри пари от успешни продажби. Очаквайте делови предложения за съдружие. Доверете се на партньорите си.

5 декември. В почивния ден преценете реалните си професионални възможности. Не отлагайте изпълнението на текущите си служебни задачи. Начинанията не само са успешни, а и ще ви донесат признанието, към което се стремите от месеци. Вникнете в идеите на колегите си, за да не усложните ненужно отношенията си.

6 декември. Обсебени сте от мисълта за предстоящите възможности, даряващи ви добри приходи. Проведете в почивния ден само предварителен разговор за евентуално финансово съдружие. Съхранете спечелените пари, за да не съжалявате, че сте пропуснали подобри инвестиционни проекти. Самочувствието ви подтиква към импулсивност и склонност да рискувате.


КОЗИРОГ

4 декември. Отхвърлете найважните си служебни задължения в този ден и бъдете максимално дейни. Прекалената ви чувствителност към критика е причина за разправии. Не заливайте с яростен гняв колегите си. Не подписвайте прибързано финансови и банкови документи, за да избегнете финансови загуби.

5 декември. Начинанията са успешни и в почивния ден, ако сте прозорливи и умерени. Не доказвайте възможностите си, като рискувате и се впускате в авантюри. Изненадващи промени в материалното ви положение са резултат от приключени съвместни проекти, по които работите. Ще ви донесат печалби, които ще изненадат и вас и колегите ви.

6 декември. Заслужено признание, дошло в почивния ден, ще събуди озлобление и желание на неприятели да ви навредят. Запазете спокойствие и не изневерявайте на себе си, като се впуснете да защитавате и налагате невярна информация. Изчакайте да чуете мнението на колегите си и ще се убедите, че ви подкрепят изцяло. Не допускайте безпричинни конфликти.


ВОДОЛЕЙ

4 декември. На работното място днес не очаквайте помощ от колегите си. Справете се със задачите си сами. Очаквайте новина за предстоящи финансови постъпления, които от месеци ви притесняват. Не пропускайте възможността да проведете деловите си разговори. Професионалните ви изяви ще променят коренно живота ви.

5 декември. Предложение за работа в съдружие, поднесено ви в почивния ден, ще ви донесе добри приходи. Бъдете внимателни при преговори и особено ако са свързани с финансови зависимости. Уговорените срещи са неуспешни, а задачите си изпълнявате с много усилия, но въпреки това успехът е с вас. Печелите добре, ако се занимавате с търговска дейност.

6 декември. Прибързано изречените упреци към колегите ви в почивния ден, ако сте на работа, могат само да ви навредят. Запазете спокойствие, бъдете отговорни и тактични, не обвинявайте хора, които изобщо не са правили интриги зад гърба ви. Наложете си самодисциплина, за да завършите успешно служебните си задачи. Не рискувайте авторитета си на работното място.


РИБИ

4 декември. Опитите ви да откриете нова, поподходяща среда, са породени от желанието ви да се запознаете с хора, които да обогатят живота ви. Очертава се възможност за допълнителна професионална изява. Ако плановете ви са перспективни, а идеите ви носят бързи и стабилни приходи, очаквайте помощ от колегите си.

5 декември. Вашите планове могат да се осъществят, но за да заслужите този подарък в почивния ден, бъдете дейни и не прехвърляйте задълженията си на колеги, които ще ви създадат проблеми. Не губете времето си със странични занимания. Отложете подготовката за подписването на банкови, приходни и разходни документи, ако не сте ги прегледали.

6 декември. Склонни сте в почивния ден да се ровите в ненужни детайли и да си внушавате проблеми – често състояние, което е типично за вас, но си имате ваша причина да сте потиснати и недоволни. След завършване на поставените извънредни задачи, ще осъзнаете, че дори не сте си мечтали за впечатляващото заплащане. Очаква ви успешен ден.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година ви налага да се примирите със съдбовните заложби. Търпението е ваш приятел.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 5 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година e време на запознанства, срещи и разговори. Пазете се от лицемерни приятелства.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 6 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година е изпълнена с ежедневни трудности. Начинанията са забранени.

5 декември

Светла Ванкова – директор на ОУ „Хр. Смирненски”, с. Водолей

6 декември

Красимир Колев – кмет на Полски Сеновец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *