АСТРОХОРОСКОП ЗА 08.12.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 8 ДЕКЕМВРИ

Луната е в Дева.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са ботоксът и филърите, мезотерапията, моделирането и отслабването в коремната област, началото на диета. Позволени са масажът на лицето и тялото, лечението и ваденето на зъби, подстригването на косите. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на органите в коремната кухина заради по-трудното зарастване на тъканите, както и пластичните операции на коремната стена, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Непоискано добро

Ваш близък приятел и колега, на когото разчитате, няма да оправдае възлаганите очаквания. За съжаление поведението му ще окаже влияние и върху вашата работа. В този ден сте готови да помогнете на колега при изготвянето на нов проект, но може да се окаже, че правите поредното непоискано добро и си печелите неприятели.


ТЕЛЕЦ

Без агресия

Не проявявайте агресия към колегите си, които нямат вина за вашите проблеми. Внезапни и непредвидени разходи могат да предизвикат финансовата ви нестабилност. Налага се да се отдадете на активна работа, да си изключите телефоните, за да не се изпокарате и с приятели, и с близките си.


БЛИЗНАЦИ

Приходи

Не разчитайте на успех, ако сте направили губещи инвестиции. Очаквайте съобщение за приходи, но не бързайте да уговаряте инвестиции. Не си създавайте врагове сред вашите делови партньори, които ви ценят и уважават. Не се домогвайте до допълнителна печалба, която е за сметка на колегите ви. Бъдете борбени, без да сте агресивни и нагли.


РАК

Не обиждайте

До обяд се задълбочете в служебните си задачи, а след обяд настроението ви се подобрява. Въпреки това прекалената ви чувствителност води до непредвидени емоционални реакции, които нараняват околните. Постарайте се да не обиждате колегите си, само защото сте станали без настроение и се чудите на кого да излеете гнева си.


ЛЪВ

Обмислете

Вашите колеги са изнервени от досадното ви настояване да сте активни, а и те покрай вас, въпреки че никак не им се работи, дори и за личното им благо. Бъдете сговорчиви и приключете със заниманията си до обяд. Служебните отговорности не са причина да налагате правила на поведение, които ви печелят врагове. Обмислете добре начинанията, които ви изкушават.


ДЕВА

Пестете

Не купувайте скъпо оборудване за офиса, за да блеснете, ако не ви е необходимо. Бъдете попестеливи, защото скоро се очертава проект, където да вложите средства. Не взимайте важни решения. Ако са от значение за бъдещите ви професионални планове, ще си спестите грешки, породени от прибързаните ви действия и желанието да изпреварите времето.


ВЕЗНИ

Помогнете

Имате възможност да подновите стари приятелства. Пътуване ще ви се отрази добре. Начинанията ще ви донесат успех, ако ги обмислите отново и не сте прибързани. Надявате се на себеизява в нова професионална област. Бъдете готови да помогнете на колегите си, ако сте на работното си място.


СКОРПИОН

Премълчавайте

Овладейте емоцията си. На работното място премълчавайте, за да избегнете конфликтите и напрежението в отношенията с колегите си. Бъдете умерени в критиката, дори и ако е заслужена. Ще чуете умишлени нападки и унизителни обидни квалификации, свързани с вашия професионализъм.


СТРЕЛЕЦ

Трудности

Трудности няма да липсват в този ден, но е във ваша власт да се справите с тях, особено страничните, предизвикани от колеги. Забравете рискованите начинания. Приемете препятствията като поредното предизвикателство, което ще ви издигне на ново професионално ниво. Успехът е отново с вас, ако не се откажете от служебните си задължения.


КОЗИРОГ

Умора

Липсата на желание за работа ще доведе до нежелани промени в професионалните ви планове, защото са ви принудили да работите повече от обичайното, а това ви изнервя. Умората е причината да сте несговорчиви и мудни, но във ваша вреда. Не ви съветвам да пътувате. На обяд с деловите си партньори поговорете в неформална обстановка.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете отговорни

Приключете със задачите, които няма как да изчакат до следващия ден, за да не пропуснете доброто заплащане за завършването им в срок. Напрежението ви носи полза, защото ви принуждава да сте разумни. Ще се избавите от желанието за мъст, породено от ваши съседи. Не ви съветвам да пътувате. Проявете отговорното си отношение на работното място.


РИБИ

Справяте се

Ще успеете да се справите блестящо в трудна, но и деликатна ситуация, свързана с професионалните ви задължения, от която ще излезете с чест. Стабилизирайте постигнатите резултати, след като са ви възложили нови задачи. От вашето усърдие зависят и похвалата, и паричното поощрение, което ще ви зарадва, когато ви е найнеобходимо.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 8 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година изисква да стабилизирате постигнатото и да хармонизирате отношенията си.

8 декември Иван Момъков – общ. съветник, Г. Оряховица

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.