АСТРОХОРОСКОП ЗА 09.12.2020

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 9 ДЕКЕМВРИ

Луната преминава от Дева във Везни в 02.01 ч.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са терапиите против бръчки с лифтинг ефект и антицелулитната терапия. Позволени са епилацията, маникюрът, педикюрът, коламаската, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Емоционални сте

Изцяло сте във властта на емоцията и ви е трудно да се концентрирате в работата си, но се дразните и от опитите да ви налагат промени. Не обтягайте отношенията с колегите и се опитайте да не влизате в спор с никого на работното си място. Не се захващайте с нови задачи. Стабилизирайте постигнатото до момента.


ТЕЛЕЦ

Наивни сте

Проявявате наивността си от сутринта. Финансовото ви състояние може да се влоши, ако позволите да ви измамят и решите да вложите парите си в губеща дейност, само защото не се задълбочавате в предложенията, които ви отправят. Бързо ще осъзнаете грешката си. Следобед сте в отлично настроение и ще се справите със служебните си задължения.


БЛИЗНАЦИ

Не отказвайте работа

Не пренасяйте на работното място проблемите, породени в семейството ви, за които колегите ви не носят вина. Бъдете старателни и отхвърлете найнапред рутинните си служебни задължения. Ако ви предложат допълнителни задачи, не ги отказвайте, защото ви носят добра възможност за материална стабилизация. Денят ви е емоционален.


РАК

Не спорете

Обмислете идеите си и преценете дали не противоречат на вижданията на колегите ви и на вашите принципи. Задължени сте днес да завършите част от служебните си задачи и да отчетете резултатите до края на деня. Не спорете, че ви натоварват ненужно и проявете отговорност. Начинанията са успешни.


ЛЪВ

Не се величайте

Колкото помалко величаете егото си, толкова помалко грешки ще допускате. Насочете всичките си сили в приключването на служебните си задачи, за да не си създадете проблеми с вашите колеги. Не позволявайте заблудата във вашите истински възможности да се превърне в началото на сериозен провал.


ДЕВА

Материален успех

Запазете добрия тон и добрите колегиални отношения, дори и ако се чувствате наранени и пренебрегнати в този ден. Ще ви зарадват материални успехи от скоро завършени задачи. Проведете отложените разговори и съвещания на работното място. Организаторските ви възможности ще бъдат оценени.


ВЕЗНИ

Имате сили

Вашето умение да мислите аналитично и задълбочено ви помага да разкриете нови възможности за изява. Отнасяйте се предпазливо към поднесените ви идеи и предложения. Дълбоко в себе си сте неуверени и колебливи, но имате сили за активна работа и успешно ще приключите текущи задачи.


СКОРПИОН

Бъдете компромисни

Проявете решителност, за да осъществите идеите си. Изпълнението на служебните ви задачи точно в този ден е свързано с прилагане на нови методи, основани на знанията, които сте придобили, но не сте изявили до момента. В общуването с колегите си бъдете компромисни.


СТРЕЛЕЦ

Имате подкрепа

Подкрепа, която получавате, е причината за успех и в найсмелите ви начинания. Очаквайте среща, която може да стане повод за промени в професионалния ви живот. Не се доверявайте на непознати, случайно попаднали на работното ви място хора, за да си спестите удари от конкуренти, последвани от финансови загуби.


КОЗИРОГ

Завършете задачи

Преди да пристъпите към начинания стабилизирайте постигнатите резултати от завършените рутинни задачи. Внимавайте при общуване с непознати. Не прекалявайте със своята самоувереност, за да подобрите финансовото си положение. Ще ви върнат заем, който ще ви помогне да осъществите идеите си.


ВОДОЛЕЙ

Критични сте

Днес финансовото ви положение ще се подобри и ще ви възвърне самочувствието. Бизнесмените, развиващи търговска дейност, могат да уговорят сключването на финансови сделки. Задоволството ви е огромно. Ако околните не са сговорчиви и не се съобразяват с вас, причината може да е в прекалената ви критичност.


РИБИ

Приходи

Не се колебайте да приемете и допълнителни задачи, които изобщо няма да ви натоварят. Гарантирате си отлични приходи. Деловите разговори са успешни. Планирането на работата ви за деня е във ваша полза. Очаквайте финансови постъпления, които идват навреме, за да инвестирате успешно.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година изисква да се усамотявате, да анализирате изминалите години и осъзнаете грешките си, за да не ги повтаряте. С лекота запомняте нови знания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *