10 причини, поради които съвременните мъже трудно се справят със силните жени

Силните жени са преживели много през живота си. Те могат да понесат болката, да преодолеят трудностите от миналото и да останат независими, дори когато са на ръба да загубят всичко. Без значение с колко несправедливости и нещастия са се сблъскали, те никога няма да зависят от никой друг. В днешни дни много мъже се затрудняват да се справят с този вид жени. Вижте защо:

1. Силните жени нямат нужда от мъж, който да ги „спасява“
Повечето мъже искат да бъдат герои за своите партньорки, като ги „спасяват“ или им помагат. Но силните жени нямат нужда от мъж, който да се бори за тях и да ги спаси. Те са спечелили битките си сами и знаят как да се справят с тях. Така че, ако една силна жена е с мъж като този, тя няма да се интересува прекалено, защото просто няма нужда от него.

2. Честността е ключовата черта, от която се интересуват
Мъжете често пазят тайни и знаят как да лъжат. Много жени се примиряват с това, защото обичат партньора си. Но силната жена цени честността. Тя иска партньорът й да бъде честен като нея. Колкото и да обича партньора си, тя никога няма да се поколебае да го напусне, ако той я лъже.

3. Не е лесно да заблудиш силна жена
Силните жени лесно разпознават лъжите. Така че, ако някой мъж се опита да я манипулира, той почти със сигурност няма да успее. И както вече казахме, тези жени не търпят лъжите. Ако мъжът иска да задържи силна жена в живота си, той определено трябва да бъде честен с нея.

4. Те са фокусирани и знаят какво искат в живота
Повечето мъже са склонни да контролират партньорките си. Те обикновено правят това, като им дават съвети или какво да правят. Но силните жени знаят какво искат от живота. Те не се нуждаят от ничие одобрение. Това, което правят, е само и абсолютно тяхно решение. Мъжете, които искат да доминират, няма да могат да издържат във връзка с такава жена.

5. Силните жени са интензивни
Може би не физически, но силните жени са наистина интензивни, когато става въпрос за тяхната емоционална и интелектуална близост. Именно тази страст може да бъде проблем за повечето мъже. Те могат да се почувстват срамежливи, или че не са толкова страстни, колкото партньорката им.

6. Те се нуждаят от мъж, когото винаги ще ги подкрепя
Силните жени не се нуждаят от мъж, на който да разчитат, но също така не искат мъжът да зависи от тях. Те не могат да имат връзка с такъв човек. Перфектният партньор за силните жени е мъж, който ще ги подкрепя и който е силен и независим като тях.

7. Силните жени са много отдадени
Тези жени ценят отдадеността толкова, колкото и честността. След като са във връзка, те дават всичко от себе си и винаги са лоялни към партньора си. Но ако не получат същото отношение от партньора си, те веднага ще прекратят връзката.

8. Те не чакат определен тип мъж
За силните жени любовта идва сама по себе си. Те не я търсят, но се оставят да ги намери. Ако някой се опита да си играе със силната жена, за да я накарат се влюби, то тя ще си тръгне. Те са достатъчно смели, за да проявят интерес към някого, но ще се влюбят само ако чувствата им са искрени.

9. Силните жени са страстни
В тези жени гори истинска страст. Те имат големи мечти и искат да покорят света. Затова е необходима много енергия и ангажираност, за да се справите с тях. Тези жени са станали силни, защото са се изправили пред всички предизвикателства и въпреки това са успешни.

10. Силната жена казват всичко в очите
Силните жени не се страхуват да кажат истината на своите партньори, защото не се страхуват, че ще ги загубят. Много мъже не могат да се справят с тези истини и трудно ги приемат. Това влошава връзката и не им позволява да обичат силната си половинка.

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.