Петима привърженици на „Етър ВТ“ с награди от клуба

Петима привърженици на „Етър ВТ”, закупили си виртуални билети за мача с ФК „Царско село”, спечелиха награди от томболата, която клубът организира. “Виолетовите“ в партньорство с URBO стартираха продажба на виртуални билети за домакинските мачове на отбора от настоящото футболно първенство.

„Благодарим на всички, които се включиха инициативата, защото по този начин помагате на клуба в тези трудни моменти с вашите дарения. Предоставихме пет награди за късметлиите, които ще изтеглим. Инициативата ни ще продължи и за предстоящия мач с ПФК „Монтана” на 15 декември”, съобщи административният директор на „Етър ВТ” Страцимир Тинчев, който лично тегли имената за томболата.

Христо Христов спечели най-атрактивната награда – фланелка на отбора с автографите на всички футболисти. С абонаментна карта за всички домакински мачове на „Етър ВТ” през следващия сезон се сдоби Калоян Йорданов. Рамкирана снимка на голмайстора на „виолетовите” Преслав Боруков с личен автограф става притежание на Мартин Папазов. Ключодържател на „Етър ВТ” спечели притежателят на имейл [email protected]…, а шал на „виолетовите” – притежателят на имейл [email protected]…. В понеделник, 14 декември, всеки от печелившите може да получи наградата си в офиса на клуба на стадион „Ивайло”.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *