Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Галина ГЕОРГИЕВА: „Той повярва в мен и ми гласува доверие”

Екипът ни осиротя. За разлика от колегите ми, аз съм част от вестник „Борба“ от пет години, но още от първата ни среща го обикнах като човек от семейството ми. Винаги когато са ме питали за него, съм отговаряла, че е най-добрият шеф и дори не съм си мечтала за такъв началник. Изключително ерудиран, интелигентен, мъдър и неизчерпаем източник на енергия.

Той ми гласува доверие, когато имах зад гърба си само четиримесечен стаж. Повярва в мен и дори понякога да съм правила грешки, бързо ми прощаваше и никога не ми се караше. Най-щастлива ме правеха похвалите му, които всъщност казваше само в изключителни случаи. Разбирах, че се справям добре, тогава, когато челото на вестника беше мое. Никога обаче няма да забравя, когато по време на извънредното положение ми се обади и ми каза развълнувано: „Браво!“ за една моя статия.

Загубата на нашия главен редактор е непрежалима. Той си отиде малко преди любимия си празник Никулден, на който винаги ни събираше на пищна трапеза в редакцията. Светъл път, шефе, много ще ни липсваш! Сигурна съм, че ще бдиш над нас и ще ни напътстваш от горе.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *