Александър Томаш иска „виолетовите“ да се раздадат докрай срещу ПФК „Монтана”

„Пореден важен тест за „Етър ВТ”. ПФК „Монтана” са с нов треньор, вероятно могат да предложат и нещо ново за мача. Прави ми впечатление, че всички точки, които са спечелили, са срещу отбори от нашата черга, така че предстои ни пореден труден мач. Играчите ни трябва да са готови – да искат победата, да се раздадат докрай, само така можем да я спечелим.” Така старши треньорът на „Етър ВТ“ Александър Томаш коментира предстоящия днес последен за годината мач на „виолетовите“. В 17:30 часа на стадион „Ивайло” великотърновци ще приемат друг отбор от дъното на класирането – ПФК „Монтана“. Мачът е много важен, тъй като при победа етърци ще съберат 13 точки и ще изпреварят съперниците си в класирането.

Двубоя пропуска наказаният за натрупани жълти картони Яни Пехливанов. Главен съдия е Радослав Гидженов, асистенти са му Йордан Петров и Димо Вълчев, четвърти съдия е Георги Гинчев. Съдийски наблюдател е Ахмед Ахмед.

Срещата отново ще бъде без публика, но привържениците могат да подкрепят тима с виртуални билети от сайта на URBO. За петима от притежателите им пак ще има награди от томбола – фланелка на „Етър” с автографи от играчите, карта за мачовете от целия следващ сезон, снимка с автограф, шал и ключодържател.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *