Какво вещаят звездите за 16 декември, сряда

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 16 ДЕКЕМВРИ

Луната е в Козирог.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са полагането на постоянен грим, татуирането, масажът на краката и стъпалата, маникюрът, педикюрът. Позволен е масажът на лице и тяло. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, сухожилията и колянната става, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Напрежение

Ако развивате собствен бизнес, денят ви ще започне с активна работа по отстраняването на грешки, които вредят на всички. Избегнете конфликтите с колегите си. Днес напрежението може да провали деня ви. Подгответе за подпис финансовите документи. Не пропускайте да подготвите и договорите за назначаване на нови служители.


ТЕЛЕЦ

Бъдете тактични

Вместо да си печелите врагове, проявете такт и не допускайте разправии заради ината си и желанието да отправяте хапливи забележки. Работете върху финансовата си стабилизация. Не се задълбочавайте без причина в ежедневните професионални проблеми. Не търсете несъществуващи грешки в работата на колегите си.


БЛИЗНАЦИ

Работете

Вашите колеги ще ви дарят подкрепата си с удоволствие, ако им разкажете за новите си идеи. Те са не само интересни, но и увеличават възможностите за материални успехи. Не отказвайте допълнителна работа. Подгответе договорите, свързани с очаквани финансови инвестиции. Работете упорито и отхвърлете служебните си задачи.


РАК

Имате идеи

Проведете разговори, свързани с бъдещи финансови инвестиции. Склонни сте да блестите с идеи, но не разчитайте, че ще ги възприемат лесно. Не пропускайте да докажете на колегите си, че цените тяхната помощ и професионалните им качества. Ще проявят разбиране към вашите намерения за промени на работното ви място.


ЛЪВ

Напрегнати сте

Бликащата емоция е причината да не сте съгласни с предложенията на колегите си, дори и ако са във ваша полза. Запазете спокойствие и се въоръжете с търпение, за да поправите допуснатите професионални грешки. Осъзнали сте, че ви пречат да постигнете целите си и сте отчайващо напрегнати и раздразнителни.


ДЕВА

Владейте се

От сутринта сте напрегнати и нервни, но причината е неясна. Вземете се в ръце и не проваляйте изпълнението на служебните си задачи заради обзелия ви гняв. Бъдете особено внимателни и предпазливи при общуване с колегите си. Късметът не е с вас. Вечерта избегнете сериозен конфликт с близките си.


ВЕЗНИ

Справяте се

Гневите се с право на ваши колеги, които нагло се опитват да ви използват. Когато не постигнат целите си, ви унижават. За съжаление вие сте допуснали поведението им досега да остане ненаказано. Очакват ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат отново да работите заедно. Справяте се без проблеми със задачите си.


СКОРПИОН

Успех

Осъществете служебно пътуване. Промяната на обстановката ще ви се отрази добре. Запознанствата от пътуването ще ви бъдат полезни, ако решите да създадете собствен бизнес. Не отказвайте помощ, ако са ви помолили за нея. Ще се натоварите с повече отговорности заради отсъствието на ваши колеги. Начинанията ви носят успех.


СТРЕЛЕЦ

Провокират ви

Не се поддавайте на емоцията. Заредете се с добро настроение и изгрейте в целия си блясък и в отлична форма на работното си място. Веднага се заемете с текущите си служебни задължения. Колегите ви са притеснени от вашето поведение. Няма да липсват провокативни действия, за да ви ядосат и принудят да се отклоните от задачите си.


КОЗИРОГ

Крайности

Отложете деловите разговори. Чувствителни и колебливи, днес сте обзети от крайности в поведението. От благодушие и отстъпчивост залитате към гневни изблици и нетактичност. Избягвайте запознанствата. Всяко ваше предложение ще бъде съпътствано с противопоставянето на колегите ви, за да ви развалят настроението.


ВОДОЛЕЙ

Грешки

Ако съществуват и найнезначителни професионални недоразумения, направете необходимите крачки за тяхното изясняване. Пътувайте или приемете предложение за задгранична командировка. Този път трудностите на работното ви място са породени от ваши грешки, които се налага да отстраните.


РИБИ

Без начинания

Бъдете оптимисти за крайния изход на финансова операция. Приемете трудностите като част от предстоящите промени, свързани с новите ви професионалните цели. Не сте ги споделили с никого, затова колегите ви може да вземат решения във ваша вреда. Начинанията днес са нежелателни.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година e време за промени. Бъдете дейни всеки ден, за да осмислите и изпълните с положително съдържание следващите девет години от живота ви.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.