Възможности за издигане в йерархията за Близнаците, Лъвовете да работят умерено и спокойно

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

18 ДЕКЕМВРИ, ПЕТЪК

Луната е във Водолей.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците, глезените и стъпалата, дермосоникът, татуирането, ваденето на зъби. Позволени са маникюрът, педикюрът и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

19 ДЕКЕМВРИ, СЪБОТА

Луната преминава от Водолей в Риби в 14.38 ч.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са дермосоникът, епилацията, масажът на тялото със загряващи препарати. Позволени са терапиите за лице, масажът на лице без избелващи средства, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.

20 ДЕКЕМВРИ, НЕДЕЛЯ

Луната е в Риби.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са епилацията, студеното къдрене на косите, масажът на тялото със загряващи препарати. Позволени са терапиите за лице, масажът на лицето без избелващи средства, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


18 декември. Не приемайте работа, свързана с чужди забавени задължения. Откажете се от намерението да планирате бизнес с ваши приятели, които искат да се възползват от познанствата ви. Не си губете времето в празни приказки и ненужни обяснения, за да не превърнете в свой враг колегите си. На всяка цена си наложете умереност на работното място.

19 декември. Ако сте зад волана в този почивен ден, не се изкушавайте от високата скорост, повлияни от желанието ви да се докажете пред себе си, защото съдбата поднася изненади заради вашето вироглавство. Съхранете спокойствието и здравето си. Анализирайте постигнатите резултати на работното място. Проведете планираните срещи.

20 декември. При възможност за среща в почивния ден на делови обед проведете разговори, свързани с постъпването ви на нова работа. От значение е да сте сигурни в обещаното заплащане. Ако останете измамени от някого, няма как да се върнете обратно и да заемете изоставената позиция. Предстои ви обсъждане на нов проект.


ТЕЛЕЦ

18 декември. Направете поредния скок в интелектуалното си развитие. Работата ви спори, а начинанията са успешни по-скоро на късмет, ако сте прибързани и не се задълбочавате в задълженията си. Затова бъдете внимателни, за да избегнете грешките. Погрижете за обогатяване с нови знания.

19 декември. Не пренебрегвайте съветите на колегите си в почивния ден и не отхвърляйте желанието да ви помогнат. Във ваша полза е да се откажете от деловите предложения, които ви отправят в този ден. Не предприемайте начинания, дори и ако обещанията за приходи са примамливи и ви убеждават, че са вашият шанс за месеца.

20 декември. В почивния ден имате време, за да подготвите заключителните документи по приключване на започнати проекти, които завършвате в срок. Горди сте с постиженията си. Приключете спокойно задачите си. Оценка за работата ви ще бъде отличното заплащане. Избегнете разправиите, за които няма видима причина.


БЛИЗНАЦИ

18 декември. Не пропускайте възможността да се издигнете в професионалната йерархия. Не очаквайте помощ от колегите си, защото са притеснени, че може да ги изместите. Разчитайте на себе си, за да се справите успешно със служебните си задачи. Не очаквайте финансови постъпления, ако сте забравили да подготвите документите.

19 декември. Приемате емоционално критиката към вас в почивния ден. Настъпил е моментът да прецените възможностите си. Начинанията са успешни. Обърнете внимание на думите на вашите колеги, които не си струва да пренебрегвате инатливо. В общуването с новите си познати запазете спокойствие и не напрягайте атмосферата с пълното отрицание на всяка казана дума.

20 декември. Бъдете разумни и търпеливи, за да се справите до обед в почивния ден без нерви с работата си. Бъдете предпазливи при изпълнение на служебните си задачи. Приключете с проблемите на вашето работно място, които изискват незабавно решение, защото ако отложите и днес тази задача, трудно ще избегнете бъдещите притеснения.


РАК

18 декември. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и работите задълбочено. Не бива да сте полезни на ваши близки приятели, ако жертвата, която правите, за да им подадете ръка, е във ваша вреда. Няма да разберат от какво сте се лишили в тяхна полза и след време ще се подиграват на вашата наивност.

19 декември. Сутринта в почивния ден сте все още във властта на мечтите и спомените за изживените приятни емоции предишния ден. Избягвайте финансови загуби, не планирайте нови инвестиции, за които не сте готови. Заемете се с новите си задачи следобед. Разсеяността може да ви струва сериозни пропуски и грешки. Забравете прибързаността.

20 декември. На работното си място, ако сте там в почивния ден, не спорете инатливо и пренебрежително с колегите си. Избягвайте запознанствата, въпреки че досадници и днес няма да липсват. Спокойният тон при недоразуменията, които се налага да изясните, ще ви помогне повече от проявата на агресия. Успехът изисква да сте тактични и да не критикувате.


ЛЪВ

18 декември. Интересът към вас е видимо подчертан. Деловите разговори са изпълнени с въпроси за проекта, заради който сте придобили световна известност. Не ги отлагайте и обяснете начина си на работа. Работете умерено и си наложете спокойствие, за да избегнете пропуски заради невъзможност да се откъснете от мислите си за постигнатия професионален успех.

19 декември. Новите запознанства, които ви очакват в почивния ден, са източник на бъдещи сериозни разочарования и професионални неприятности. Ако сте на работното си място, не провеждайте разговори с непознати хора, дори и да са настойчиви. Оставете тази задача на колегите си, защото те са дистанцирани и безпристрастни.

20 декември. Имате служебни срещи, планирани за почивния ден, за които сте забравили и сякаш умишлено не сте ги вписали в програмата си. Подобре е да се върнете на вашето работно място и да си спазите обещанието, вместо да се изпокарате с колегите си, които нямат представа от планираните разговори. Трудностите по пътя ви са преодолими, ако не сте прекалено прибързани и инатливи.


ДЕВА

18 декември. Подгответе се за неочаквани новини, които ви помагат да се решите на професионална промяна. Проблеми с колегите ви изнервят и депресират. Напразно се ядосвате. Разрешете ги с търпение и такт. Веднага след това се отдайте на активна работа, за да отхвърлите неотложните си служебни задачи.

19 декември. Забравете за начинанията, които няма да бъдат успешни в почивния ден. На работното място не се натоварвайте с повече от предвидената работа. Днес сте с променливо настроение заради бликащата емоция, която за пореден път трудно сдържате, и предизвиквате агресия от страна на вашите колеги.

20 декември. Ако в този почивен ден ви поставят нови задачи, работете без напрежение. Ще се справите добре със задълженията си и ще получите отлично възнаграждение точно навреме, за да покриете закъснели плащания. Нови идеи, хрумнали ви ненадейно, ще ви помогнат да постигнете професионалните си цели. Прибързаността е абсолютно забранена.


ВЕЗНИ

18 декември. Внимателните инвестиции ще помогнат за разрастването на вашия бизнес и ще ви предпазят от загуби. Всички покупки без недвижимо имущество са успешни. Ако се занимавате със собствен бизнес, приведете в ред счетоводните си документи, защото може да ви изненадат проблеми. Търговците да са активни.

19 декември. Пазете се от негативно влияние, което цели да ви тласне в погрешна посока. Успехът е с вас, ако сте на работното си място. Овладейте емоцията. Внимавайте с разговорите, които днес са насрочени за целия ден. И без това общуването с колегите и близките ви е затруднено. Бъдете предпазливи при изпълнение на вашите служебни задачи.

20 декември. Не отказвайте разговори в почивния ден, свързани с предложеното ви полезно сътрудничество, ако сте проверили надеждността на хората, които ви го отправят. Помощта на познати с високо обществено положение няма да ви е излишна както днес, така и през следващата седмица. Задълженията на работното място изискват да сте отговорни. Предпазвайте се от грешки.


СКОРПИОН

18 декември. Бъдете отговорни към изискванията си при общуване с ваши бъдещи делови партньори. Възползвайте се от възможностите, които ви дарява съдбата, но ако инвестирате, преценявайте съществуващия риск. Не взимайте прибързани решения за финансиране на бизнеса на ваши приятели, дори и ако се познавате добре с тях.

19 декември. Новина за финансови загуби, предизвикани от поредните грешки и фатални пропуски на колегите ви, ще ви развали настроението, защото сте се старали и сте дали всичко от себе си. Няма как да реагирате веднага, но не се притеснявайте, ще намерите изход. Обмислете правилния начин за бързото разрешаване на проблема.

20 декември. Въпреки лошото настроение, което ви е обзело сутринта, работата ви спори. Причината не е във вас, а в обстановката, която не позволява да реагирате и да промените плановете за деня си. Не мразете себе си. Разочаровани сте от злата орисия, която за пореден път играе срещу вас, но всъщност ви носи полза.


СТРЕЛЕЦ

18 декември. Очаквайте да ви натоварят със задачи, които не са гаранция, че ще увеличите приходите си. Не споделяйте професионалните си тайни, защото разочарованията няма да закъснеят. Бъдете внимателни, ако случайно се срещнете с делови партньори на ваши колеги, които не познавате, но сте наясно, че няма да работите с тях.

19 декември. На вашето работно място се справяте добре със задълженията си въпреки почивния ден. Променливото ви настроение е изцяло във ваша вреда. Проявете предпазливост при общуване с хора от деловото си обкръжение. Предпазвайте се от грешки, за да не нарушите финансовата си стабилност.

20 декември. Не забравяйте, въпреки че денят е почивен, да стабилизирате постигнатите резултати при изпълнение на служебните задължения. Откажете се от планираните покупки за дома или офиса. Не допускайте загуби заради ненужни разходи. На вашето работно място се предпазвайте от разногласия с началниците и колегите си.


КОЗИРОГ

18 декември. Вложете творчество в работата си и ще постигнете впечатляващи резултати. Споделете новите си идеи без агресия. Бъдете снизходителни към вашите колеги, ако са допуснали грешка, която е поправима и не ви вреди. Имате възможност да излезете победители от поредната битка за надмощие.

19 декември. В почивния ден подгответе за подпис през седмицата договорите и финансови документи, особено след като днес имате възможност спокойно да ги огледате още веднъж. Както сте се вглъбили и разсъждавате над сметките, които не са ваша страст, ще научите за постъпления, които вече са в банковата ви сметка.

20 декември. Отхвърляте с лекота задачите си, въпреки че денят е почивен и сте доста напрегнати. Осъществете плановете си за деня, дори и ако са ви натоварили с други задачи. Бъдете гъвкави, за да се справите бързо с проблемите между колегите ви, предизвикани от разправия заради допуснатите от тях грешки.


ВОДОЛЕЙ

18 декември. Разрешете успешно спорни въпроси с вашите делови партньори. Себеанализът е задължителен. Проверете възможностите, позволяващи ви да заведете дълго отлагано съдебно дело, свързано с финансови искове, като се срещнете с адвоката си. От значение е за вашето бъдеще.

19 декември. Не давайте заеми, дори и ако ви молят ваши близки в почивния ден. Не разчитайте на коректност и връщане на сумата в следващите дни. Заради вашата доверчивост липсващите пари ще ви създадат сериозни затруднения, защото скоро ще ви потрябват. Не пътувайте. Променете поведението си и туширайте агресията и емоцията, които едва овладявате.

20 декември. Посъветвайте се с хора, които в почивния ден искат да ви помогнат да разрешите проблемите си. Трудностите по пътя ви не пречат да запазите спокойствие. Успехът не ви е изоставил. Появата на влиятелна личност ще ви зареди с необходимата ви сигурност и ще почувствате стабилна закрила.


РИБИ

18 декември. Очаквайте приходи. Не се дразнете от предложенията за допълнителни задачи, чрез които ще помогнете на колегите си. Изпълнени сте с ентусиазъм и лесно ще постигнете целите си. Във ваша власт е да направите своя избор дали да сте активни или да се отдадете на рутината.

19 декември. Доверете се на хората около вас, ако в почивния ден се нуждаете от помощ в работата си. Налага да се справите до обед и да завършите спешни задачи. На работното си място заздравете завоюваните позиции. Стабилизирайте отношенията с колегите си. Колективната работа ще ви спести време. Не прекалявайте с щедростта си и не давайте заеми.

20 декември. Денят, въпреки че е почивен, позволява приключване на служебни задачи. Бъдете организирани и дисциплинирани. Ако не се заемете с преките си отговорности, ще си създадете проблеми. Преценете добре възможностите си и не се опитвайте да надскачате себе си. Вредите си, като се натоварвате с непосилни задължения.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година изисква да се усамотявате, да анализирате изминалите години и осъзнаете грешките си, за да не ги повтаряте. С лекота запомняте нови знания.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 19 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година дава възможност да увеличите приходите си. Не очаквайте друго положително развитие в живота си. Опитът ви да подобрите отношения ще ги влоши.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година е емоционална и изпълнена с негативни противоречия. Прекъснете отношенията, изживели времето си. Начинанията са забранени.

19 декември

Николинка Генова – началник-отдел „Социална политика, образование и култура“, П. Тръмбеш

20 декември

Тотка Янева – шеф на общинския хотел в П. Тръмбеш

Инж. Емануил Манолов – кмет на община Павликени

Христо Христов – бизнесмен, бивш нар. представител

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.