2049 четения

Месечен хороскоп: Козирозите да се оставят на рутината, Овните да не рискуват с авантюри

ОВЕН

През последния месец от годината общувате с неподозирана лекота, но типично за вас е неумението да отсявате неподходящите познанства, които допускате наивно до себе си. Вашата речовитост ги привлича, но вие самите сте склонни да се поддавате на нечий чар и дар слово и след това да съжалявате, че не сте били предпазливи. Деловите ви отношения са на висота, подписването на договори и участие в нови проекти ви обещават добра печалба. В личния ви живот настъпват промени, ако все още търсите половинката си, защото през този месец може да я срещнете, но дали е истинската, ще покаже времето. Не забравяйте, че само от вас зависи да сте обичани и ценени. Изневерите ви носят проблеми. По-добре е да не рискувате и да не се впускате в авантюри в края на годината, за да не се окажете самотни и изоставени, особено ако сте семейни и сте живели не съвсем хармонично, но без рушащи брака сътресения. От вас зависи да посрещнете доволни Новата 2021 година.


ТЕЛЕЦ

През последния месец на годината на Уран с вибрация на трудности и рутина сте орисани да се справяте и с допълнителни препятствия, породени от ваши или странични действия, които ви изнервят заради невъзможност да си дадете почивка. В средата на месеца осъзнавате, че всъщност проблемите са незначителни и не си струва да се ядосвате заради тях. Изявете заложбите си. Притежавате достатъчно интелект и сила на ума, които ви помагат да вървите напред към поставената цел, като не позволявате да ви пречат и да ви отклоняват от нея. Умеете идеално да прикривате чувствата си, но въпреки това привличате хората към себе си и будите доверие у тях. Имате възможността да намерите мястото си във всяка професионална сфера, стига да отговаря на вашия ценз и знания. Семейните са щастливи, а несемейните да не чакат пасивно Дядо Коледа да им подари среща с голямата любов. От вас зависи да посрещнете в отлична форма Новата 2021 година.


БЛИЗНАЦИ

През декември сте променливи, неспокойни, спонтанни в действията си. Променливи сте и в идеите си, и в мнението си. Обичате да сте в непрекъснато движение. Много пътувате, но и лековерието ви е изявено. Не се хващайте за думата и не приемайте всичко чуто за чиста монета, за да не съжалявате, особено ако се отнася до договаряне на инвестиции или до влагане на пари в бизнес, обвързващ ви със съдружници. Запознанствата са ежедневни, някои от тях разочароващи. Много от задграничните пътувания ви носят полза. Месецът предполага промени в личния живот, ако сте несемейни и копнеете да се освободите от самотата. Не е изключено да ви се обадят неочаквано хора, за които мислехте, че вече не са във вашия свят, но те всъщност са пътували и са постигнали връх, за какъвто са си мечтали. Не пренебрегвайте подновеното общуване с тях.


РАК

През целия декември демонстрирате стабилност, но и водите борба с неприятели и конкуренти, с които не успяхте да постигнете съгласие през годината, но и заради убеждението, че само така може да осъществите целите си. Не сте склонни да търпите загуби и не ги допускате. Не само сте ценени и уважавани, но научавате, че първото място в края на годината заради успехите ви е запазено за вас. Оценете победата си и не забравяйте да благодарите за подадената ви ръка, за помощта на вашите колеги и близки в моментите на тъмнина и депресия, през които преминахте. Научете се да приемате и себе си с вашите негативни черти, като осъзнаете, че пораженията са път към победи. Научете този важен за вас урок, за да не пречи на успехите ви през Новата 2021 година, натоварена с много работа, но и с немалко трудности, които са поредните важни уроци за вас.


ЛЪВ

През декември, от една страна, имате желание да се усамотите и анализирате отминаващата година, да се вгледате в себе си. От друга, сте общителни и способни да наложите идеите си с лекота и да се обогатите с нови знания или полезна информация. Прибързаните думи или критиката са само и единствено във ваша вреда. На всяка цена култивирайте у себе си такт и умение да премълчавате, за да не съсипете стабилните си професионални и лични отношения. Обичате да се ровите във всички тъмни кътчета на човешката душа. Любопитството ви е безгранично и ви помага да напредвате в интелектуалното и духовното си развитие. Във ваша полза е да осъзнаете нивото на духовното и интелектуалното си израстване, без да се главозамайвате от успехите си. С добро настроение посрещнете Новата 2021 година.


ДЕВА

През декември само от вашия труд, от активната ви работа зависи материалната ви стабилност. Месецът ви поднася отлични възможности за допълнителна работа, която да завършите преди 20 декември и да се отдадете на отмора. Не разчитайте, че ще имате приходи, без да сте ги заслужили. Ако се вгледате в себе си и промените някои от вижданията си за света и отношенията между хората, бихте могли да си спестите проблемите. Не робувайте на емоциите си, дори и ако някой много ви е засегнал и не се опитвайте да го омилостивявате с подаръци или вечеря в скъп ресторант. Няма да липсват искания от колегите ви да им помогнете и в работата, и с пари. Откажете парите, въпреки че ще имате нужда от тяхната подкрепа. Не бива да давате заеми, защото губещите сте вие. Няма да си получите парите обратно или ще се случи след много време, когато отношенията ви с човека, на когото сте заели пари, вече ще са съсипани. Щедростта ви през този месец ви вреди. Гарантирайте си безпроблемно посрещане на Новата 2021 година.


ВЕЗНИ

През декември сте несговорчиви, готови да спорите, раздразнителни и често се гневите. Причината е само и единствено емоцията, която отново ви е трудно да овладявате. Решили сте, че целият свят е застанал срещу вас, невярно внушение, но вие отказвате да го осъзнаете. Търсите врагове там, където няма как да ги откриете, но инатливо сте си внушили, че дебнат зад всеки ъгъл, за да се доберат до плановете ви. Отново имате потребност да се усамотите и да размислите. Не се поддавайте на желанието си за начинания, още повече, че ако го сторите през този месец, няма как да ги завършите преди края на годината и ще изнервите и близките си, и вашите колеги. Не са изключени загуби, ако се занимавате с търговия и решите да дадете заем на приятел, който се кълне, че ще ви върне парите до края на месеца. Бъдете разумни и умерени, за да влезете с гордо вдигнато чело в Новата 2021 година.


СКОРПИОН

През декември без прибързаност постигнете целите си, като завършите поставените задачи и планирате начинанията за следващата година. Почивката отпреди Коледните празници е заслужена и задължителна. Годината ви беше тежка, веднъж заради Уран и вибрация 4, втори път заради много ваши неправилни действия. От вас зависи дали ще съумеете да съхраните създадените партньорства, особено през първата половина на месеца, когато типично за вас безпричинно сте заядливи и доказвате на целия свят колко сте компетентни във всички сфери на живота. Отлично се приспособявате към нова среда и бихте се справили с проблемите на околните, стига да ви помолят за помощ, защото непоисканото добро ви печели врагове. От вас зависи да посрещнете празниците и Новата 2021 година с доброто самочувствие на успяващи хора, надмогнали тегобите на отминалата година.


СТРЕЛЕЦ

През декември сте доволни, особено ако сте успели да приключите всичките си задачи. Разчитате на приятели, но въпреки желанието ви да сте в добри отношения с тях, отново няма да се отървете и от разочарования. Не се доверявайте изцяло на хората от приятелския ви кръг. Не споделяйте плановете си. Бъдете тактични, отговорни най-вече към себе си и вашите близки. Доза мнителност ви помага да избегнете провалите и да получите признание от вашите началници и колеги, а също от деловите ви партньори, ако развивате ваш бизнес. Месецът ви носи финансова стабилност, която радва вашите близки. Тези от вас, които искат да създават семейство, може да сключат брак преди празниците. Нерядко изпадате в разногласия с близките си, но около празниците отношенията ви се нормализират, за да посрещнете в хармония Новата 2021 година.


КОЗИРОГ

Въпреки емоционалния декември, сте готови да създавате добро настроение у околните, да помагате на колегите си, да приемате допълнителна работа. Месецът изисква да се оставите на рутината на ежедневието, за да отхвърлите започнатите задачи, да изясните отношенията си в семейството и сред хората от вашето приятелско и делово обкръжение, за да знаете на кого може да разчитате и с кого е по-добре да се разделите. От вас зависи и през този месец да съхраните стабилността в отношенията. Длъжни сте да преодолеете вашата неувереност, която е причина на моменти да търсите начин да избягате от живота, въпреки че подсъзнателно усещате липсата на смисъл от това бягство от реалността. По-добре си създайте положителни емоции, радвайте се на живота и посрещнете с приказно настроение Новата 2021 година.


ВОДОЛЕЙ

През последния месец на годината, ако не сте допуснали провали през ноември, сте готови да направите крачката към новите задачи, чието начало да поставите. Не харчете разточително и се съобразявайте с разходите, които ви предстоят в края на тази и началото на следващата година. Отхвърлете задачите си до 20 декември, а след това си дайте заслужена почивка и създайте нови полезни отношения, които да ви помагат да разширите сферата си на дейност и да направите скок в интелектуалното си развитие. Предпазвайте се от използвачи, които през този месец кръжат около вас, за да им дадете заем. В личния си живот сте склонни да се влюбвате прибързано, но разочарованията са още по-бързи. Избегнете ги и посрещнете с добро самочувствие Новата 2021 година.


РИБИ

Ако през декември животът ви е низ от неприятни моменти, причината е във вас, защото винаги се стремите да сте в услуга на някого и не успявате да насочите усилията си в полза на самите себе си. С такт и търпение е време да оправите отношенията си с тези, които отдалечихте от себе си през годината. Може да разчитате на подкрепа от страна на близките и приятелите си, но не е изключено и да патите от прекалено отдаване в полза на околните. Не забравяйте, че трябва да се грижите и за своите потребности. Не ви липсва енергия, нито желание да живеете, обгърнати от удоволствията, които животът ви предлага. Товарите себе си с повече задачи, отколкото сте в състояние да свършите, само за да блеснете и да се докажете. От напрежението може да пострада единствено вашето здраве. Съхранете себе си и посрещнете в добра форма Новата 2021 година.


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *