Рита Ора е блокирана в България

Певицата е у нас, за да снима видеоклип към новия си сингъл

Британската певица Рита Ора, която е в България, за да снима клип за новия си сингъл, стана жертва на спрените полети до Великобритания.

30-годишната певица се притеснява, че няма да може да се върне у дома за Коледа, тъй като българското правителство прекрати всички полети до 31 януари 2021 г. след новината, че в Англия е открит нов щам на COVID-19.

Рита Ора пристигна в България, за да снима видеоклип към новия си сингъл.

Според The Sun певицата е излетяла за България, тъй като е знаела, че ще може да работи в страната без да привлича твърде много внимание.

Малко преди това беше замесена в скандал заради организирано парти за 30-тия й рожден ден.

Полицейски служители отишли в ресторант Casa Cruz след получена информация за потенциално нарушение на правилата за заключване, въведени заради COVID-19. На партито е имало около 30 човека.

Нарушението предизвика бурна реакция, а певицата се извини публично, като призна, че е постъпила „безотговорно“.

Изданието припомня, че българското правителство, подобно на много европейски държави, прекрати всички директни полети до и от Великобритания до 31 януари 2021 г. след новината, че в Обединеното кралство е открит нов, по-заразен щам на коронавируса.

Според информиран източник, при възникналата ситуация Рита Ора е изправена пред перспективата да остане в България за неизвестен период от време.

Междувременно певицата сподели коледна снимка, когато е била дете:

Източник: вести.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *