БСП продължава инициативите в подкрепа на болници

 

Народните представители от „БСП За България“, Валентин Ламбев и Явор Божанков, както и общинските съветници от БСП-Велико Търново, продължават дарителските инициативи в полза на лечебните заведения.
Великотърновските социалисти дариха ръкавици, апарати за кръвно налягане, дезинфекциращи стелки, диспенсъри за дезинфектанти и уреди за измерване на сатурацията на СБАЛПФЗ „Д-р Трейман“ ЕООД – Велико Търново.
Общинската болница е единственото специализирано лечебно заведение в Област Велико Търново, което оказва висококвалифицирана пневмо-фтизиатрична медицинска помощ без прекъсване.
Дарителският акт е в продължение на стартиралата преди по-малко от месец инициатива на депутатите. Тогава болницата в Горна Оряховица получи апарати за концентрация на кислород в кръвта, нужни на пациентите с COVID-19.
„През тази трудна година, разбираме, че повече от всякога лекарите имат нужда от подкрепа. Недостигът на персонал и консумативи за лечение са проблеми, с които се сблъскват почти всички болници в страната. Нека бъдем съпричастни“, коментираха социалистите

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.