186 четения

ОФК „Локомотив“ подкрепи Александър Димитров за национален треньор- не влиза в схеми и не е послушник

Горнооряховският футболен клуб „Локомотив” излезе с позиция за бъдещето на националния отбор, в която изразява категоричната си подкрепа за тандема Александър Димитров и Ивайло Йорданов, които са сред възможните варианти за представителния отбор на България. Двамата бяха начело на „железничарите“ в периода 2017/18 г.

„Ние заявяваме публично своята позиция със самочувствието на клуб, чийто екип в различни периоди са обличали двама от героите в САЩ-94 – почетният гражданин на Горна Оряховица Ивайло Йорданов и Бончо Генчев.

През последната година националният отбор на България стигна дъното с представяне и резултати, унизителни за нацията. Последният светъл лъч за българския футбол са изявите на младежките формации, водени от Александър Димитров.

Александър Димитров носи в себе перспективата на  новото начало, не е обременен от отношения с така наречените грандове, мениджърски интереси, не участва в схеми, не е и от треньорите, които изпълняват чинно нареждания и команди по телефона. Това до голяма степен обяснява атаката и кампанията, която се провежда спрямо него в последните дни.

Убедени сме, че в тандем с Ивайло Йорданов, двамата представляват балансиран екип между млад и модерен специалист и футболен авторитет, който е извеждал с капитанската лента най-успешното поколение на българския футбол.

Представителният отбор на България се нуждае от реформа и цялостна концепция, а Александър Димитров има визията и волята да я реализира“, пише на официалната си страница ОФК „Локомотив“.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *