Да се посмеем: Кои зодии не стават за гадже

Близнаци

№12 С мед да ги намажеш

Номер 12 означава, че вие сте най-малко неприятните брачни и любовни партньори от целия зодиак. Поздравления! Близнаците не само не мразите да сте във връзка, напротив – вие копнеете да съжителствате в хармония с човек, който ви обича и цени. Влюбеният Близнак е като един влюбен Шекспир – реди стихове, кипри икебани във вази, изобщо по всякакъв начин изразява щастието си. Е, не всички изразни средства са ви еднакво силни. Например, някои Близнаци хич не ви бива в кухнята. Но сте забавни и владеете свръхестественото умение да предугаждате желанията на половинката.

Козирог

№11 Манна небесна

Връзката с вас е манна небесна за реципициента. Реципициент ще наричаме всяка жертва, доброволно встъпила в близки връзки с Козирог. Вие сте грижовни, кротки и възпитани хора през по-голямата част от времето. За да заслужат това отношение, вашите половинки трябва да умеят да слушат и изпълняват, без излишна самоинициатива. Например, те не бива да се опитват да вземат решение или да дават предложения по отношение на следните неща: финанси, подредба на дома, място и време на семейната лятна почивка. Ако спазват тези изисквания, нещата в семейството ще вървят като по вода.

Рак

№10 Джакпот в брака

Раците сте джакпот в брака. Грижовни, любвеобилни, самоотвержени, верни, изтънчени… Който не ви цени заслужава, да бъде наказан. Ще му помълчите злобно едно две-три седмици. Това да му е за предупреждение! После, ако не се е вразумил, ще последват по-сериозни действия. Семейното щастие е гарантирано, ако Ракът е срещнал/-а сродна душа, сиреч човек, склонен да изпълнява с едната си ръка всичките му/й заповеди. С едната – понеже другата през цялото време трябва да го/я гушка. От само себе си се разбира, че не бива да изневерявате на Рака. Ако ви е мил животът.

Телец

№9 Отдадени до гроб

Вие сте отличен партньор. Малко обсебващ, отчасти себичен, леко нетактичен и от време на време несправедлив. Иначе сте верни, грижовни и стабилни в брака. Е, ако сте мъж, със сигурност очите ви шарят. Но пък една изневяра развод не прави, нали така? Когато се обвържете, смятате че това е до гроб. Проблем се появява, ако нещата се провалят. Останалият без другарче Телец може да скърби с години. Не толкова от обич към човека, с когото са делили леглото, колкото от мъка, че общото предприятие така внезапно се е разсъхнало. Вие, Телците, страдате за разтуреното семейно гнездо.

Везни

№8 Любители на красотата

Добутахте го до номер 8 от 12 възможни. Това не е лош резултат. Като цяло не сте и лоши хора. С вас добре се живее, но с някои уговорки. Партньорът на Везните трябва да е бойна единица, обнажен в сурови битки и трениран да не задава въпроси. Всеки, който може да изтърпи един стандартен разпит с малко бой и давене в тоалетната чиния, би могъл да се разбира и със съпруг/-а Везни. Пословично миролюбиви и колебливи, кротки като овчици любители на красотата – така ви описват като зодиакален знак автори, които или не са зърнали тъмната страна на Везната, или самите те са Везни.

Овен

№7 – И честта майко, юнашка

Независимо как там ви беше името, дълбоко в сърцето си отговаряте на две имена – Знам и Мога. А г-н/г-ца Знам и Мога знае и може всичко! Семейство, любовна връзка? Ама моля ви се, естествено, че ще се получи, щом в това уравнение е замесен Овен. Въпрос на чест е. Вие ще създадете уют, ще се погрижите за децата, храната, постелята и пак ще ви остане време да си довършите двете докторантури или каквито там дини мъкнете под едната си мишница. Под втората стискате главата на партньора, понеже се оказва, че той/тя не иска доброволно да изпълнява всичко, което му/й възложите.

Скорпион

№6 – Всичко е шест или 666

Вие сте перфектният партньор за куче. С него бихте се спогодили, защото кучето няма да ви предаде, изостави или да изисква от вас да станете в неделя в девет сутринта, за да бръмчите с прахосмукачка, примерно. С човек нещата стоят по-трудно. Освен че трябва да бъде верен като куче, любимият трябва да е интелигентен и оригинален, да е самостоятелна личност, но в същото време да не може да живее без вас. Да бъде стабилен и донякъде предсказуем, за да не ви прави неприятни изненади. И да ви обича до смърт. Само толкова! Сега наясно ли сте, че такъв човек не съществува

Риби

№5 – Турбуленция в Чистилището

Вие сте много подходящи партньори… за Буда или за Исус Христос. Колкото и да сте душевно богати, две години живот с вас като любовник и партньор са като двайсет в Чистилището. Отпърво привличате половинката с мечтателната си загадъчна и предълбока личност. След няколко седмици на блаженство, тя/той изведнъж се озовава в дълбокото. Покоят на вашата всемирна и всепоглъщаща печал се редува с гръмотевични бури, за кратко пробляснало слънце (сеекс за сдобряване), след което всичко потъва в тъма. Не са много тези, които биха издържали на тази безкрайна турбуленция.

Лъв

№4 – Со кротце, без кютек

Лъвовете сте душички, меки сте като памуче. Вие сте щедри и любящи партньори, стига човек да знае как да ви котка. Похвалят ли ви че сте най-прекрасният, най-способният и най-умният, всичко може да ви накарат да направите. Та вие за едната добра дума живеете! И така, с пет-шест четки дневно, не повече, брачният мир е осигурен. Някои обаче не ги разбират по този начин нещата и затова злословят, че не ставате за партньори. Е, като искат и те да блестят, да ходят да си светят самички в ъгъла, нали така? Или да си хванат по-невзрачно гадже.

Дева

№3 – Само за смелчаци

Девите не сте самотници по природа. Грижовни и обичливи сте. Не сте и чак толкова свободолюбиви, като Стрелеца и Водолея. Бихте искали да се търкулне гърненцето, да си намери похлупака… Въпросът е че вашият похлупак все не е както трябва – или е много голям, или много крив, или прекалено красив. Въобще при вас затруднението идва от това, че още не се е родил такъв издръжлив и търпелив човек, който доброволно да ви стане половинка. Затова и прибягвате до принуда. „Ах, бременна съм!“ или „Аз съм толкова крехък и раним, моля те не ми забивай нож в гърба.“

Водолей

№2 – Не се и надявайте

След Стрелците, вие сте най-ненадеждните партньори. Никой, който е с всичкия си, не би си въобразил, че ще върже Водолей в доживотен брачен съюз – та това веч езвучи като присъда!. В този смисъл едно от най-странните съчетания е семейство от Водолей и Стрелец. Удивителното е, че тази връзка би могла да се окаже усешна, тъй като и двата знака ценят свободата – своята и на другия. Има и още един проблем. Водолеите сте толкова заети с важните си идеи (в главите ви безспир ври и кипи напразен творчески труд), че нямате никакво време за семейство, любов и подобни тривиалности.

Стрелец

№1 – Пълен ужас!

Поздравления! Вие сте номер едно в класацията за най-кофти гадже. Кой ви определя така ли? Останалите знаци. С ръка на сърцето ще трябва да признаете, че хората са прави. Вие държите на скъпоценната си свобода повече, отколкото е нормално. За вас независимостта е по-важна от приятелството, любовта и щастието и сте готови да зарежете и най-скъпия за сърцето ви човек при най-малкия намек че се опитва да ви се наложи. Освен това на вас не може да се разчита. Ето затова са ви номинирали за най-най-най-неподходящите за връзка хора. Но иначе животът с вас е пълен с приключения и забава.

Източник: Труд

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.