Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Вашият хороскоп за 13 януари, сряда

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 13 ЯНУАРИ

Луната преминава от Козирог във Водолей.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Заменете животинските мазнини с растителни. Забранени са дермосоникът, полагането на постоянен грим, татуирането, масажът на краката и стъпалата, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване. Позволени са епилацията, боядисването на косите, сешоарът и студеното къдрене.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Бъдете сдържани

Внесете хармония в отношенията с вашите делови партньори. Не се натоварвайте с чужди отговорности. Вашата сдържаност и такт ще бъдат оценени, а доверието във вас и авторитетът ви ще нараснат. Ако избегнете негативното влияние на завистливи колеги на работното място и не инвестирате прибързано, ви очакват финансови успехи.


ТЕЛЕЦ

Бъдете активни

Запознанствата, които не ви харесват от пръв поглед, са знак, че е време незабавно и без колебание да прекъснете общуването си с тези хора, които не сте търсили, но те са ви намерили. Интуицията ви пази от провали на работното място. Намеренията ви да постигнете професионални успехи са реални. Не се отказвайте от мечтата си и бъдете активни в днешния ден.


БЛИЗНАЦИ

Шанс

Находчивост и трезва преценка на ставащото ще ви позволят преди обяд да блеснете пред вашите колеги с бързо решение, което ви носи полза. Пред вас е отличен шанс да постигнете мечтания професионален успех. Начинанията са успешни, ако не сте прибързани и действията ви са обвързани с правилните решения, взети предишните дни.


РАК

Делови успехи

В професионално отношение успехът е с вас, ако е свързан с планираните големи промени във вашия офис или фирма. Не могат да ви попречат да го постигнете. В служебен план жънете успехи, които дразнят вашите колеги. Нямат желание за активна работа. В личните отношения са възможни проблеми заради неочаквани искания за покупки.


ЛЪВ

Не критикувайте

При делови срещи бъдете тактични, не критикувайте, а ако се налага, подбирайте правилните думи. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Не давайте обещания за нова дейност, дори и временна, защото ще си навлечете финансови загуби. Не се опитвайте да провеждате разговори с вашите близки. Запазете спокойствие, ако ви ядосват.


ДЕВА

Нови партньорства

Пред вас се разкрива поредната възможност да поставите началото на нова дейност. Преценете дали имате достатъчно свободни средства, ако инвестирате в частен бизнес. Имате възможност да създадете успешни нови делови партньорства, като с някои от бъдещите ви партньори ще се запознаете в днешния ден.


ВЕЗНИ

Нови дейности

Отново сте във вашата върхова позиция и е време да помислите как да промените задълженията си и да добавите нови, смислени, доходоносни, интересни и разнообразни. Скуката ви вреди. Разчитайте на интуицията си и не се доверявайте на странични съвети. Вие най-добре знаете как да успявате в днешния ден.


СКОРПИОН

Не се разсейвайте

Вместо да си губите времето като терапевти за нечии болежки или психически неразположения, въпреки че няма как да сте полезни, по-добре се заемете със служебните си задължения. Не позволявайте да ви пречат. Вашето отговорно отношение към работата и пълната концентрация са във ваша полза. Бъдете умерено щедри, за да избегнете финансовите загуби.


СТРЕЛЕЦ

Потърсете изява

Никой не е в състояние да провали плановете ви, ако сами не се провалите. Във ваша полза е да потърсите възможности за изява в нова професионална сфера и да направите печеливша инвестиция. Заемете се сериозно с разрешаването на спорни въпроси и съдебни дела, както и с изясняването на делови отношения.


КОЗИРОГ

Материални успехи

Жънете успехи в материално отношение, ако сте обмислили добре начинанията. Направете си изводи от грешките. Важно е доброто ви настроение при делови разговори. Проведете и разговорите с началниците и колегите си. Изслушайте предложенията им и се съгласете с тях, ако са във ваша полза.


ВОДОЛЕЙ

Не спорете

Търпението и компромисите в отношенията, дари и към дразнителите, ви носят полза и уважение. Успехът е с вас, особено ако са ви поставили нови задачи. Ако се наложи да водите спешни разговори с деловите си партньори, отложете ги за следобед. При безпричинен спор с колегите сами намалявате шансовете си за успех.


РИБИ

Не инвестирайте

Денят ви обещава успех във всички професионални сфери, но особено успешни ще сте, ако сте адвокати, банкери или счетоводители. Бъдете предпазливи при неочаквани запознанства. Ласкатели се опитват да ви убедят да инвестирате всичките си спестявания в печеливш съвместен бизнес. Не се поддавайте.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 ЯНУАРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подвластна на начинания, белязани със знака на успеха. Подгответе се и планирайте новите си задачи. Те ви водят към постигането на по-високи цели, но без прибързаност и импулсивно хрумване, подмамени от нечии обещания, а след детайлно планиране.

13 януари Деан Стоянов – банкер

Десислав Йорданов – кмет на Хотница

Иван Петров – общ. съветник, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *