461 четения

Какво вещаят звездите за 14 януари, четвъртък

 

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 14 ЯНУАРИ

Луната е във Водолей.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са дермосоникът, татуирането, масажът на краката, бедрата, прасците и стъпалата, ваденето на зъби. Денят е подходящ за зачеване. Позволено е лечението на зъби.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Критични сте

Настроени сте критично към всичко и всички и ви е обзела апатия. Сякаш сте престанали да се радвате на живота. Причината е в липсата на хармония във вашите отношения. Възобновете прекъснати делови познанства и създайте нови. Отнасяйте се внимателно към предложенията за съвместна работа.


ТЕЛЕЦ

Приемете мнения

Трудности, които не очаквате, са бързо преодолими, но вие отказвате да осъзнаете този факт, притеснявате се и се инатите до степен да се депресирате, което е във ваша вреда. Вместо да спорите, приемете мнението на вашите близки и колеги. Работете спокойно и ще успеете да завършите започнатото.


БЛИЗНАЦИ

Допълнителни задачи

Вечерта си мечтаете за почивка, но ще ви натоварят със задачи, които няма как да откажете. След като ги приключите, използвайте времето си за развлечения. Постарайте се да не сте в непрекъснато противоречие с всички. Бъдете предпазливи в действията и думите си.


РАК

Бъдете разумни

Денят ви обещава професионални успехи само ако сте достатъчно предвидливи, за да не допуснете измами, които да ви ощетят финансово. Бъдете търпеливи и с разумни действия ще се справите с трудностите на вашето работно място. След като се приберете от работа, останете с близките си и се отдайте на почивка.


ЛЪВ

Активни сте

Изпълнени сте със сили и желание за работа. Зареждате всички със самоувереност и активността ви в професионално отношение се засилва, но има и хора, на които това няма да се хареса. Заемете се отговорно със задълженията си на работното място, за да си спестите неочаквани проблеми.


ДЕВА

Не давайте обещания

При делови срещи и разговори не давайте необмислени обещания и не допускайте да ви мислят за наивници. Ваши познати упорито се опитват да се възползват от способностите ви. Не го допускайте! Очаквайте известие за печалба. Не уговаряйте веднага инвестиции, които ще погълнат всичките ви спестявания.


ВЕЗНИ

Бъдете тактични

Материалните ви успехи зависят от вас самите в този ден и е добре да се съобразите с този факт. И да се сблъскате с проблеми в отношенията, не им обръщайте внимание. Преодолими са, ако си наложите търпение. С компромис от ваша страна, с такт и премълчаване ще избегнете трудностите в деловото общуване.


СКОРПИОН

Останете вкъщи

Заради емоцията, в чиято власт сте, е най-добре, ако е възможно, да си останете у дома. На работното място резултатите няма да бъдат очакваните. Не възлагайте големи надежди, че ще следвате стриктно планираните задачи. Ще разкриете нови възможности за професионална изява.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете нащрек

Начинанията са успешни, но не на всяка цена и с всички средства. Поставете основата на материални успехи. Бъдете нащрек и не пропускайте нито дума при засягащи ви делови разговори. Не обещавайте щедро инвестиции, без да сте обмислили предложението, което ви отправят днес. Не пътувайте.


КОЗИРОГ

Не спорете

В този ден, дори и да ви се иска да се похвалите, в никакъв случай не споделяйте плановете си и не се доверявайте на вашите колеги. Ако си позволите емоционално и агресивно общуване, ще сринете настроението и самочувствието си. На работното място разправиите ви носят единствено вреда. Не спорете и не се заяждайте.


ВОДОЛЕЙ

Не бъдете заядливи

В този ден всички ваши колеги ще ви подкрепят, ако не сте импулсивни, заядливи и настроени критично, въпреки че ви е трудно да се владеете, ако усетите, че нарочно се опитват да ви ядосват и да ви вменяват вина. Днес се радвате на успешни делови контакти и бързо приключване на професионалните задачи. Вечерта заведете семейството си на ресторант.


РИБИ

Мечтаете да се отдадете на развлечения или на хобито си, ако сте си взели почивен ден, но може да се наложи да отидете в ранни зори на работното място заради неотложни задължения и внезапна отпуска на ваш колега. Денят е неблагоприятен за активна работа. Не очаквайте приходи. Пригответе се за удари от неприятели.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 14 ЯНУАРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември ви разпорежда да се подчините на съдбата. Прибързаността е във ваша вреда. По-добре е да се заредите с търпение, да се оставите на течението и да бъдете компромисни. Общувате с лекота.

14 януари Савка Янакиева – финансист

Мариана Якова – общ. съветник, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *