549 четения

Раците преодоляват трудностите с оптимизъм, Везните се налага да вземат бързи делови решения

Лунен календар

15 ЯНУАРИ

Луната е във Водолей.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахат.

Направете дълга разходка. Ще се отрази добре на мускулите на краката ви. Забранени са дермосоникът и татуирането. Позволено е лечението на зъби.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

16 ЯНУАРИ

Луната преминава от Водолей в Риби.

Цветът на деня е виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Благоприятно въздействие върху кожата ви ще окажат билковите лосиони и кремове. Забранен е масажът на стъпалата. Позволени са терапиите за лице и масажът на лице без избелващи средства.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.

17 ЯНУАРИ

Луната е в Риби.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени са епилацията и студеното къдрене на косите. Позволен е масажът на лицето без избелващи средства. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

АСТРОХОРОСКОП за 15, 16 и 17 януари


ОВЕН

15 януари. В личния живот не бързайте да слагате край на отношенията си и да поставяте ново начало. На работното място завършете започнатите задачи. Ще възникнат проблеми, които се налага да разрешите, но без подкрепата на вашите колеги, които завистливо отказват да застанат до вас и да ви подадат ръка. От вас зависят бъдещите ви успехи.

16 януари. Забравете намерението си да пътувате с вашите близки, въпреки че денят е почивен, защото сте уморени. Напрежението ви вреди. На вашето работно място бъдете умерено активни. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи, ако се налага да ги провеждате в този ден, защото сте разсеяни и може да се провалите или да не чуете важно изказване.

17 януари. Предпазвайте се от грешки в поведението, които в почивния ден могат да се превърнат в сериозни проблеми, ако действате, без да мислите, или сте емоционално импулсивни. Не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга. Внимавайте за действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. Ако имате свой бизнес, не критикувайте подчинените си.


ТЕЛЕЦ

15 януари. Бъдете особено внимателни, ако сте зад волана в този ден, особено при делови пътувания. Разсеяни сте. Не са изключени автопроизшествия. На работното си място не проявявайте егоизъм. Разпределете си добре времето, за да успеете и да се справите със задачите си до края на работния ден и след това да си почивате.

16 януари. От една страна, сте заети със служебни задачи, а от друга, искате да си дадете часове за отдих, но това е възможно едва след като завършите работата си, въпреки че денят е почивен. Заради умората предишните дни е трудно да се съсредоточите в задълженията си. Избегнете допълнителното напрежение. На работното си място изненадващо ще жънете успех.

17 януари. От сутринта в почивния ден сте агресивни и нападателни без причина, но можете да си наложите умереност, вместо да критикувате и обиждате близките си и да не осъзнавате тяхното отдалечаване, за което скоро ще съжалявате. На работното място отложете разговорите, за да си спестите конфликти заради вашата нервност. Начинанията няма да ви донесат успех.


БЛИЗНАЦИ

15 януари. Ще се радвате на спокойствие и на новина за приходи. Завистта на вашите неприятели ви изнервя. Не се впечатлявайте, ако искате да си спестите разправиите. Не пътувайте, дори и ако имате уговорени служебни срещи и се налага да сте зад волана. Ако сте задължени да заминете някъде, ползвайте обществения транспорт. Не рискувайте.

16 януари. Въпреки че е почивен, денят е натоварен с много работа, но ви носи положителни емоции, ако избегнете срещите с приятели и роднини, които са ваши дразнители. Ако се налага да се заемете с нови задачи, не мърморете, а си наложете спокойствие и бъдете отговорни. Обсъдете с вашите колеги новите си делови идеи, без да поставяте тяхното начало.

17 януари. Налага се да сте на работа до късните часове в този почивен ден, но във ваша полза. Не се оплаквайте, че сте уморени. Не самохвалствайте заради постиженията си. Можете да проведете делови разговори, но без да взимате крайни решения. Преди това обмислете предложенията още веднъж. Приберете се вечерта и се отдайте на заслужена почивка.


РАК

15 януари. Възможен е конфликт с роднини – причина за притеснения в личния ви живот, които ви разсейват и ви пречат да сте продуктивни на работното място. Обмислете промените, които искате да наложите. Анализирайте действията си и не допускайте такива, които рушат авторитета ви. Песимизмът ви може да стане причина за проблеми. Деловите срещи и разговори са успешни.

16 януари. Позволете си един ден почивка и усамотение и се отдайте на хобито си и на приятни мигове с най-близките си хора. Налага ли се да работите, завършете задачите си до обед, с увереност, че ще се справите. Очаквайте новина за приходи. Оптимистичното ви настроение ще ви помогне бързо да преодолеете трудностите.

17 януари. Напрежението в отношенията с ваши роднини ви вреди и ви разсейва в този почивен ден. Трудностите на работното ви място са причината да избягвате разговори и приятна раздумка дори и с вашите колеги. Отложете ги. Останете си вкъщи и си легнете рано, ако се чувствате напрегнати и изтощени.


ЛЪВ

15 януари. Трудностите преодолявате с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо опонентите си, но не и ако сте заядливи и готови да се борите с невидими неприятели, но съществуващи във вашата фантазия. Бъдете разумни и отговорни. Не провеждайте делови срещи и разговори, за които знаете, че ще ви донесат разочарования. Не разчитайте на късмета си.

16 януари. Денят е почивен, но е изпълнен с работа, която е свързана предимно със семейството и с покупки за дома. Успешното приключване на служебни задачи ви носи признание. Бъдете перфектни, ако искате да получите заслужено повишение. Бизнесмените днес да не уговарят инвестиции.

17 януари. Вашите лични и професионални проблеми, възникнали в почивния ден, изобщо не заслужават вниманието, което им обръщате. Просто бъдете компромисни. Начинанията са успешни. Правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. Не предприемайте делово пътуване.


ДЕВА

15 януари. Очаквайте предложение за нова работа на старото работно място. Съветвам ви да не давате прибързано съгласието си и да не предприемате промяната до края на този месец. През целия ден ви очакват блестящи изяви, но се пазете от разочарования в личен план заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път.

16 януари. Не се поддавайте на опитите да ви въвлекат с поредните семейните разправии, породени от роднински свади и имотни делби, с които ви занимават в този почивен ден. Бъдете внимателни при среща с делови партньори. Предложение да се включите в нов бизнес изисква да сте предпазливи, за да не се окажете губещи.

17 януари. Днес сте активни и самоуверени, въпреки че денят е почивен, но сте в състояние да си навредите. Въпреки този факт не поставяйте ново начало, а завършете започнатите задачи. Не се впускайте в необмислени промени. В личен план е задължителна промяна в поведението ви.


ВЕЗНИ

15 януари. Убеждават ви да се включите в рисковани начинания. Откажете ги без колебание, а когато се освободите от досадниците и се приберете у дома, се отдайте на почивка. Обстановката на работното ви място не е особено благоприятна заради вашите прибързани действия, но следобед ще грейне слънце и ще ви върне спокойствието.

16 януари. Не се изкушавайте да се намесвате в разговори, свързани с интриги, сриващи нечий авторитет, дори и да ви впечатлява нечия наглост и непочтеност. По-добре е да сте дистанцирани. Намесите ли се, ще си спечелите неприятели. Деловите срещи в почивния ден няма да ви донесат успех. Разсеяни сте и е по-добре да не прекалявате с натоварването.

17 януари. Трудностите на работното място в почивния ден ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно. Налага се да взимате бързи, но разумни крайни делови решения, защото забавянето им е във ваша вреда. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да се наложите.


СКОРПИОН

15 януари. Намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви предишния ден, защото ви потискат. Успехът и добрите приходи днес са за търговците. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Ако критикувате и иронизирате колегите си, ще си спечелите врагове, а помощта им ви е необходима.

16 януари. Откажете се от планираното пътуване, защото ще си развалите настроението в почивния ден. Причината са капризите на вашите близки. На работното място не спорете заядливо с вашите колеги. Използвайте възможността за запознанства и пътуване извън страната, които неочаквано ще ви разкрият нови възможности за професионална изява.

17 януари. Конфликти в почивния ден, породени от възникнали недоразумения в семейството, ще блокират желанието ви за работа. В същото време се стремите на всяка цена към признание. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера и се занимават с научни разработки. Завършете докрай работата, която сте започнали сутринта.


СТРЕЛЕЦ

15 януари. Не се съмнявайте в искреността на вашите близки и приятели. На работното си място поднесете новите си идеи и ги обсъдете с вашите колеги, без да налагате насила мнението си. Ефектът може да е обратен. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори, а ги уговорете за следващата седмица. Не взимайте прибързани решения.

16 януари. За съжаление, няма да ви подминат трудностите, колкото и да се надявате, особено ако харчите неразумно парите си. Вместо да се инатите и да бъдете нервни и избухливи, проявете нужната активност и задълбоченост, за да отхвърлите задачите си и вечерта да се отдадете на почивка.

17 януари. Препятствията са преодолими, ако не проявявате агресия в почивния ден. Отказът ви да приемете предложенията на вашите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви, но не се поддавайте на натиск от вашите близки да правите ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и нараняванията.


КОЗИРОГ

15 януари. Вашата щедрост в този ден води до неочаквани, но болезнени финансови загуби. Не прекалявайте с покупките и не харчете за ненужни вещи и бързо развалящи се продукти. Не е нужно да се презапасявате, само защото някой около вас го прави. Бъдете внимателни, ако се налага да сте на работното си място. От сутринта сте разсеяни и трудно се справяте със задачите си.

16 януари. Пред вас е един почивен ден, спокоен и отреден за активна и ползотворна работа. Не се изкушавайте да пътувате. Предприемете промени само ако целите ви за постижими. Ако заемате ръководна позиция, не мислете, че днес имате право да изисквате от служителите си да работят.

17 януари. От вас зависи да избегнете проблемите, които сами може да предизвикате заради невъзможност да решите как да планирате времето си в този почивен ден. Ако работите активно през деня, вечерта се отдайте на развлечения. Подгответе договорите за назначаване на нови служители и финансовите документи, които искате да поднесете за подпис на партньорите си.


ВОДОЛЕЙ

15 януари. Денят изисква от вас преди всичко да се грижите за себе си, за постиженията и за успехите си, а след това, ако имате възможност, и за околните. Не спорете с колегите си, ако не сте сигурни във верността на информацията, която ви поднасят. Независимо от нежеланието ви за активна работа, сте удовлетворени от постигнатото и жънете успехи с лекота.

16 януари. Най-добре е, стига да имате възможност, да работите у дома в почивния ден, защото сте податливи на здравословни проблеми и настинки. Тези от вас, които са длъжни да отидат на работното си място, да са предпазливи. Жънете успехи, които дразнят неприятелите ви. И днес се опитат да ви злепоставят. Не пътувайте.

17 януари. Не пропускайте да оправите отношенията си с околните – както личните, така и деловите. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа, особено на работното място, което ви радва, защото имате нови проекти и ви трябва помощ. Сутринта се постарайте да не обръщате внимание на вашите колеги, които се опитват да омаловажават работата ви.


РИБИ

15 януари. Бъдете търпеливи и отговорни към семейните си задължения и не бягайте от текущи ремонти, които е добре да организирате днес, защото, ако ги забавите, ще са причина за огромни разходи. Не губете решителността си, ако сте на работното място, и използвайте възможността да блеснете с уменията си.

16 януари. През целия почивен ден сте подложени на изпитания. Близките ви постоянно ви засипват с невъзможни искания, които ви изнервят и депресират. Заредете се с добро настроение. Стабилизирайте постигнатото до момента и забравете за начинанията в този ден, дори и да ви изкушават.

17 януари. Може да се наложи да изяснявате отношенията си, предимно деловите, но разговорите няма да са ви приятни. Ясно е, че настроението ви ще е минорно, но не бива да отлагате тази задача. Завършете до обед в почивния ден дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи внимателно и задълбочено.


Честит рожден ден

15 януари

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена със запознанства, срещи, общуване. Бъдете внимателни кого допускате в живота си, за да си спестите разочарованията заради предоверяване на неподходящи хора. Не споделяйте тайните си. Внимавайте с флиртовете.

16 януари

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е трудна, изпълнена с неочаквани препятствия, породени от странични фактори, които ви съветвам да приемате като предизвикателство. Разчитайте на житейския си опит. Големите начинания са забранени. Успехът и приходите идват с рутинната работа.

17 януари

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е време за глобални промени. От вас се иска да сте дейни, за да си осигурите смислен живот и добри доходи през следващите девет години от живота си. Инертността и мързелът са ваш враг.

15 януари Д-р Христо Димитров – председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари и на Районната лекарска колегия – В. Търново
16 януари
17 януари Д-р Бонка Попова – председател на Областния съвет на БЧК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *