2766 четения

Вашият хороскоп за 2021 година, изготвен от Светлана Тилкова – Алена, специално за в. „Борба“

Овните трябва да бъдат умерени и сдържани, на Девите предстоят промени и пътувания

 

ОВЕН

 

Вашата 2021 година изисква да бъдете умерени и сдържани, доколкото това ви е възможно и по силите, за да не се окажете в изолация заради рязкото си и често обидно поведение. Проявете гъвкавост и си наложете спокойствие, каквито и вихри да усещате около себе си. Януари не е най-подходящият месец за нови занимания, затова се възползвайте от възможността да проведете важните делови срещи и разговори и да преодолеете проблемите в общуването, породени от вас самите. Нови запознанства ще ви бъдат полезни през нелекия месец март, когато ще се наложи да преодолявате трудности. Промените, които ви предстоят през април, са още една отлична възможност да се възползвате от годината на начинания, за да си осигурите успеха в следващите месеци. Месеците на трудности и емоции, когато е във ваша полза да сте предпазливи, са август и декември. Пазете се от неподходящи познанства и обвързване в уж перспективно, но проблемно партньорство през януари, май, септември и ноември. Само от вас зависи да сте изпълнени с доволство от постигнатото и с добро настроение да посрещнете Новата 2022 година.


ТЕЛЕЦ

 

Първите месеци на 2021 година засилват вашия стремеж към предприемчивост, прозорливост и далновидност, но изненади често ви спохождат. Въпреки това втората половина на годината на Меркурий предупреждава родените в Телец да се съобразяват с неговото ретроградно движение. Всички задачи и проекти ще завършите с лекота. От вас се изисква да сте задълбочени в задълженията си и да не допускате заради доверчивост надпревара с времето. През първите месеци на годината не взимайте и не давайте заеми, защото рискувате да изпаднете във финансови затруднения. Няма да липсват служебни неуредици. Ако сте решителни, ще съумеете да се справите и да избегнете проблемите. Изпълнени сте с нови идеи, но няма гаранция, че ще бъдат възприети заради неспособността ви да прецените правилно заливащите ви промени, които ще продължат до края на март. До края на годината имате възможността да докажете, че сте в състояние да се справите с работата си, за да си осигурите доверие у партньорите. Завършването на планираните задачи е причина за спокойствие от постигането на мечтаната хармония в отношенията, особено в края на годината.


БЛИЗНАЦИ

 

Първата половина на 2021 г. е обвързана с подчинение, което никак не ви харесва. Втората ви носи общуване, познанства, но невинаги подходящи. Пазете се през първия месец на годината, когато заради влиянието на Меркурий, вашия управител и властелин на 2021 година, много ще говорите и критикувате, което също носи разруха. Няма да липсват спадове и възходи, но не бива да се разочаровате от провалите си. Продължете напред към новите цели. Не отказвайте печеливши предложения дори и за временна работа, ако са ви поднесени от средата на април до края на май. През юни прекъснете окончателно нежелателните и изживели времето си отношения. През втората половина на годината имате възможност да създадете нови отношения, да запишете преквалификация, която да задоволи жаждата ви за нови знания. Съхранете здравето си през февруари, юни и октомври и не се притеснявайте от трудностите. Годината ви носи спокойствие и в личния живот. От юли до края на годината следвайте неотклонно избраната посока, ако искате да изградите добра основа за 2022 година.


РАК

 

През 2021 година умението ви да анализирате правилно случващото се е гаранция за успеха ви, особено като откривате навреме скритите възможности, водещи ви уверено по пътя към поставените цели. Гарантирано е постигането на стабилност в професионално отношение. С упорство ще достигнете ново стъпало в кариерата си. Успехите ви може да не са големи, но са постигнати напълно заслужено и основателно сте горди с тях. През април и май сте спокойни и предпазливи. Емоцията е повече от позволената, а прибързаността в неочаквани моменти ви гарантира провал. Когато се осъзнаете в края на юни и решите да предприемете промени през юли, ще се изкушите да налагате мнението си на всяка цена. Всяко прекаляване с показността на чувствата също ви вреди, защото ставате уязвими. От значение е да спазвате периодите на ретроградния Меркурий и да не се колебаете да отказвате инвестиции, ако се опитват да ви изнудват. В личния живот се радвате на хармония, ако не я рушите с неочаквани необмислени реакции и отдалечаване на половинката ви. От вас зависи да посрещнете спокойни Новата 2022 година.


ЛЪВ

 

През 2021 година сте склонни да сте по-често сред обществото и да присъствате на светски събирания, където ще бъдете забелязани и ще ви се възхищават. В началото на годината са възможни конфликти, които през март ще са отшумели. Съсредоточете се върху най-важните си цели, не се разпилявайте, бъдете сдържани и предпазливи. Спазвайте периодите на ретроградност на Меркурий. В началото на лятото не са изключени и служебни проблеми, изискващи да анализирате случващото се, да откриете причината и да я отстраните. Няма да липсват и задгранични пътувания, най-вече във втората половина на годината. В първата половина на юли се доверявайте на интуицията си. Във втората половина на юли сте склонни на рисковани действия, с които заради желанието си за по-бързи промени сами ще си навредите. В последните месеци на годината се стремите към хармония. Имате потребност да се обогатите с нови знания, желание за преквалификация и спокойствие в семейството. От вас зависи да посрещнете спокойни, а не тревожни Новата 2022 година.


ДЕВА

 

През 2021 година ви предстоят планирани и неочаквани промени и пътувания. През втората половина сте орисани да живеете в хармония както в личните, така и в професионалните си отношения. Тактът и съгласието с мнението на другите трябва да е основното ви житейско правило през тази година. Навикът ви да наставничите ви печели неприятели и отдалечава от вас колегите ви, защото отказвате не само да приемете, а и да се вслушате в тяхното мнение. Да, във вашата глава може да кръжат само трезв разсъдък и хладнокръвие при взимане на решения, но през тази година, подвластна на вашия управител Меркурий, се налага да промените навиците си. Няма да ви липсват запознанства, срещи със стари приятели, помощ от ваша и от тяхна страна. Няма да липсват трудности през първите месеци на годината, особено на работното място, но вие умеете да доказвате вашите възможности и интелект. Спазвайте периодите на ретроградния Меркурий. Не бива да правите непоискано добро, за да не посрещнете разочаровани от хората и живота Новата 2022 година.


ВЕЗНИ

 

Началото на 2021 година не е съвсем безоблачно, но успехи няма да ви липсват. Новата подредба на живота ви е стабилната основа за предстоящия ви градеж. Една от вашите задачи е да се научите да се вглеждате не само повърхностно, а и в най-малките детайли. От вашето желание да покажете положителните си страни зависи и резултатната ви работа, носеща ви добри приходи. Начинанията и смяната на работата не са във ваша полза, ако сте стабилни и тежите на мястото си. Все пак, решите ли да ги предприемете, съобразете ретроградните периоди на Меркурий и съберете сили за сериозна битка, за да сте победители, а не губещи. В личния живот решавате да излезете от самотата и да се обградите с нови приятели, а тези от вас, които не са създали семейство, са орисани да срещнат своята половинка. Бъдете особено предпазливи през март, юли и ноември. Успешните ви месеци са януари, февруари, април, май, септември, октомври, декември. Внимавайте със запознанствата през май, за да избегнете разочарованията и след седем месеца да посрещнете спокойни Новата 2022 година.


СКОРПИОН

 

2021 година ви обещава професионален градеж, материални върхове, но и сериозни загуби. Всичко зависи от умението ви да преценявате правилно случващото се. Научете се да взимате нетрадиционни решения при справяне с възникващите проблеми, да не забравяте да анализирате ситуациите и да обръщате внимание на най-малките подробности, както сте се научили през изминалата година. Съобразете се с ретроградното движение на Меркурий и не рискувайте, като заставате срещу забраните, които налага планетата. До лятото проектите, които имате да предавате със съкратени срокове, отнемат времето, принадлежащо на вашите близки. Успехите ви в професионалния живот и личните отношения не е възможно да вървят успоредно и да сте в хармония. Ще се гневите на себе си заради действията си, но заради пословичната ви гордост продължавате да творите добрини, които ще изпразват джобовете ви. В началото на есента сте в спад. Не се поддавайте на желанието си да творите добрини през октомври, особено ако не са ви поискани. От вас зависи да посрещнете доволни Новата 2022 година.


СТРЕЛЕЦ

 

2021 година ви радва с нови предложения за делово сътрудничество. От вас зависи да се възползвате от тях навреме, за да не отблъснете хората, които ви се доверяват и ви подкрепят. През изминалата година трупахте знания, без да знаете какво ви очаква през тази, но с усещането, че е нещо грандиозно и доходоносно. Не е изключено да се решите да развивате свой бизнес. Годината ви поднася спадове и възходи, много работа, но и умора и емоции, ето защо не бива да пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий и да заставате срещу успеха си. Не бива да се отчайвате от застоя и кризите, защото след тях следва поредният подем към нов кариерен връх. Бъдете дейни и не пропускайте добрите възможности. През лятото сте длъжни да си дадете почивка, за да не навредите на здравето си. Имате възможност да се радвате на спокойствие, хармония в отношенията, всеобщо уважение и признание. Плодовете от работата през първата половина на годината ще жънете през септември, октомври и декември, за да посрещнете доволни Новата 2022 година.


КОЗИРОГ

 

През 2021 г. преди всяко важно решение от вас се изисква да преценявате в детайли последиците от него. По-добре е да не рискувате с промяна на работата или на дома, освен ако не е неотложно. Общуването ви с хората може да не е на очакваното ниво, защото сте склонни към резки думи и по-агресивно поведение, а всичко това повлиява неблагоприятно деловите, приятелските и семейните ви отношения. Въпреки трудностите годината е успешна за вас в кариерното ви развитие. Очакват ви печеливши бизнес начинания. Ако имате своя фирма, годината е подходяща да разширите кръга хора, които споделят идеите ви, и да създадете по-мащабни делови отношения. Вашият перфекционизъм и желание да градите устремна кариера на моменти ви вредят, защото не успявате да живеете спокойно и да сте умерени в желанията си. Спазвайте периодите на ретроградно движение на Меркурий. Не забравяйте, че неприятелите ви ще се опитват да ви вредят през цялата година, макар и без особен успех. Посрещнете Новата 2022 година, разчистили тези хора от пътя си.


ВОДОЛЕЙ

 

В годината на Меркурий, 2021-ва, ви се иска да промените всичко в живота, в дома, в семейството и в професията. Каквито и промени да планирате, ги отложете за края на пролетта, защото прибързаността ви вреди, а и през май фигурите на вашата житейска шахматна дъска се подреждат в отлична комбинация, която позволява да постигнете целите си. Годината ви обещава нови възможности за изява, постигане на по-високо интелектуално ниво, повишение на заплатата или нова служебна позиция. Решавате бързо проблемите и ги забравяте без последици. Подкрепени от годината на Вола, сте орисани да успявате. С лекота отхвърляте допълнителните задачи и разработвате новите проекти. Планирайте всеки месец и без значение какво става около вас и на какви промени сте подложени следвайте неотклонно целите си, които ще постигнете с търпение и упоритост. Не бива да сте прекалено дейни, когато това, което правите, не е свързано с вашите задачи, а с тези на колегите ви. Грижете се за себе си и не правете добрини от съжаление към някого. От вашата предпазливост през май и октомври зависи успешното завършване работната година и посрещането без притеснения на Новата 2022 година.


РИБИ

 

Нестабилна за вас в повечето житейски сфери се очертава 2021 година. Проявата на раздразнителност, когато нещо се развива не така, както го очаквате, ви печели неприятели и отдалечава от вас хората, на които разчитате. Затова сте орисани да натрупате мъдрост, нова опитност и да печелите добре, за да си гарантирате финансов гръб, но и да го съхраните – трудна задача за вас. Стига да планирате добре времето си, имате възможност и да пътувате, и да си почивате, и да се радвате на професионални успехи и лично щастие. През януари се вгледайте в себе си и постигнете хармония в душата си и със света. Не проявявайте ненужна щедрост, за да съхраните стабилна банковата си сметка, а и не разчитайте, че ако помагате с пари на колеги, приятели и роднини, ще си ги получите обратно. Не пропускайте да се съобразите с периодите на ретрограден Меркурий, забраняващи инвестиции, промяна на работата, договаряне. Трудностите са около вас през пролетта, но ги надмогвате. Добре е да помислите по-рано за отпуската си, за да избегнете конфликтите, породени от емоцията както у дома, така и на работното място. С постигнатите резултати посрещнете доволни от себе си Новата 2022 година.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година e време на запознанства, срещи и разговори. Пазете се от лицемерни приятелства.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 ДЕКЕМВРИ!

Милен Михов – общ. съветник, П. Тръмбеш

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година е изпълнена с ежедневни трудности. Начинанията са забранени.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 ДЕКЕМВРИ!

Тодор Боев – началник-отдел „Бюджет и местни приходи“ в Община Павликени

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година e време за промени. Бъдете дейни всеки ден, за да осмислите и изпълните с положително съдържание следващите девет години от живота ви.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 26 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година изисква да стабилизирате постигнатото и да хармонизирате отношенията си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 27 ДЕКЕМВРИ!

Деян Дончев – началник на Обл. служба за съвети в земеделието

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година изисква да се усамотявате, да анализирате изминалите години и осъзнаете грешките си, за да не ги повтаряте. С лекота запомняте нови знания.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 28 ДЕКЕМВРИ!

Мирослав Петков – бизнесмен, бивш народен представител

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година дава възможност да увеличите приходите си. Не очаквайте друго положително развитие в живота си. Опитът ви да подобрите отношения ще ги влоши.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година е емоционална и изпълнена с негативни противоречия. Прекъснете отношенията, изживели времето си. Начинанията са забранени.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 ДЕКЕМВРИ!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата година ви дава възможност да поставите начало на нови занимания и възход през следващите девет години, стига да са обмислени, а не моментно хрумване.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 31 ДЕКЕМВРИ!

Тихомир Маринов – кмет на Куцина

Инж. Динко Кечев – Община В. Търново

Янко Янев – председател на Апелативен съд – В. Търново

Вашата лична година в периода от рождения ви ден през тази до рождения ви ден през следващата ви налага да се примирите със Съдбовните предопределения. Търпението е ваш приятел.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 Януари!

Христо Харитонов – директор на Историческия музей в П. Тръмбеш

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви разпорежда да анализирате живота си през изминалите девет години и да осъзнаете грешките, които не трябва да допускате в бъдеще. Ще бъдете склонни към усамотяване и засилено желание да се обогатявате с нови знания.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 2 Януари!

Вашата лична година в периода от рождения ви ден до 31 декември ви орисва предимно на материални придобивки. Не разчитайте на успехи от друг характер или на изясняване на отношенията, защото ще ги влошите. Не взимайте кредит или заем, освен ако не е краткосрочен и ще го върнете бързо.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 3 Януари!

Зенко Маринов – кмет на Батак

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е завършваща. Трудно контролирате емоцията си. Отказвате да възприемате дори и градивната критика по ваш адрес. Общуването с хората от обкръжението ви е затруднено. Приключете започнати отдавна и забавени задачи. Отстранете от пътя си хората, които ви вредят. Начинанията са забранени.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *