341 четения

Александър Томаш: „Далеч сме от това, което ще изисквам на терена, ръководството изпълни поетите ангажименти“

Старши треньорът на „Етър ВТ“ Александър Томаш определи контролната среща със „Спартак“ (Плевен) като „добра тренировка“, но според него отборът е далеч от това, което изисква.

„Няма как да променим атмосферните условия, ако мога да докарам слънцето, бих го направил. Имаме много работа, която още трябва да свършим, още не сме на нужното ниво, но такъв е етапът от подготовката. Преслав Боруков не игра по мое решение, така съм преценил. Искам хора, които са отдадени, а не хора, които мислят за друго. За Дани Младенов прецених да не играе на този изкуствен терен, за да не направим проблем. Относно финансовите условия – всичко е наред. Това, което ръководството ми бе обещало, го изпълни“, коментира Александър Томаш.

В срещата с плевенчани взе участие Дуде Ндонгала, който е на проби в „Етър ВТ”. Старши треньорът го пусна в игра след почивката, като французинът отбеляза втория гол в мача. Той е на 26 години, у нас е играл в „Славия”, „Ботев” (Пловдив) и „Дунав”, а в чужбина – в Румъния и Турция.

„Относно Дуде Ндонгала тепърва ще преценявам. Дали ще пътува за лагера, зависи от него. Познавам качествата му отпреди, но на този етап още не е подготвен”, каза още Томаш.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *