327 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 18.01.2021

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 18 ЯНУАРИ

Луната преминава от Риби в Овен.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранено е ваденето на зъби, боядисването на косите. Позволени са къдренето и боядисването на косите. Може да направите разтоварващ ден и да освежите кожата на лицето си с нова козметика.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Справяте се

 

Независимо от пасивността, обхванала вашите колеги, се справяте със задълженията си и без тяхна помощ. Гарантирате си по-високи приходи. Можете да постигнете желаните договорености и да подготвите за подпис през следващата седмица финансови споразумения.


ТЕЛЕЦ

Нямате подкрепа

 

Ако сте се заинатили и имате намерение да се втурнете към нови проекти и инвестиции, рискувате да предизвикате провала си, защото не ви очаква успех в това отношение. Бъдете отговорни към вече започнатите задачи. Начинанията днес няма да ви донесат успех и заради липсата на подкрепа, без която няма как да се справите.


БЛИЗНАЦИ

Не бъдете мнителни

 

Отново ви предстои успешен ден, който не само ви зарежда с отлично самочувствие, а ви дава шанс да вземете участие в нов проект, въпреки че до този момент ви притесняваше. Не бъдете инатливи и мнителни, за да не си създадете проблеми на работното място, въпреки благоприятните условия за справяне със задълженията.


РАК

Обмисляйте

 

Денят изисква да си наложите спокойствие и да обмисляте действията си, за да успявате. Неприятели може да ви подхлъзнат с обещания и да загубите част от спестяванията си. Не се съгласявайте на допълнителна, но натоварваща ви работа, ако сте преуморени, за да избегнете грешките и трудностите.


ЛЪВ

Бъдете тактични

 

Печелившата позиция е ваша, ако не допуснете намеса на колеги в работата си, защото не само че ви пречат, а и с липсата на знания и със съветите си може да ви навредят. Деловите разговори могат да бъдат успешни, ако не забравяте, че е във ваша полза да сте тактични и умерени.


ДЕВА

Приходи

 

Отговорното отношение към вашата работа е гаранция за отлични приходи и финансова стабилизация. Ако се сблъскате с трудности в личен план, не се притеснявайте. Обмислете професионалните си планове за следващите месеци. Очаквайте още до обяд финансови постъпления.


ВЕЗНИ

Премълчавайте

 

Откажете се от желанието си за запознанства, защото няма да ви донесат очакваните стабилни отношения. Късметът не е на ваша страна. Успехът е с вас, ако разчитате на себе си. Бъдете търпеливи и премълчавайте пред колегите си критиката, за да избегнете проблемите на работното място.


СКОРПИОН

Отдайте се на работа

 

В личните отношения късметът ви изневерява. Страдате, но ако се отдадете на работа, бързо ще забравите за личните проблеми и ще пожънете небивал успех. Не се поддавайте на предложения за участие в рисковани начинания или за инвестиции. Денят позволява обсъждане на предстоящо сключване на финансови договори.


СТРЕЛЕЦ

Без начинания

 

Работата ви спори, ако се откажете от начинанията и приключите с възникналите проблеми на работното място, които без причина пренебрегнахте миналата седмица. Не си позволявайте обидни квалификации за вашите колеги или делови партньори, защото думите, които изричате днес, са ваш враг.


КОЗИРОГ

Ценят ви

 

Не се обиждайте на колегите си, че ви хвалят за вашите професионални умения, които сте показали, защото са искрени и не го правят с непочтена цел, както обичайно приемате похвалите им. Има много хора, които ви ценят и време да осъзнаете това. Не уговаряйте делови срещи, защото може да ви разочароват заради невъзможност да постигнете очакваните договорености.


ВОДОЛЕЙ

Бъдете коректни

 

Въпреки нежеланието ви да приемете допълнителна работа, не я отказвайте. Тя ще ви донесе както неочаквано добри приходи, така и жадуваното признание. Трудностите преодолявате с лекота, ако избегнете проблемите с ръководството и сте коректни при изпълнение на вашите служебни задължения.


РИБИ

Успехи

 

Не пропилявайте възможностите си и не се занимавайте с проекти, които не ви интересуват, за да не съжалявате след това. Вашите професионални успехи и неочаквани запознанства, които ви носят полза днес, но и през следващите месеци, са факторите, които ви оказват влияние.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 ЯНУАРИ!

Минчо Михайлов – общински съветник, Павликени

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви помага да стабилизирате постигнатото през изминалите девет години. Начинанията са нежелателни, но ако са належащи, ги планирайте за месеците с подходяща вибрация.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *